Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFermina z tym usypianiem to u nas jest strasznie, też nie wiem o co chodzi że raz usnie a raz awantura.
Feeva właśnie co kupujesz i skąd wiesz że będą promocje? Kupiłam już kilka rzeczy na Ali( m.in. ra spódniczke z opaską dla Zuzi co ma w niej zdj za niecałe 9 zł, sukienkę do chrztu za 35) i chce wiecej
J.S. przykro mi. -
nick nieaktualny
-
noc okropna
nie przez same pobudki bo były 3-4 (nie wiem jak liczyc), ale okolicznosci
po pierwsze-pózno zasnełam bo tak sie Patrys wierzgał
po drugie-wierzgał przez brzyszek
apogeum przypadlo na godz 5 bo wtedy i popłakał chwile-pierdki+burczenie w brzuszku
o 6 poczułam sie wyspana ale zaryzykowalam połozenie sie-z maleńkim, oczywiscie
spalismy-cała trójka-do 9!
wracam do delicolu na noc -
J.S. ogromnie mi przykro. Wiem jak boli strata zwierzęcego przyjaciela. :*
Haha, Feeva, zakładali mi wyciąg na złamaną nogę metodami sprzed wojny.Było tak: Lekarz mówi: a teraz przewiercimy Pani piętę. Ja: Bardzo śmieszne.. On: Ale ja wcale nie żartuję!
No i nie żartował. Czemu bez znieczulenia nie wiem, ale chyba im się spieszyło bo byłam po wypadku samochodowym w ogólnie średnim stanie. Dlatego przed porodem byłam pewna, że wszystko wytrzymam bo większy ból nie istnieje. Życie weryfikuje.
Sela, masakra. Też by mnie szlag trafiał.. Ale cieszę się, z poprawy snu u Was.
Karmię co 2-3 godziny. Kiedyś liczyłam i wychodzi mi 10 - 12 karmień na dobę.
Julek też podnosi głowę, jakby chciał się podnieść, kiedy leży i siedzi.
Kamcia, współczuję nocy! Julkowi również wróciły ostatnio nocne problemy z brzuszkiem, nie wiem o co chodzi..
Dziś za to u nas padł rekord 6 godzin ciągłego snu! Widać ten czwarty miesiąc po moim synku, dorasta.No i okresy czuwania krótsze niż dwie godziny też się już nie zdarzają.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 10:34
-
Hej,
JS, współczuję straty zwierza
Kattalinna, Skrzat ma body z długim rękawem, spodenki dresowe i bluzę. Co jakiś czas czapkę. Na sen okryłam go grubym kocem.
Fermina, nawet nie chce sobie wyobrażać bólu dziurawienia pięty. Poród nie bolał mnie za bardzo, pięta to co innegokattalinna lubi tę wiadomość
-
Ja wiem że siad nie jest z pozycji leżącej bo nawet dorosły tak nie wstanie tylko się musi podeprzeć.Filip miał 8 mies jak samodzielnie siedział, Emilka 8 będzie mieć w Nowy Rok
Jeszcze pyt o zeby, jednak przy drugim człowiek nie pamięta więc kto planuje 2 to lepiej notujcie i róbcie zdjęciawidzę u Emilki 2 dolne ząbki delikatnie i jak przejade palcem po dziasle to też je trochę wyczuwam, dziąsła nie są jakieś zbytnio czerwone ale te 2 ząbki pod palcami czuć. I tak myślę czy coś się już powoli zaczyna bo wiadomo do przebicia też niekiedy czasu trzeba. Filip miał 6 mies jak pojawiły się pierwsze zęby. W domu nikt poza mną nie chce pogrzebać Emilce w buzi
-
Na Ali będą promocje bo jest przy produkcie napis Sale i żeby wrzucić już teraz do koszyka bo za 2dni cena będzie mniejsza
Zamawiam rzeczy do paznokci, typu pyłki, jakieś inne ozdoby, pędzelki itd. Bardziej takie akcesoria, bo na Ali są za grosze, a w PL kilka razy drożej. Fakt faktem czeka się długo, ale np jakiś frez do frezarki mam za 5zl, a w PL za taki sam, znanej firmy, 65zl. -
Kamcia, będzie dobrze!
To chyba okres. Mentalny bo tak to mikroplamienie, chyba muszę wybrać się do gina. Ale tak mnie stary wkurza, że szok. Niczym. Szkoda, że pada bo bym pizgnęła drzwiami i wyszła. Dwa słoiki mleka zamrożone, dałby radę... Ja rozumiem, że nie umie się zajmować dziećmi. Ja też nie, uczę się. Przewija, przebiera, ok. Ale spędzanie czasu aktywności nie polega na trzymaniu dziecka na rękach i gapieniu się w serial. Dobra, czasem coś pogada ale ile się musiałam ja nagadać, żeby mówił do córki... Dopiero dziś mnie szlag trafia, hormony jak nic.
Ubolewam bardzo, że te wyprzedaże nie zaczną się w środę do w czwartek najlepiej, czekam na wypłatęchcę sobie kupić smartbanda
-
kattalinna
tego stresu nie da się opisaći opanować
a podobny obrazek-tatuś z synusiem-mam i ja przed sobaale i tak z czasem to tatuś fajniejszy, bo matki za dużo na co dzień
czasem i dziecię musi sie "zresetować" i nic nie robić
choć i ja krzycze na męża
ja właśnie przechodzę trzeci okres -
Po kolejnym przystawianiu do cycka, a w zasadzie próbie, mam dość. Jest strasznie marudna bo chce spać, od 10.30 miała kilkuminutową drzemkę może. Śpiąca i trzeszcząca. Zaniosłam ojcu, niech usypia. Tylko kazałam telewizor wyłączyć. Mi też by się przydało zdrzemnąć...
-
nick nieaktualny