WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2018, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odbiła się na moim dziecku ta moja nerwowość w ciąży oj odbiła. Mąż mówi że Zuza to istna ja, nerwus, śmieje się a zaraz płacze( wiecie jak to bylo w ciąży) i że nieutarga dwóch nerwusów w domu. Cóż począć.

• Katy Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za komplementy :)

Fermina, wzrost 13latki mam, ale chyba az tak mlodo nie wyglądam haha xd

My dzisiaj z Kamilem u mojej mamy znowu bo musza kuc sciany wiec sie bedzie kurzylo :/

Majowa wiem, ze to nie za duże pocieszenie, ale z Kamilem podobnie :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 12:30

Fermina lubi tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam trzecie i trzecie nieznośne. Już nie wierzę w słodkie niemowlaczki. Mitomanki.

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • Patk Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oddam Barbarę w dobre ręce. Któraś chętna? Gdzie jest spoko Baśka, która uwielbiala swoje łóżeczko i zasypiała w nim sama. Się pytam się??!! Gdzie?! Takich awantur nie było odkąd się urodziła (A właściwie odkąd ją wyjęli).

Vitapil też pospatrzyłam i też do mnie jedzie.

Mam w domu burdel, nienawidzę bałaganu, nie odnajduje się w nim i mam wieczne nerwy. I jeszcze mąż ma teraz ciągle na popo. Aż do naszego wyjazdu. Oszaleję.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2018, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bony która to włosy w kiblu macza :D aż dziecko obudziłam :D

Katy piękna rodzinka :) Kamil rośnie, pięknie prosto trzyma głowę. A Ty faktycznie niziutka, ale ja nie wiele wyższa ;D

Ja mam 28 lat i nadal pytają o dowód, raz poszłam do takiego małego sklepu na osiedlu wzięłam tylko dyszke na piwa, i się wracałam do domu po dowód, także ten.

Ja nie umiem obliczyć pobudek nocnych, nie ogarniam nocy, zasypiam chyba jak tylko wyjme cyca. Chyba osiagnelam apogeum zmęczenia.

Katy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2018, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś

Zasnęła na mnie, boję się odłożyć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 22:21

wariancja, Patk, Feeva, Sela, Katy, kattalinna, Mycha666, Wowka, pawojoszka, Hoope, D_basiula, Fermina lubią tę wiadomość

• Cola87 Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy super rodzinka :) Feeva piękne włosy :) ja też wolę męża w brodzie, chociaż nie ma tak długiej jak Twój mąż ;)

Katy lubi tę wiadomość

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majowa kochańska ta Zuzia :) idź spać razem z nią ;)

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zUZIA MA PRZESLICZNY NOSEK <3

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2018, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby nie miała nosa po mnie bo mam kompleks że mam za długi, mąż mówi że wydaje mi się ale wiem swoje.
    Jak śpi kochana, jak się drze to mały czort z niej.
    Mój mąż też brodacz, jak zgolił po chyba 2 latach bo musiał to wyglądał jak dzidziuś XD teraz ma cały czas.

• wariancja Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patk, Majowa u nas to samo. Marudzenie, jeczenie, placz bo chce spac, a jednak nie chce, wkurza sie na ograniczenia wlasnego ciala.

Majowa, a probowalas odkladac na brzuszek? Moze tak chwile pospi? U nas sie to jakos sprawdza. No i teraz usypia tylko w pionie.? Sliczna coreczka.

Moj chrzesniaczek to dopiero darciuch. Caly dzien na rekach, ze spaniem po 20 minit dziennie i wrzaskami to byloby nic, gdyby nie to, ze w nocy, dzien w dzien, darl sie ciagiem przez 2,5 h. Nic nie pomagalo, tulenie, noszenie, hustanie. Lekarze rozkladali rece. Jego rodzice wygladali jak zombie. Taki typ. Przeszlo jak mial poltorej roku. Wiec u nas jeszcze nie tak zle.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 14:14

klz99vvj9pe2bh19.png

qb3c6iye83h3n4tx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2018, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ją tylko ruszę,oczy jak 5 zł. Ogólnie ma bardzo płytki sen, na brzuchu jak leży zaraz się podnosi i wściekła,nawet nie wiem jak mam ją spróbować na brzuch położyć,w sensie ze mie na łóżko na brzuch? Na bok i obkręcić?

• wariancja Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, ja sie staram na boczek odkladac i obracam na brzuch. Czasem sie nie uda, wlasnie jak sen jest plytki, wtedy glowa do gory i zabawa od nowa... Na plytki sen staram sie dluzej ponosic. Zawzielam sie teraz bardz, i probuje do skutku, stwierdzilam ze nic nie strace a moge tylko zyskac. Po tych 4 dniach jest lepiej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 14:38

kattalinna lubi tę wiadomość

klz99vvj9pe2bh19.png

qb3c6iye83h3n4tx.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy super :D i tak wyglądasz młodziej ode mnie XD

J.S mój jest fotografem i tak jak Hoope pisze. Mój czasem bierze mniej jak od znajomych a czasem więcej jak sobie coś nawymyslaja. Czyli przedział min 250 a max 600zl :) No i zależy czy pełny reportaż z przygotowań, kosciol, sala, czy tylko np sam kościół.

Nynka już nie maczam XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 14:36

Katy, Nynka lubią tę wiadomość

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • Patk Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastrój odrobinę się poprawił. Nawet pojawiła się ochota na zabawy na macie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2018, 12:02

Sela, kamciaelcia, kattalinna, wariancja, Feeva, Mycha666, Katy, Wowka, pawojoszka, Mała Matylda lubią tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patk, super mata! Bo Bacha to wiadomo :-D cudna jest taka kruszynka :-)

Wariancja, też tak odkładam moją :-) inny sposób to kładę na podłogę na brzuchu, jak się zmęczy to sama zasypia ;-)

Chciałam Wam pokazać mojego pulpecika ale coś zapodaj nie działa.

A teraz uwaga! Osoby, które narzekają na nocne pobudki czytają to na własną odpowiedzialność. Te, którym dzieci zawsze długo spały a teraz nie niech czytają i zobaczą, że jest sprawiedliwość na świecie ;-)

Wczoraj padł nowy rekord: 8:50! :-D Kładłam się przekonana, że zaraz wstanę bo po 23 to norma. Nagle budzę się, patrzę na zegarek a tam 3:48! A o 19 już odłożona w łóżeczku spała. Tak się wystraszyłam i zdziwiłam, że przy najbliższym ciumkaniu wyciągnęłam dziecko z wyra i do cyca (gigantycznego po tylu godzinach). Prawdopodobnie jeszcze mogłabym poczekać ale byłam w szoku ;-) okazało się, że młoda koszmarnie głodna. Ale co z tego, 6 minut i koniec. Następne karmienie było po godzinie, skończyło się godzinną przerwą na kupę i śmiechy czyli już norma. Ale co pospała wcześniej to moje :-D

Patk, Sela, Mała Matylda, Nynka lubią tę wiadomość

age.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna
    nasz rekord to 9h i 15 min
    i
    i to mija, niestety haha

Wowka, Hoope lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, rekordy u nas to jednorazowe akcje i nawet nie próbuję się do nich przyzwyczajać ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2018, 06:03

Patk, Feeva, Mycha666, kamciaelcia, Katy, Wowka, Sela, wariancja, pawojoszka, Hoope, D_basiula, Mała Matylda, Fatalita, Cola87, Nynka lubią tę wiadomość

age.png
  • Patk Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katalina nawet nie wiesz jak zazdroszczę Ci tych pulasków... No cudo. U nas tylko chude przeszczepy.

Ja straciłam całą nadzieję na sen.

Czekam ciągle na info od mojej przyjaciółki lub kogoś z rodziny... boję się sama zadzwonić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 16:05

kattalinna lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 września 2018, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha
    kattalinna
    a wasza gondola na szerokosc za mała :D :D :D
    gdzie taka mini do tej figury :D :D :D

kattalinna, Wowka, Sela, Mała Matylda, Nynka lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 1578 1579 1580 1581 1582 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