Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoje dziecko śpi od 13.15, co jej się stało, ostatni raz tyle w dzień spała jak miała chyba miesiąc.
Feeva dzięki, wieczorem poszperam może coś dla Zuzy znajdę, musze jej kupić body na długi rękaw na zime.
Kattalinna- faceci, wszystko trzeba mówić. Mój dzieckiem się zajmie, ale jak ma coś w domu zrobić to nigdy nic nie wie, wszystko trzeba palcem pokazać -
Katy a oczko jest jakieś czerwone? Może zatarł sobie rączką? U nas ropieje tak co drugi/trzeci dzień. Może w końcu uda mi się iść do pediatry w przyszłym tyg, bo już 3 tyg czekamy na pneumokoki...
Edit. Katy to teść robi remont tej swojej łazienki?? To może w końcu przestaną korzystać z WaszejWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 15:44
W końcu się udało...
-
Wczesniej mial troszke czerwone w kąciku, ale juz nie ma. Za to ropieje troszke
Tak wlasnie mysle, ze sobie zatarl...
Niestety poki co remont naszej..Ale po tym remoncie chce zebysmy zamurowali to co nas laczy z nimi i wejscie sobie od drugiej strony zrobimy..A gdzie oni sie wtedy beda myc to mnie malo obchodzi xd Z reszta niech nawet sie myje u nas byle nie wchodzila milion razy...Sela lubi tę wiadomość
-
To troche mi lepiej, że też kładziecie do spania dzieci na brzuszku, oczywiście też usuwam wszystko z łozeczka i śpi na samym materacu.
Kattalinna co do np mojego faceta, to cud że go jeszcze nie rozszarpałam, wkurza mnie nawet jak oddycha aż sama czasami się zastanawiam co ze mną. Najbardziej jak o wszystko mnie pyta, a przecież ja też się ucze dopiero.
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Kattalina, chorowala wlasciwie od dwoch dni, leczyli ja ale niestety bezskutecznie.
Wywalilam klatke, caly ten ogromny zestaw co mialam. To nie na moje nerwy.
Jeden krolik byl u nas 6 lat a ta 2,5 roku, od poczatku miala problemy z przewodem pokarmowym ale nie wiedzialam, ze to sie tak skonczy
Pochowalismy ja na ogrodku w naszym miejscu, bidulka, a taki madry kroliczek.
Glowa mnie dzis boli i w ogole dzien mam do dooopy.
Sorry ze tak o sobie. -
Dziekuje wam bardzo :*
A nie wiecie, czy na aplikacji joom tez beda te promocje jak na ali?
Mi przyszly dwa kombinezony dla malego. Jeden taki grubszy a drugi cienki z uszami i ogonkiem krolika, dzisiaj go ubralam, to cudnie w nim wyglada z tymi uszkami.
Zostawiacie ciuszki po maluchach? Ja niby nic wiecej nie planuje, ale tak serio to nie wiem co z tym zrobic i jak oszacowac to jakbym chciala nawet sprzedac.
A to nasza mala:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/64d2021d8c9e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 21:06
Hoope lubi tę wiadomość
-
J.S. Szkoda królika
dla mnie każde zwierzę to członek rodziny.
Kurde wiecie coś mi się dziwnego dzieje z nosemjakby płatki nosa odchodziły od twarzy
pękają mi i bolą. A operacji żadnej nie miałam
ja wydalam wypłatę z 10.09 na ciuchy w hm...jestem chorą osobą - nazywam się Patrycja i jestem zakupoholiczką -
Oszukalam Kamila dzisiaj, zgasilam światło juz po 20 i o dziwo zasnal chociaz zawsze o 22 najwczesniej zasypia :o
Zrobilam zdjecie oczka, myslicie, ze jeszcze jutro mu przemywac i we wtorek do lekarza czy jeszcze poczekac? Dla mnie to strasznie wygladaTaka ropka mu ciagle podchodzi, co przemyje to sie pojawia po jakis 10min..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/12aec5348fdf.jpg
-
Katy ja bym chyba na wszelki wypadek poszła do lekarza. Mojej koleżanki syn tak miał. Kazali masować, przemywać solą, ale nie pomogło. Umówili zabieg, bo to kanalik zatkany i trzeba było przepchać. Po już więcej nie mieli z oczkiem problemu. Ale może u Ciebie samo minie. Ja bym jednak skonsultowała to, bo widać że oczko opuchniete.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 22:23
-
No wlasnie teraz spuchlo bo wczesniej takie nie bylo...Zobaczymy jak bedzie jutro, mam nadzieje, ze lepiej..Jeszcze przeczytalam, ze tak sie moze stac jak sie oko przemyje woda z kranu, a ja ostatnio tak przemylam bo w czajniku nie mialam i nie pomyslalam, ze to mu zaszkodzi ;( Chociaz w sumie juz wczesniej je pocieral...Ehh
-
Katy moja Ula nmiala zatkany kanalik,oczko ropialo od urodzenia ,przemywalam i masowalam ale niewiele to dawalo mialam wrazenie ze im wiecej w tym oczku grzebie tym wiecej ropieje , samo przeszlo ,ale czasem rzeczywiscie samo nie przechodzi i potrzebny jest zabieg , ale moze to u was wcale nie kanalik spytaj pediatre dla pewnosci
-
Pawojoszka u nas tak samo, im bardziej przemywam tym gorzej. Jak przestałam to pojawia się raz na dwa czy trzy dni...
Katy idz do pediatry. Tak jak dziewczyny piszą, oczko to oczko.
Oby to nic poważnego. Zawsze lepiej jak lekarz oceni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 23:02
W końcu się udało...
-
nick nieaktualny