Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Majowa ja biorę Falvit mama i Omegamed Pregna DHA. Muszę zacząć brać biotyne, bo po myciu wczoraj cała garść włosów mi wypadła.
Obudziło mnie moje dziecko krzykiem. Ale to jakim przerazliwym. Koszmar miała -
J.S śliczna była ale nawet ona nie przysłoni kłamstwa z dużo gorzej.
Ja nie biorę witamin w ogóle.
Kamcia daj znać oczywiście. Oczywiście to tylko formalność.
Mam problem z przewijaniem prezesa. Pokazuje różki. Ucieka pupcią. Obraca się. Wije. Podawanie zabawek nie działa, pasjami wszystko wyrzuca i znowu ucieka.
kamciaelcia, Patk lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Poszłam spać o 20 a i tak niewyspana. I nie w humorze. A teściowa dziś przyjeżdża...
Ja biorę vitapil mama na włosy, kończę magnez z zapasów ciążowych, w zeszłym tygodniu skończyłam femibion. Nie kupuję nic nowego. A, i czasem biorę witaminę B12. Muszę się z tymi kolanami ruszyć to może coś na nie dojdzie.
-
Hoope, mam to samo. Co Mani podłoże pieluche i chce zapiac to się nogami odpycha do tyłu
Nauczyła się nowego słowa - "gigu"Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 09:14
Sela lubi tę wiadomość
-
Hoope, znam to przewijaniw, zabawa trwa
Kattalina, oby jednak humor powrocil.
My tez pospalismy.
Od 20 do 1:45, do 5 i do 7. Takze wyspana jestem.
Dzisiaj idziemy spacerowac, wczoraj 11,5 km. Moze dzis bedzie rekordWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 09:19
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Piotrekna bułkę zawołał"beeee"
Dla starych będzie więcej,zjadłam dwie
Teraz siedzę w aucie pod blokiem bo jak nigdy Piotruś zasnął. Czekam aż się wyspi. Mężowi do kibla się chciało więc miał ten przywilej pójścia na górę z Patrykiemkattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia super ze wszystko dobrze
Jaki polecacie emolient do kąpieli bo nam lekarka kazała kupić?
Zamawiacie cos na Ali dla dzieci, może macie sprawdzone linki do bodów, śliniakow ?
Kiedy podawać probiotyk dziecku, bo wczoraj dałam późnym popołudniem i co 2 h mi sie budziła,chyba od tego bo gazy ją meczyły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 14:08
kamciaelcia lubi tę wiadomość