WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Berbecia Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Chciałabym do was dołączyć czytam was jakis czas (dobra przyznaje sie od poczatku was podczytuje )
    W skrocie tez jestem majowa mama mojego drugiego malego wyczekiwanego cudu. Mój cud ma na imię Milenka urodziła sie przez cc ze wzgledu na ciążę Wysokiego ryzyka.

kattalinna, D_basiula lubią tę wiadomość

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • Mycha666 Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już już :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 22:15

Katy, kamciaelcia, Patk, Wowka, Hoope, Feeva, Sela, kattalinna, pawojoszka, D_basiula, wariancja, Fatalita, Mała Matylda, MonikaJ, Nynka lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MYCHA
    Ostatnie super :) zaglada jak zawodowiec :D

Mycha666 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha, proszę mi tu kolejnego aniołeczka nie posądzać o jakieś krzyki :D

Pamiętam że Kubuś był fit, ale faktycznie nabrał ciałka :)

Fajna z Was para, mamusiu :)

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha no aniołek normalnie :*

Berbecia dołączaj, tu są same fake konta, także luzik. Albo laski, albo chude, albo wszystkie młode i piękne, dzieci grzeczne i jeszcze piękniejsze. Czyste zazdro.

Patk. A ile na dobę Twoja najpiękniejsza pieluch zużywa?

Mycha666, kattalinna, Fatalita lubią tę wiadomość

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berbecia, hej.

Czy tylko mój Skrzat dopiero co dorósł do 68? Ja jeszcze mu niektóre 62 zakładam, a body z Lidla 50/56 :D

No i pewnie fit Baśka też. Fit Patryk niby jest fit, ale to jakieś pozory, albo Kamcia ubranka w za wysokiej temperaturze pierze :P

kamciaelcia lubi tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Mycha666 Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My lidlowskie body ubieramy 62/68. Wkurza mnie trochę ta ich podwójna rozmiarówka. Ale i tak uwielbiam ich ciuszki.

Berbecia ksywkę będę pamiętać, bo na Kubalę często mówię Berbeć :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 22:15

Patk, kamciaelcia, Sela, kattalinna, Wowka, D_basiula, Hoope, Katy, wariancja, Feeva, Fatalita, Mała Matylda, MonikaJ lubią tę wiadomość

• Patk Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope tak 6-7 dziennie schodzi. Jak jest dzień kupy czyli co drugi dzień to zazwyczaj dwie więcej. A czemu pytasz?

Poparzyłam się wrzątkiem :/

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widać że to uśmiech dla mamy :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdążyłam się położyć. Mamy za sobą pierwszą bezsensowna pobudke. Zjadł mini mini i śpi. Mnie już komar pogryzl. Ale ubilam

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2018, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez nosimy jeszcze 62/68.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a152c0163deb.png

Edit: patrzcie, gdzie zostawil skarpetki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 23:15

Sela, Mycha666, kattalinna, Wowka, D_basiula, Hoope, Katy, wariancja, Feeva, Fatalita, Mała Matylda, MonikaJ, Nynka lubią tę wiadomość

• Sela Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berbecia witaj ;-)

Mycha no cuuuuudnie :-)

Kattalinna to ja właśnie pierwszy raz odkładam na noc na brzuch. Nie wiem jak zasne, bo co chwile wstaje i patrze czy główka nadal na boczku. Ogólnie na brzuch odkładam wieczorem na ten najdłuższy sen 21-24 czasami 1 w nocy. Wtedy jeszcze mąż nie śpi to ma na niego oko, ale teraz mamy gości i mąż z nimi siedzi, a ja odpadam, bo ledwo na oczy patrze.
    A powiedz mo czy w nicy odbijasz? Bo u nas mimo, że staram się odbić to nie zawsze chce i tak się zastanawiam czy mimo braku odbicia kłaść na brzuch do dalszego spania.

