Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny!
Chciałabym do was dołączyć czytam was jakis czas (dobra przyznaje sie od poczatku was podczytuje )
W skrocie tez jestem majowa mama mojego drugiego malego wyczekiwanego cudu. Mój cud ma na imię Milenka urodziła sie przez cc ze wzgledu na ciążę Wysokiego ryzyka.
kattalinna, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Mycha no aniołek normalnie :*
Berbecia dołączaj, tu są same fake konta, także luzik. Albo laski, albo chude, albo wszystkie młode i piękne, dzieci grzeczne i jeszcze piękniejsze. Czyste zazdro.
Patk. A ile na dobę Twoja najpiękniejsza pieluch zużywa?Mycha666, kattalinna, Fatalita lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Berbecia, hej.
Czy tylko mój Skrzat dopiero co dorósł do 68? Ja jeszcze mu niektóre 62 zakładam, a body z Lidla 50/56
No i pewnie fit Baśka też. Fit Patryk niby jest fit, ale to jakieś pozory, albo Kamcia ubranka w za wysokiej temperaturze pierzekamciaelcia lubi tę wiadomość
-
My lidlowskie body ubieramy 62/68. Wkurza mnie trochę ta ich podwójna rozmiarówka. Ale i tak uwielbiam ich ciuszki.
Berbecia ksywkę będę pamiętać, bo na Kubalę często mówię Berbeć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 22:15
Patk, kamciaelcia, Sela, kattalinna, Wowka, D_basiula, Hoope, Katy, wariancja, Feeva, Fatalita, Mała Matylda, MonikaJ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy tez nosimy jeszcze 62/68.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a152c0163deb.png
Edit: patrzcie, gdzie zostawil skarpetkiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 23:15
Sela, Mycha666, kattalinna, Wowka, D_basiula, Hoope, Katy, wariancja, Feeva, Fatalita, Mała Matylda, MonikaJ, Nynka lubią tę wiadomość
-
Berbecia witaj
Mycha no cuuuuudnie
Kattalinna to ja właśnie pierwszy raz odkładam na noc na brzuch. Nie wiem jak zasne, bo co chwile wstaje i patrze czy główka nadal na boczku. Ogólnie na brzuch odkładam wieczorem na ten najdłuższy sen 21-24 czasami 1 w nocy. Wtedy jeszcze mąż nie śpi to ma na niego oko, ale teraz mamy gości i mąż z nimi siedzi, a ja odpadam, bo ledwo na oczy patrze.
A powiedz mo czy w nicy odbijasz? Bo u nas mimo, że staram się odbić to nie zawsze chce i tak się zastanawiam czy mimo braku odbicia kłaść na brzuch do dalszego spania.
To ja już sama nie wiem czy dawać te rączki, żeby się dzwigał czy nie... widać, że strasznie chce, bo po złapaniu od razu dzwiga głowe i jest aż cały napiętyMycha666, kattalinna lubią tę wiadomość
W końcu się udało...
-
A i ciuszki też nosimy te 62/68 z lidla. Normalnie 68, bo 62 małe. A 2 mies temu kupiłam śliczne pajace 62 i raz je założył jak były już ciasnawe... szok. Teraz mamy pajaca 74 z "5 10 15" i jest idealny... no ręce opadają hehW końcu się udało...
-
nick nieaktualny
-
Dzięki za przyjęcie.
My nosimy rozmiar 62/ 68 i w końcu udało nam sie wagowo dogonić rówiesników. Moja tez dzwiga tą główke od samego początku martwiłam sie tym ze cos z kregoslupem sobie zrobi ale lekarz na wizycie patronazowej powiedzial ze to miesci sie w normie. Teraz wpadla na pomysl ze podpiera sie prawa reka z tylu główki a lewa ciagnie sie za ubranko. -
A ja leżę i spać nie mogę bo w głowie mi się kotluje. Chodzi o pracę, może mi doradzicie bo nie wiem co robić. Podpisałam umowę na pełen etat czyli 25 godz jako nauczyciel wychowania przedszkolnego. Nie było do końca wiadomo w której będę grupie, bo wychodziły jeszcze jakieś tam sprawy organizacyjne. Dziś p. dyr mi oznajmiła że będę jednak od pon jako nauczyciel wspomagajacy w grupie i do tego jeszcze wskakiwac za nauczyciela i 2 godz być z całą grupą sama. Ok mogę robić. Tylko nauczyciel wspomagajacy ma do wypracowania 20 godz tyg a nie 25 jak mam na umowie jako zwykły nauczyciel. I teraz mam dylemat odezwać się i zapytać o zmianę umowy bo jak będę pracować po 25 godz, to te 5 godz będę mieć płacone nadgodziny a jak umowy nie zmienię to nie. Tylko wiecie jak to odezwać się w nowej pracy, pewnie sobie zaszkodze
ale z drugiej mam podarować? W ogóle będę pracować do godz 15 więc mój K będzie miał prawie same popoludniowki więc już całkiem mam doła bo nie wiem kiedy poogarniam papierologie. Żałuję że się zgodziłem na tą pracę chyba porwalam się z motyką na słońce
tylko tak się cieszyłam ze państwowe, mniej godzin za rok będzie łatwiej a narazie to mi się wyć chce. Do starej pracy też nie chce wracać bo tam to już w ogole z godz do dupy. A do pracy muszę gdzieś wrócić bo mamy kredyt. Dziewczyny doradzcie mi czy mam zapytać dyr skoro inne stanowisko to zmiana umowy czy się nic nie odzywać
Witam Nowa mamusie -
Proces lateralizacji czyli określenie preferencji strony to tak ok 4-5 rok życia, choć już wcześniej widać jakie dziecko ma predyspozycje. Filip od małego wykazywał leworecznosc i tak zostało.
Idę spać, choć nie wiem czy szybko usne bo narazie się nie zanosi a Emilka spokojnie spi.
Wszystkie mamy I dzieciaczki cudne :-*