Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynka ja też dzis kupiłam cielęcine i indyka i też zamierzam poporcjowac i zamrozić a potem normalnie zamrożone wrzucić do gotowania, po co rozmrażac
Byłyśmy 2h na spacerze, Mania nawet jak nie spała była grzeczna, pogadala do Pan w mięsnym, porozgladala się. Tylko na powrocie się zaczęła wiercic i marudzić, jak doszlysmy do domu to zczailam czemu. Walnela taka kupę, że jak odkryłam ja z koca to myslalam, że mnie zabije ten smród
Mania dostala od dziadków wczoraj pierwsza lalkęChyba się nie polubiły
https://youtu.be/WqVJICXi5LQ
Sorki za laktator w tlei za jakość ale to nie moja wina, tylko yt zwalił.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 13:09
Nynka, kattalinna, Katy, Hoope, D_basiula, Sela, Wowka lubią tę wiadomość
-
Czesc, nadrobilam was, ale nie odniose sie do niczego, mam budyn.
Katy, witaj w klubie, nie spi od 6 i zasnal dopiero teraz. Dopiero po takim czasie. Meczyl sie bidulek strasznie, ale juz spi.
Nynka, dlatego ja juz nie odkladam, spi ze mna. Odkad spi z nami w lozku w koncu sie wysypiam, nie wstaje milion razy zeby podac smoczka. Uwielbian sie przytulac do niego.
Pytanko - szczepicie na meningokoki typu B?Katy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFeva dzieki, to ja też tak zrobię. Kurczaczek zamrozony. Na piątek Pan mi przywiezie cielecinke, jeszcze tylko musze zdobyć królika. A indyka to przy naszych obiadach bede odkrajac.
Ja do jutra sama...smuteczek
Kawy nie mam jak wypić.
Od rana bylo super. Spal dwie godziny na spcerze w sumie godzine na poczcie. W domu dal zrobic obiad po porcjowac mięsko. A teraz sie awanturuje.
W ogóle wczoraj przes sen wsadzil sobie sam smoka do buzi o_O i chyba pokazuje kiedy chce jesc zamiast sie drzec -
JS, nie.
Hoope, dzięki
To poza wcześniejszymi pytaniami jeszcze kolejne obrazkowe:
Spryt, niemoc czy lenistwo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 18:13
Berbecia, J.S, Katy, Hoope, Kwiatkowa24, pawojoszka, Cola87, Feeva, Sela, Wowka, MajowaMamusia, Fatalita, kamciaelcia, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, zlozylam dzis swoja spacerowke z wozka 2w1. Jaka paskudna. W ogole nie wyglada. Nie wiem, moze jakos musze poukladac ten material na budce... Jestem mega rozczarowana. Zaluje, ze nie kupilam samej gondoli. A tu zdjęcie pogladowe mojego szkraba w spacerowce. To byla tylko proba. My nadal w gondoli. No i zignorujcie to jak w niej lezy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/78c63305d6b3.png
MajowaMamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bożena ty grubasie ❤
Kwiatkowa tragedii nie ma.
Wowka się zemściła, karma, spał dziś 3x10 minut. Jestem znieżyła. W moim obecnym stanie mogę już tylko przezuwać i przelykac.kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualny
-
Ja też nie jestem zadowolona ze swojej spacerówki z wózka 3w1. Będę sprzedawać cały wózek i wymienię na normalną, mniejsza spacerówke żeby po złożeniu zajmowała mało miejsca.
Bożenka jak zawsze cudnakattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kwiatkowa spacerówka jak spacerówka ale jakie WYPEŁNIENIE :****
Feeva widać, że Maniula pokochała swoją pierwszą lale
My jeszcze używamy gondoli i chyba jeszcze trochę nam posłuży (ostatnio spała w niej 10 mies dziewczynka), bo jest spora, w sumie spacerówka też mi się podobamy mamy z tako (wspieramy lokalne biznesy)
W końcu się udało...
-
Buehehehe.
Złego diabli nie biorą, więc nie łudźcie się, jestemA jak mnie nie będzie to Wasze dzieci nie będą spać (prawda Hoope?)
Wspomnienie nocy zacieram kolejną kawą. I przecieraniem oczu po 2,5h drzemce
Bożenka po prostu jest wygodna i sprytnapo co się ruszać? Tacy ludzie wymyślili piloty do telewizorów
Nie ogladałyście spacerówek przed zakupem?ja oglądałam, sprawdzałam, porownywałam, żeby właśnie nie mieć zaskoczenia. W sumie byłam bardziej zainteresowana spacerowką niz gondolą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 16:29
Sela, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny