Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Pamietacie jak was pytalam jak wygladaja proby przewrocenia sie na bok? Mala jedna nozka dawala tak na bok i stopa sie odpychala, otoz teraz juz wiem o co jej chodzilo
teraz do tego doszla druga nozka i tym sposobem troche nieudolnie raczkujemy na plecach
A od 3 dni trenuje nowa rzecz... Dupka do gory, raczki po bokach i z takim wysilkiem glowke podnosi jakby probowala sie podniesc. Akrobatka jednaSela, MonikaJ, Fermina, Mała Matylda, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Sela wrote:Jeeeeeny jak Wy pędzicie z tym forum. Od wczoraj nadrabiam i w koncuuuuuu.
Cola wszystkiego najjjj :*****
Fermina ja też nie zdążyłam obejrzeć Katy Kamilka i to już drugi raz...
Ani ja, ani ja❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualny
-
u mnie też oboje padli
wrócilismy ze spaceru duuuuzo poźniej niż zwykle
ale uczyłam Piotrusia dosłownie chodzic (on tylko biega) i zrobił na nogach spacer (nie bieg ) ze 3km
ale potem patryk krzyczał, więc ja go przejełam i mezowi tak nie szło już dobrze ze starszym...Piotrusia nauczyłam tez schodzic po schodach bo z tata sie bał
Patryk krzyczał i krzyczał i padł nadprogramowo, wyjscie jednak udane dla wszystkich
jutro sami, więc w domu -
Moja padła o 20. Już o 19miauczała, więc 19:30 kąpiel, butla i zasnęła w trakcie jedzenia
Mania próbuje, leżąc na brzuchu, odepchnac się noga od podłoża i się przekręcić. Ale nie wie co zrobić z ręką i nie wychodzi jej to za cholere
A no i uwielbia jabłko. Jak przestaje jej dawać to się denerwuje. Zaskakujące jest, że takie dziecko jak zobaczy łyżeczkę to wie, żeby otworzyć buzię. Skąd??
Ahhh, jak mi lekko. Z włosów do doopy mam takie do zapięcia stanika. Wycieniowane. Mocno. Na łbie jeden kolor, jednolity, a nie milion. WreszcieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 21:00
Sela, Wowka, Katy, kattalinna lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e96bb8b3cc0c.jpg
Były takie jak na zdj na dole (zdjęcie z października 2017), ale teraz też takie były, bo co obetne to zaraz są do doopy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/284f9f297664.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 21:26
MonikaJ, kamciaelcia, Mama32, Wowka, wariancja, Patk, Cola87, pawojoszka, Sela, Hoope, Katy, kattalinna, MajowaMamusia, D_basiula, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
monika j
pokaze ci zaraz pokój Piotrusia tylko z dziś (akurat na wrzesniówkach pokazywałam)
na zdjeciu i tak nie widać odsunietego łózeczka i kolejnych piłek, piłeczek za nimWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 21:09
MonikaJ, Wowka, Katy lubią tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:monika j
pokaze ci zaraz pokój Piotrusia tylko z dziś (akurat na wrzesniówkach pokazywałam)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/22230594c500.jpg[/QUOTE]
Hehe,to tak żeby mamy się nie nudziły wieczorem i za szybko nie poszły spać -
Kamcia, teraz musiałam je na przód brać jak siedziałam na kiblu bo mi do środka wchodziły
Na pewno sa teraz zdrowsze dużo, bo jednak tyle ścięte, a miałam jeszcze pozostałości sombre.
A mlodziutko wyglądam bo mam 24 lataAle masz rację wydaje mi się, że te krótsze jeszcze bardziej mnie odmlodzily. Nie szkoda mi ich było, tyle mi wypada, były sianowate, ciężkie.
Fryzjerka na wypadanie (mówiła że teraz najgorszy czas po porodzie) poleciła Vitapill Mama. Któraś chyba to bierze, chyba Katy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 21:41