Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kwiatkowa, czasu nie cofniesz, ale swoją sytuację możesz zmienić
Chciałam jeszcze napisać, że jak tyle Was tu ujawnionych z twarzy na forum to jakoś tak sympatycznie się zrobiło. Tak jakbym Was znała realnieFermina, Cola87, Katy lubią tę wiadomość
-
Feeva, slicznie wygladasz! Naprawde wydaje mi sie ze te wlosy jeszcze bardziej cie odmlodzily
Przechwalilam dzis moje dziecko, bo sie obidzil o 23, a ja spalam juz tak gleboko, tak mi blogo bylo, ech...
Wowka, ja tez tak mam, jakbym znala dziewczyny realnie. Sliczne mamusie, sliczne dzieci, piekny watek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 23:18
Feeva lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za życzenia
Tanda dzięki za artykuł, czytałam i staram się właśnie zmienić pozycję, wracamy tez do smoczków z powolniejszym wypływem. Mimo że mamy smoczki dla kobiet karmiących piersią to myślę że popełniliśmy błąd że daliśmy mu taki powyżej 1 miesiąca z większą dziurka. Chyba dlatego nie chce mu się tak ssać. Zobaczymy tyle co się uda to się jeszcze pokarmimy. Ja tez mam tak że czuje jakbyście takie realne były, ale tak naprawdę to z niektórymi już się prawie rok "znamy"
Tanda lubi tę wiadomość
-
Feeva zrób kiteczki z przodu i kupię Ci lizaka
Kwiatkowa nie rozpaczaj, zmieniaj!
Kamcia we Wrocku bardzo tych dowodów pilnują, odczułam na własnej skórze wiele razy
Ja tam najbardziej lubię jak widzą mnie z Bartusiem i pytają - pierwsze?Feeva lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Dzien dobry
Ale mialam nadrabianiaFeeva, faktycznie ścięcie wlosow dodalo im zycia :p Ja zapuszczam wiec tylko koncowki niedlugo podatne
Marzył mi sie warkocz do ziemi na slubie, ale musiałabym go brac chyba za 10 lat haha xd
Biore Vitapil mama i wydaje mi sie, ze dziala bo wlosow troche mniej wypada
Moja kuzynke pytali o dowod jak chciala kupic tutki do papierosow, a miala wtedy 28lat i dwojke dzieci:D Na mnie sie czasem jeszcze podejrzliwie patrza :p A raz po 18 juz mi babka sprzedac nie chciała bo stwierdzila, ze wyglądam na 13lat, ale jak jej dowod pokazalam to zmieniła zdanie :p
Moj chlopak jak sie ogoli to wyglada na jakies 20lat, a ma 27 :p
Kamil tez sie obudzil po 30min od usypiania, ale po niecalej godzinie dalej spal i jeszcze spi xd
Edit. Jeszcze mi sie przypomnialo, ze Feeva pisala, ze Mania otwiera buzke jak widzi lyzeczke xd Ostatnio moja siostra sprawdzala czy Kamil tak zrobi to sie patrzyl wielce zdziwiony na ta lyzeczke...:pWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 08:01
-
Hoope
Katy mój Mąż też ma 27 lat, ma długą brodę i nie dałabym już mu jej zgolic bo by wyglądał jak dzieciuch
Mania otwiera mordke jeżeli cokolwiek się zbliżawszystkozerna
Upieprzyla mi czoło wczoraj farba, a muszę dziś do WWY z mamą jechać na kontrolę po operacji. Jak ja się tak pokaże w stolycy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 08:20
Mama32 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry...
U nas wczoraj wieczorem Leo też szybko zasnął i dosłownie po 10 min się obudził i trzeba było go godzine nosić i lulać...
W sumie dzisiaj nocą tylko 3 pobudki ! No jestem w szoku.
Teraz leżymy i Leo próbuje się przekręcać z pleców na boczek heh niezdara mała...
Nono Feeva aż miło na Ciebie popatrzeć (dobrze, że mi mąż w forum nie zagląda heh)
Kurcze mnie już dawno nikt o dowód nie zapytał ale pocieszam się tylko tym, że już dawno alko nie kupowałam hehe traz tylko 0% a wtedy chyba nie pytają
Edit. Powiem Wam, że teraz to sobie nie wyobrażam gdyby Was nie było...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 09:22
W końcu się udało...
