Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzieki za komplementy
Fermina, wzrost 13latki mam, ale chyba az tak mlodo nie wyglądam haha xd
My dzisiaj z Kamilem u mojej mamy znowu bo musza kuc sciany wiec sie bedzie kurzylo
Majowa wiem, ze to nie za duże pocieszenie, ale z Kamilem podobnie :pWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 12:30
Fermina lubi tę wiadomość
-
Oddam Barbarę w dobre ręce. Któraś chętna? Gdzie jest spoko Baśka, która uwielbiala swoje łóżeczko i zasypiała w nim sama. Się pytam się??!! Gdzie?! Takich awantur nie było odkąd się urodziła (A właściwie odkąd ją wyjęli).
Vitapil też pospatrzyłam i też do mnie jedzie.
Mam w domu burdel, nienawidzę bałaganu, nie odnajduje się w nim i mam wieczne nerwy. I jeszcze mąż ma teraz ciągle na popo. Aż do naszego wyjazdu. Oszaleję. -
nick nieaktualnyBony która to włosy w kiblu macza
aż dziecko obudziłam
Katy piękna rodzinkaKamil rośnie, pięknie prosto trzyma głowę. A Ty faktycznie niziutka, ale ja nie wiele wyższa
Ja mam 28 lat i nadal pytają o dowód, raz poszłam do takiego małego sklepu na osiedlu wzięłam tylko dyszke na piwa, i się wracałam do domu po dowód, także ten.
Ja nie umiem obliczyć pobudek nocnych, nie ogarniam nocy, zasypiam chyba jak tylko wyjme cyca. Chyba osiagnelam apogeum zmęczenia.Katy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOby nie miała nosa po mnie bo mam kompleks że mam za długi, mąż mówi że wydaje mi się ale wiem swoje.
Jak śpi kochana, jak się drze to mały czort z niej.
Mój mąż też brodacz, jak zgolił po chyba 2 latach bo musiał to wyglądał jak dzidziuśteraz ma cały czas.
-
Patk, Majowa u nas to samo. Marudzenie, jeczenie, placz bo chce spac, a jednak nie chce, wkurza sie na ograniczenia wlasnego ciala.
Majowa, a probowalas odkladac na brzuszek? Moze tak chwile pospi? U nas sie to jakos sprawdza. No i teraz usypia tylko w pionie.? Sliczna coreczka.
Moj chrzesniaczek to dopiero darciuch. Caly dzien na rekach, ze spaniem po 20 minit dziennie i wrzaskami to byloby nic, gdyby nie to, ze w nocy, dzien w dzien, darl sie ciagiem przez 2,5 h. Nic nie pomagalo, tulenie, noszenie, hustanie. Lekarze rozkladali rece. Jego rodzice wygladali jak zombie. Taki typ. Przeszlo jak mial poltorej roku. Wiec u nas jeszcze nie tak zle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 14:14
-
nick nieaktualny
-
Tak, ja sie staram na boczek odkladac i obracam na brzuch. Czasem sie nie uda, wlasnie jak sen jest plytki, wtedy glowa do gory i zabawa od nowa... Na plytki sen staram sie dluzej ponosic. Zawzielam sie teraz bardz, i probuje do skutku, stwierdzilam ze nic nie strace a moge tylko zyskac. Po tych 4 dniach jest lepiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 14:38
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Katy super
i tak wyglądasz młodziej ode mnie
J.S mój jest fotografem i tak jak Hoope pisze. Mój czasem bierze mniej jak od znajomych a czasem więcej jak sobie coś nawymyslaja. Czyli przedział min 250 a max 600zlNo i zależy czy pełny reportaż z przygotowań, kosciol, sala, czy tylko np sam kościół.
Nynka już nie maczamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 14:36
Katy, Nynka lubią tę wiadomość
-
Nastrój odrobinę się poprawił. Nawet pojawiła się ochota na zabawy na macie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2018, 12:02
Sela, kamciaelcia, kattalinna, wariancja, Feeva, Mycha666, Katy, Wowka, pawojoszka, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Patk, super mata! Bo Bacha to wiadomo
cudna jest taka kruszynka
Wariancja, też tak odkładam mojąinny sposób to kładę na podłogę na brzuchu, jak się zmęczy to sama zasypia
Chciałam Wam pokazać mojego pulpecika ale coś zapodaj nie działa.
A teraz uwaga! Osoby, które narzekają na nocne pobudki czytają to na własną odpowiedzialność. Te, którym dzieci zawsze długo spały a teraz nie niech czytają i zobaczą, że jest sprawiedliwość na świecie
Wczoraj padł nowy rekord: 8:50!Kładłam się przekonana, że zaraz wstanę bo po 23 to norma. Nagle budzę się, patrzę na zegarek a tam 3:48! A o 19 już odłożona w łóżeczku spała. Tak się wystraszyłam i zdziwiłam, że przy najbliższym ciumkaniu wyciągnęłam dziecko z wyra i do cyca (gigantycznego po tylu godzinach). Prawdopodobnie jeszcze mogłabym poczekać ale byłam w szoku
okazało się, że młoda koszmarnie głodna. Ale co z tego, 6 minut i koniec. Następne karmienie było po godzinie, skończyło się godzinną przerwą na kupę i śmiechy czyli już norma. Ale co pospała wcześniej to moje
Patk, Sela, Mała Matylda, Nynka lubią tę wiadomość
-
Kamcia, rekordy u nas to jednorazowe akcje i nawet nie próbuję się do nich przyzwyczajać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 06:03
Patk, Feeva, Mycha666, kamciaelcia, Katy, Wowka, Sela, wariancja, pawojoszka, Hoope, D_basiula, Mała Matylda, Fatalita, Cola87, Nynka lubią tę wiadomość
-
Katalina nawet nie wiesz jak zazdroszczę Ci tych pulasków... No cudo. U nas tylko chude przeszczepy.
Ja straciłam całą nadzieję na sen.
Czekam ciągle na info od mojej przyjaciółki lub kogoś z rodziny... boję się sama zadzwonićWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 16:05
kattalinna lubi tę wiadomość