Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
No nie. Napisalam i sie skasowalo.
Boli mnie kregoslup, mam nadzieje ze to nie kolejny kamyk,bo poprzednio tak sie zaczelo.
Kamcia kciuki za sprawe!
Wiem jak boli utrata dziecka, ale to co Ty przeszlas jest dla mnie niewyobrazalne.
Jakas Ksiezniczka konczy pol roku, wszystkiego najlepszego!
Do reszty sie nie odniose, przepraszam za bardzo boli. Ide spac!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 21:26
Mała Matylda lubi tę wiadomość
Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
Haha
Hoope
A ja jeszcze znajomej(bo była u niej znajoma z dzieckiem mniejszym niż rok na pewno) mówiłam głośno że nigdy ale to nigdy nie prowadzilam swojego niechodzacego dziecka
Że pewnie jestem dziwna ale czekam jak dziecko samo się pusci
Nawet pod paszki nie chwytalam
Najgorzej dac dziecku poznać smak takiej wolnościWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 21:41
-
Zezarlam pizze z toną sera w serowych bokach i zapiłam coca colą cherry. Zaraz się porzygam.
A teraz czas spać. Dobranoc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 21:42
Katy, Nynka, D_basiula, Tanda lubią tę wiadomość
-
A ja bym sie napila jakiegos Blacka, nie pilam od roku ponad (nie liczac jakiegos malego lyka od chlopaka) jak juz mowimy o niezdrowych rzeczach xd
D_basiula dla Ciebie tez wszystkiego najlepszego i braku bolu :*
Kamil spi, czyli jednak pobudka po 7 to byl dobry pomysl :p Zasnal 21.20 czyli godzine wczesniej niz wczoraj xdD_basiula lubi tę wiadomość
-
Hoope, Prezes ma cuuudowne pasje
Feeva, wez ty, co ja czytam, jak ja na diecie. Tez bym zjadla taka pizze
A u nas zasnal o 18:30i wstal o 6:45, byla jedna pobudka, wyspalam sie.
Wowka, kawy nigdy nie odmawiamPoprosze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2018, 06:56
Katy, Hoope, Fatalita, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, dla mnie też kawy zróbcie
Mała była grzeczna tylko ja siedziałam do dwunastej prawie bo meble tapiceruje jeszcze mi tylko taka mała kanapa została , jak skończę to wam pokażę . Znalazłam na strychu po starym właścicielu komplet dwa fotele i mała kanapę masywne i stabilne tylko wiadomo stare i brudne chciałam oddać do tapicera ale zakrzyknął 1300 ,kurde trochę drogo sobie pomyślałam a narożnik mi się posypał ,więc kupiłam ekoskorki na allegro i zszywacz do tapicerki i obijam ,fotele już są 150zl i trochę roboty .Katy, Fatalita, Hoope, kattalinna, Mała Matylda, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
Katy, no to co mi zazdroscisz jak twoj syn jeszcze spi i jedna pobudke mialas?
Slicznie Kamilek spi.
Kattalina, nie zapominaj kto ci przez bardzo dlugi czas towarzyszyl, nie skreslaj mnie tak pochopnie
Kamcia, bym zapomniala, promo na mleko od jutra
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aad2d274c81a.pngkamciaelcia, D_basiula lubią tę wiadomość