-
Haha
Ja to mam wrazenie, ze Kamil bedzie do osiemnastki na cycku tylko xd
Ja tam wole akurat mlodsza wersje mojego chlopaka :p Z dluzsza broda to w ogole sobie go nie wyobrazam xd
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e6a49c17603.jpg
Ja blada jak trup przy nim xdkamciaelcia, wariancja, Sela, Hoope, MajowaMamusia, pawojoszka, Feeva, Cola87, Patk, kattalinna, Mycha666, Wowka, D_basiula, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Och, kiedy ja bylam taka mloda
A propos mlodego wygladu, to moj maz wyglada jak dzieciuch pomimo 30 na karku i kiedys uslyszal od Pani na poczcie (ktora mnie zna, bo chodzilysmy razem na aerobik) powiedziala memu malzonkowi, ze ja to musze sie starac zeby przy nim mlodo wygladac :d
Feeva, wlosy marzenie. Ja to wiecznie w kitce albo koczku bo nie znosze swoich wlosow. Jak juz wypadna wszystkie i moze odrosna, to sobie zrobie jakas keratyne i kolor.
Dzieki za polecenie Vitapil Mama, juz do mnie jedzie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 09:41
-
Katy, powiem Ci, że nadal nie wyglądasz na więcej niż trzynaście.
Co stawia Twojego chłopaka w bardzo niekorzystnym świetle.
( On tak na 18 wygląda, więc przstępstwo by było
). Poza tym, bardzo ładnie.
U nas noc z przerwami na cyca co godzinę, na szczęście zaraz po jedzeniu odpadał. Zobaczymy co nas dziś czeka. A jutro znajomi wyprawiają wesele u nas w ogrodzie.Bedzie się działo! Muszę zamówić zapas Heinekena 0,0%
Katy lubi tę wiadomość
-
Katy, super
Hoope, ile bierzesz za sesje z chrztu? Bo dzisiaj ma do mnie dzwonic babeczka i ustalac szczegoly, jestem ciekawa ile mi zaspiewa
U nas 5 pobudek. Maly gagatek wrocil, nie nacieszylam sie stara wersja dlugo, ale za to spal do 7Katy lubi tę wiadomość
-
u nas noc bez zmian
beda zmiany , napisze
ale bezsens pierwszej pobudki (po 23) tak mnie wkurw...ze musiałam na głos "sie wygadac"
co dzień to samo
o 23 podałam godziny kolejnych pobudek
a wkurza mnie najwiecej fakt ze ja jeszcze nie zasnełam i wstaje
maz umie sie połozyc i zasnac a ja mam z tym problem
i nagle w nocy podaje mi instrukcje szybkiego zasypiania
wrrrrrr
grrrrrr
z nerwem sie połozyłam, z nerwem wstałam
dobrze ze moje gadanie małego nie budzi
no i 4-5 pobudek, tzn machania łapami, wierzgania, wstawanie było matki
maz tez dostał opr-tyle słuzb, pojedzie i sie wyspi -
Wiecie co, nasze dzieci po kryjomu w nocy czytają forum, bo Baryłka też już drugi wieczór z rzędu zasypia i budzi się po 20 minutach, muszę go znowu usypiać na noc, czego nigdy nie robił.
J.S średnia stawka 300-500 zł. Za fotoreportarz.
Katy urocza z Was para :* A pszczółka cudna. Raczej osa. Albo nawet os
Mnie pytano o dowód do 28 r.ż. Na ostatnich studiach miałam 35, koleżanki dały mi 24T.Z jest młodszy, ale mama koleżanki doniosła jej, że prowadzam się z dużo starszym facetem
Takie tam głupotki.
Baryłka turla się po łóżku jak oszalały. We wszystkich kierunkach.Katy lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualnyDziewczyny na zabawki są takie maty/worki, że rozkłada się,a po zabawie "ściąga" sznurkiem i zabawki same sie zbierają i mamy je w worku.
