Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
feeva
super wygladasz mimo lat
ech, kiedy ja miałam te 24...co ja wyprawiałam...lepsze niż osiemnastka
jesli kogos pocieszy- w końcu i mi włosy wypadają
ale moje wypadajace sa normą, ciąza zrobiła z nich piekne, hormony sie ustabilizowały i lecaFeeva lubi tę wiadomość
-
Chciałam napisać, że Feeva nie tylko wygląda mlodziutko ale i jest prawie że nieletnia.
Włoski bardzo ładne, wyglądają na mega zdrowe.
Phi, dziewczyny, dziś tak wygląda moja sypialnia bo nie miałam czasu na porzadki.Patryczek przeslodki,tak się skupia że można uwierzyć ze ta piłeczka się przyturla sama.
Mój biedny Skoczek zasnal po kąpieli na 10 minut, potem przez 1,5 h był u Taty na rękach i dopiero teraz udało mu się znowu zasnąć przy cycu. Już się chyba z łóżka nie ruszę bo boję się zabierać mu sen.
Edit: to ja też się dołączę do pocieszeń Kamci. Mi również zaczęły wypadac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 21:49
kamciaelcia, Feeva lubią tę wiadomość
-
Feeva, lubię takie zmiany
Ja pod koniec ciąży obciełam moje do talii za obojczyki a teraz jeszcze krócej. Nie mogę uwierzyć że tak późno się zdecydowałam na ten krok
Skrzat dzisiaj nad wyraz grzeczny. Nawet nie było żadnej awantury przed zaśnięciem. I ładnie jadł. Postanowił tacie zrobić prezent?
Edit. Jakbym sprzedawała w monopolowym to Feeva za każdym razem by pokazywała dowódWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 21:50
Feeva, Fermina, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Feva super zmiana
A jeśli chodzi o sprzątanie to mnie mój dziś wkur,,, i się do niego nie oddzywam. Jak wróciłam z pracy to tylko dół odkurzyl i to byle jak a gary wszystko pozostawiane a miał okazję bo Emilka spała. Szkoda słów puscikam mu wiązankę i niech spada i jeszcze marudzi że spać mu się chce bo ma ranki a to się ze mną może zamienić bo w nocy ani razu do Emilki nie wstaje.
Mąż jednak na moje macierzyński nie poszedł tylko pracujemy na zmiany a mama wspomaga, plus tej sytuacji będę mieć swoje 2 pensje
Idę spać bo pewnie noc krecioly mnie czeka, a jeszcze syn zamiast o 6.40 to sobie już pobudki o 6 urządza więc boskoo -
w wieku 16 lat to i ja dowodem nie musiałam machać
a na koniec studiów, panieński koleżanki, nie chcieli mnie wpuscic do klubuwsiadłam w taksówke i pojechałam po ten dowód
poten ta sama kolezanka i we Wrocku nie chcieli wpuścić a miałam wtedy 28
aaaa
mąz ostatnio w Kołobrzegu pokazywał dowód w biedroncemąz ma 35 lat
Feeva, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Mnie ze trzy tygodnie temu Pani w biedronce pytała o dowód.
Ja, cała szczęśliwa pokazuje jej dokument, a ona, spojrzała na datę i aż się jej szczere "O Jezu" wymknęło jak sobie uświadomiła co to za pradawny rocznik.
kamciaelcia, Feeva, Wowka, Katy, kattalinna, pawojoszka, Nynka, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fermina wrote:Mnie ze trzy tygodnie temu Pani w biedronce pytała o dowód.
Ja, cała szczęśliwa pokazuje jej dokument, a ona, spojrzała na datę i aż się jej szczere "O Jezu" wymknęło jak sobie uświadomiła co to za pradawny rocznik.
Miałam tak samo ostatnio, ale w Lidlu
I niestety mając 16 lat wszyscy mnie prosili o dokument. Wyglądałam na gówniarę
Do dzisiaj też śmieje się że swojego zdjęcia w pierwszym prawie jazdy. Jakby 12 latce wydali uprawnienia
Wy też twierdzicie że młodo wyglądam. Za parę lat będzie to wysoce pożądana cecha
Kwiatkowa, co się stało?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 22:23
-
nick nieaktualny
-
Kwiatkowa, z każdej sytuacji jest wyjście. Znam wspaniałą kobietę, która po 50-tce odeszła od męża-pijaka, dosłownie uciekła z domu, tylko z torebką, skończyła studia, wyjechała za granicę do pracy, po paru latach zna już język na poziomie C2, znalazła nowego, wspaniałego towarzysza życia, skupia się tylko na sobie i za każdym razem jak ja widzę to jest coraz piękniejsza i szczesliwsza. Lubię o niej myśleć, kiedy wydaje mi się że jestem w sytuacji bez wyjścia..