WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko śpi od 13.15, co jej się stało, ostatni raz tyle w dzień spała jak miała chyba miesiąc.

Feeva dzięki, wieczorem poszperam może coś dla Zuzy znajdę, musze jej kupić body na długi rękaw na zime.

Kattalinna- faceci, wszystko trzeba mówić. Mój dzieckiem się zajmie, ale jak ma coś w domu zrobić to nigdy nic nie wie, wszystko trzeba palcem pokazać:D

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majowa, wiem i zazwyczaj jest ok. Dziś po prostu mam gorszy dzień i mniejszą wyrozumiałość. Ale chyba uśpił bo cicho jest

age.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatkowa, tez mi duzo nie wyszlo, ale z czasem jest lepiej:p W domu u mamy mialam stary piekarnik to pamietam jak chciałam zrobic rogaliki z marmoladą na swieta. Skonczylo sie tak, ze u gory byly surowe, a od spodu przypalone xd

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Sela Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy a oczko jest jakieś czerwone? Może zatarł sobie rączką? U nas ropieje tak co drugi/trzeci dzień. Może w końcu uda mi się iść do pediatry w przyszłym tyg, bo już 3 tyg czekamy na pneumokoki...

Edit. Katy to teść robi remont tej swojej łazienki?? To może w końcu przestaną korzystać z Waszej ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 15:44

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczesniej mial troszke czerwone w kąciku, ale juz nie ma. Za to ropieje troszke :( Tak wlasnie mysle, ze sobie zatarl...

Niestety poki co remont naszej..Ale po tym remoncie chce zebysmy zamurowali to co nas laczy z nimi i wejscie sobie od drugiej strony zrobimy..A gdzie oni sie wtedy beda myc to mnie malo obchodzi xd Z reszta niech nawet sie myje u nas byle nie wchodzila milion razy...

Sela lubi tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Ewciaa83 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To troche mi lepiej, że też kładziecie do spania dzieci na brzuszku, oczywiście też usuwam wszystko z łozeczka i śpi na samym materacu.
    Kattalinna co do np mojego faceta, to cud że go jeszcze nie rozszarpałam, wkurza mnie nawet jak oddycha aż sama czasami się zastanawiam co ze mną. Najbardziej jak o wszystko mnie pyta, a przecież ja też się ucze dopiero.

kattalinna lubi tę wiadomość

d7f2b9e95e.png
    yaw6drw.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalina, chorowala wlasciwie od dwoch dni, leczyli ja ale niestety bezskutecznie.
    Wywalilam klatke, caly ten ogromny zestaw co mialam. To nie na moje nerwy.
    Jeden krolik byl u nas 6 lat a ta 2,5 roku, od poczatku miala problemy z przewodem pokarmowym ale nie wiedzialam, ze to sie tak skonczy :(
    Pochowalismy ja na ogrodku w naszym miejscu, bidulka, a taki madry kroliczek.

Glowa mnie dzis boli i w ogole dzien mam do dooopy.

Sorry ze tak o sobie.

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JS, nie przepraszaj bo nie masz za co. Bardzo Ci współczuję...

age.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    j.s.
    zawsze cie wysłuchamy
    przykro mi z powodu królicza :(

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • J.S Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje wam bardzo :*

A nie wiecie, czy na aplikacji joom tez beda te promocje jak na ali?

Mi przyszly dwa kombinezony dla malego. Jeden taki grubszy a drugi cienki z uszami i ogonkiem krolika, dzisiaj go ubralam, to cudnie w nim wyglada z tymi uszkami.

Zostawiacie ciuszki po maluchach? Ja niby nic wiecej nie planuje, ale tak serio to nie wiem co z tym zrobic i jak oszacowac to jakbym chciala nawet sprzedac.

A to nasza mala:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/64d2021d8c9e.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 21:06

Hoope lubi tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Patk Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.S. Szkoda królika :/ dla mnie każde zwierzę to członek rodziny.

Kurde wiecie coś mi się dziwnego dzieje z nosem XD jakby płatki nosa odchodziły od twarzy XD pękają mi i bolą. A operacji żadnej nie miałam XD

ja wydalam wypłatę z 10.09 na ciuchy w hm...jestem chorą osobą - nazywam się Patrycja i jestem zakupoholiczką XD

• laurka83 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Emilka to jednak imprezowa dziewczyna w domu maruda a na festynie anioł, ani raz nie zaplakala.

JS następna figurzasta na foto
    PRZEPRASZAM CZY SA TU JAKIES PUSZYSTE PANIE OPRÓCZ MNIE?? tj z waga piorkowa ok 80 kg :-d

• laurka83 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Park może ty jak Michael Jackson :-)

Patk lubi tę wiadomość

• Katy Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oszukalam Kamila dzisiaj, zgasilam światło juz po 20 i o dziwo zasnal chociaz zawsze o 22 najwczesniej zasypia :o

Zrobilam zdjecie oczka, myslicie, ze jeszcze jutro mu przemywac i we wtorek do lekarza czy jeszcze poczekac? Dla mnie to strasznie wyglada :( Taka ropka mu ciagle podchodzi, co przemyje to sie pojawia po jakis 10min..

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/12aec5348fdf.jpg

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy ja bym chyba na wszelki wypadek poszła do lekarza. Mojej koleżanki syn tak miał. Kazali masować, przemywać solą, ale nie pomogło. Umówili zabieg, bo to kanalik zatkany i trzeba było przepchać. Po już więcej nie mieli z oczkiem problemu. Ale może u Ciebie samo minie. Ja bym jednak skonsultowała to, bo widać że oczko opuchniete.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 22:23

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • laurka83 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy ja bym jutro do lekarza poszła, oczko to oczko. Moja ma trochę po nocy codziennie ale wydaje mi się że jest lepiej, poczekam jak się nie poprawi to tez pójdę tylko u mojej to o wiele lepiej wygląda

• Katy Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie teraz spuchlo bo wczesniej takie nie bylo...Zobaczymy jak bedzie jutro, mam nadzieje, ze lepiej..Jeszcze przeczytalam, ze tak sie moze stac jak sie oko przemyje woda z kranu, a ja ostatnio tak przemylam bo w czajniku nie mialam i nie pomyslalam, ze to mu zaszkodzi ;( Chociaz w sumie juz wczesniej je pocieral...Ehh :(

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy moja Ula nmiala zatkany kanalik,oczko ropialo od urodzenia ,przemywalam i masowalam ale niewiele to dawalo mialam wrazenie ze im wiecej w tym oczku grzebie tym wiecej ropieje , samo przeszlo ,ale czasem rzeczywiscie samo nie przechodzi i potrzebny jest zabieg , ale moze to u was wcale nie kanalik spytaj pediatre dla pewnosci

cf409fc7e7.png
  • Sela Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka u nas tak samo, im bardziej przemywam tym gorzej. Jak przestałam to pojawia się raz na dwa czy trzy dni...
    Katy idz do pediatry. Tak jak dziewczyny piszą, oczko to oczko.
    Oby to nic poważnego. Zawsze lepiej jak lekarz oceni.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 23:02

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie bierzecie witaminy przy kp? Ja dalej pregna plus ale wydaje mi się że mają ubogi skład jak na teraz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 23:07

‹‹ 1536 1537 1538 1539 1540 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