Widzę ze nie tylko u mnie noworodek. Jeszcze się nie położę już muszę wstaćpobudka co godzinę, dwie. Nie wiem jak długo tak pociąge bo w dzień nie mam szans odespania.
Mój mąż też wczoraj tak sie tłukł w kuchni, że po godzinie od uśpienia dziecko na równych nogach. Oczywiście twierdzi że i tak przecież obudziłaby sie, tak sie wkur... że myślałam że wyjdę z siebie. Cały dzień jestem na nogach z dzieckiem, a on mi wieczorem sie tłucze i nie daje odpocząć, a raczej ogarnąć się.
Moja córcia 2x zwróciła dzisiaj,ogólnie to bardzo rzadko jej się to zdarzało,a teraz już 3 dzień z rzędu. Muszę lekarce powiedzieć.
Tanda przejrzałam artykuł, dobrze się mówi że po co rozszerzać wcześniej dietę,po co to i tamto jak dziecko waży 6-7 kg, ale jak waży ledwo 5 i z każdej strony tłuką że za chuda, że anemia zaraz będzie, że brakuje jej składników odżywczych do prawidłowego rozwoju to już człowiek tak nie myśli. Moja od wyjścia ze szpitala w 3.5 miesiąca przytyła tylko 2 kg,ktoras tu pisała że w 1- miesiącu dziecko przytyło 1.5kg. Wiem że są różne dzieci i nie ma co uogólniać. -
nick nieaktualnyCały czas myślę czy kupić już inhalator? Myślicie że jesienią/zimą będzie już potrzebny? Teoretycznie mogę kupić w aptece jak będzie potrzebny tylko że jest o 50 zł drożdży niż przez Internet ( ja rozumiem różnice cen ale takie coś to już przesada).
Katy ale z Was młodzieniaszki.
Ja ponoć też nie wyglądam na osobę,która rozpoczęła 3 dekadę.Katy lubi tę wiadomość
-
Mnie długo pytali o dowód i nagle przestali znaczy że przekroczyłam pewien próg . Najpierw byłam zła że pytają bo przecież już dawno jestem dorosła ,potem było zabawnie ,lubiłam oglądać te zdziwione miny jak już mialam dwadzieścia parę a nawet trzydzieści lat a teraz mi szkoda że już nie pytają .
Katy fajna z was rodzinka
Wreszcie skończyłam pokoj dla Wojtka dziś od rana tańcowałam z meblami po domu . A mała śpi ,mój M dziś pytał czy może nie przydałoby się z nią do lekarza iść może ona chora że tyle śpi. Ona zasypia wieczorem kolo20-21 ja ją kapie koło 23 karmię i kładę spać już się nauczyła spać w łóżeczku bez niczego ,o 6 wstajemy ja ją budzę i karmię i ona idzie dalej spać a dziś to już po jedenastej i właśnie sprawdzałam czy żyje . Patryk też był takim leniuszkiemKaty lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPawojoszka Ula to przeciwieństwo mojej Zuzi, wstała o 7.30 i jeszcze nie spała. Nie wyrabiam już,próbuje ja uspac kolejny raz bo się drze i oczy trze i nic. Usnęła mi przy cycu, jak ją odłożyłam obudziła się. Wczoraj mąż był u kolegi,przyjechała siostra kolegi z 4 miesięcznym synem, mały przez kilka godzin ani nie jęknął, usnął, wstał, zjadł,posiedział w wózku. Mąż przyjechał w takim szoku, że nie mógł uwierzyć że takie dzieci istnieją. Zaczęłam się zastanawiać czy moja przypadkiem nie jest zbyt żywa i wymyślam jakieś nadpobudliwości
Ogólnie to już mi głowa pęka. Mąż pracuje do 14,wróci to zostawiam go z krzykaczką i jade na zakupy bo oszaleje.
Moja mama mi mówi że ona miała 2 dzieci i jakoś sobie radziła i obiad zrobiła,a ja się jej pytam czy miała 2 takich dzieci? Wkurzona jestem bo jakby mi dziecko spało 2 razy dziennie chociaż po 1h to też bym sobie wszystko porobiła, a z nią to mogę co najwyżej forum odświeżyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 12:04