To ja już sama nie wiem czy dawać te rączki, żeby się dzwigał czy nie... widać, że strasznie chce, bo po złapaniu od razu dzwiga głowe i jest aż cały napięty

Mycha666, kattalinna lubią tę wiadomość

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • Sela Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i ciuszki też nosimy te 62/68 z lidla. Normalnie 68, bo 62 małe. A 2 mies temu kupiłam śliczne pajace 62 i raz je założył jak były już ciasnawe... szok. Teraz mamy pajaca 74 z "5 10 15" i jest idealny... no ręce opadają heh

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2018, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis znalazlam body dla Kamci synka w 5 10 15. Zaraz pokaze

Edit :
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/962da260463d.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 23:31

kattalinna, kamciaelcia, Sela, Fatalita lubią tę wiadomość

• Berbecia Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za przyjęcie.
    My nosimy rozmiar 62/ 68 i w końcu udało nam sie wagowo dogonić rówiesników. Moja tez dzwiga tą główke od samego początku martwiłam sie tym ze cos z kregoslupem sobie zrobi ale lekarz na wizycie patronazowej powiedzial ze to miesci sie w normie. Teraz wpadla na pomysl ze podpiera sie prawa reka z tylu główki a lewa ciagnie sie za ubranko.

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • Berbecia Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam sie kiedy mozna okreslic czy dziecko bedzie prawo czy lewo reczne!

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 8 września 2018, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sela, nie odbijam. Czasem beknie przy odkładaniu ;-) zdarza się czasem, że uleje ale w tej pozycji to bezpieczne bo grawitacja robi robotę.

Sela lubi tę wiadomość

age.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 września 2018, 01:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Druga bezsensowna pobudka. Zjadł mini mini i śpi...

Kwiatkowa
    Super są te body :) szkoda że też królewicza dla drugiego nie ma...
    A twój Patryk nawet z daleka ma piękne te oczeta

Kwiatkowa24 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • laurka83 Autorytet

Wysłany: 8 września 2018, 01:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja leżę i spać nie mogę bo w głowie mi się kotluje. Chodzi o pracę, może mi doradzicie bo nie wiem co robić. Podpisałam umowę na pełen etat czyli 25 godz jako nauczyciel wychowania przedszkolnego. Nie było do końca wiadomo w której będę grupie, bo wychodziły jeszcze jakieś tam sprawy organizacyjne. Dziś p. dyr mi oznajmiła że będę jednak od pon jako nauczyciel wspomagajacy w grupie i do tego jeszcze wskakiwac za nauczyciela i 2 godz być z całą grupą sama. Ok mogę robić. Tylko nauczyciel wspomagajacy ma do wypracowania 20 godz tyg a nie 25 jak mam na umowie jako zwykły nauczyciel. I teraz mam dylemat odezwać się i zapytać o zmianę umowy bo jak będę pracować po 25 godz, to te 5 godz będę mieć płacone nadgodziny a jak umowy nie zmienię to nie. Tylko wiecie jak to odezwać się w nowej pracy, pewnie sobie zaszkodze :-( ale z drugiej mam podarować? W ogóle będę pracować do godz 15 więc mój K będzie miał prawie same popoludniowki więc już całkiem mam doła bo nie wiem kiedy poogarniam papierologie. Żałuję że się zgodziłem na tą pracę chyba porwalam się z motyką na słońce :-( tylko tak się cieszyłam ze państwowe, mniej godzin za rok będzie łatwiej a narazie to mi się wyć chce. Do starej pracy też nie chce wracać bo tam to już w ogole z godz do dupy. A do pracy muszę gdzieś wrócić bo mamy kredyt. Dziewczyny doradzcie mi czy mam zapytać dyr skoro inne stanowisko to zmiana umowy czy się nic nie odzywać

Witam Nowa mamusie :-)

• laurka83 Autorytet

Wysłany: 8 września 2018, 01:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proces lateralizacji czyli określenie preferencji strony to tak ok 4-5 rok życia, choć już wcześniej widać jakie dziecko ma predyspozycje. Filip od małego wykazywał leworecznosc i tak zostało.

Idę spać, choć nie wiem czy szybko usne bo narazie się nie zanosi a Emilka spokojnie spi.

Wszystkie mamy I dzieciaczki cudne :-*

‹‹ 1580 1581 1582 1583 1584 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