Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Asix toż majątek musiałaś za to dać,dużo tego . Aż tyle potrzeba na kocyk?
Ja dziś odkryłam że mogę nadal zamawiać na angielskim eBay na polski adres i polska karta i strasznie się ucieszyłam bo tam jest wszystko czego można chcieć i mnóstwo chinszczyzny też i niemieckich i polskich nawet firm allegro się nie umywa .
Nie wiem czy powinnam się chwalić bo wiadomo jak to jest ale Patryk dziś nie posikal się ani razu a popołudniu sam wolał jestem w szoku i mega dumna z niego i się zastanawiam czemu wcześniej się za to nie wzięłam .kattalinna, MajowaMamusia, Berbecia lubią tę wiadomość
-
Pawojaszka, jajka mamy ze wsi, teściowa od sąsiadki bierze.
Asix, też chcę kocyk zrobić dla młodej bo ten co jej babcia pod choinkę zrobiła to rodzice okupujątylko teściowa na drutach. Weź no laikowi powiedz jak zrobić na szydełku
i jakim szydełkiem robisz?
-
Ja robię szydełkiem nr 5 a splot to jakiś już taki inny sobie wzięłam najłatwiej ci będzie albo słupkami albo polslupkami robić. Na YT jest pełno prostych filmików. Napewno ogarniesz;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 17:45
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy mamy iść na szczepienie końcem stycznia,ale mamy katar, jak się skończy to ile czasu należy odczekać?
Ja nie moge jeść jajek na śniadanie,zawsze mi później niedobrze.
Fajnie umieć coś samemu wydziergać, ja nie umiem i chyba nie miała bym cierpliwości.
I nici z naszego wyjazdu, Młoda ma katar, a tata rozłożony na całegoa miałam leżeć jak królowa w spa.
-
nick nieaktualnyCo do wagi to wydaje mi się że Zuzia schudła, ale jakbym cały dzień tak szalała to pewnie też byłabym szprycha
u nas nie ma czego zrzucać- fałdek brak. Po prostu Zuza dba o linię, co się będzie później odchudzać
Ogórkowej nie planuje dawać, tak samo jak nie daje zup na wywarzez z kości, gotuję osobno mięso z kością i osobno warzywa. Zupę z rybą gotuje w 1 garnku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 18:15
-
nick nieaktualny
-
JS, współczuję i gratuluję jednocześnie! Teraz jest szansa na chwilę ulgi.
Nie wiem co nas czeka dziś. Właśnie położyłam Bożenkę spać. Kiedyś to było spanie nocne o tej porze ale dziś nie wiem... Słyszę, że ciumka kciuka przez sen. Jak ma zrobić drzemkę to oby krótką. -
Dzieki dziewczyny. Ja nawet nie nadrobilam, bo te dni to koszmar dla nas i dla dziecka. Nie wiedzialam, ze to tak lawinowo idzie.
Wowka, Skrzat najlepszy, zawstydza wszystkich, tajemnicza reka boska
Kattalina, oby to juz bylo spanie nocne. O ktorej wstanie wlasciwie jesli to nocne spanie? U nas ostatnio pobudki 5:30-6, a dni bardzo intensywne...
Kamerka rzeczywiscie po waszych opiniach widze, ze slabo dziala ze tak dlugo sie uruchamia ale niestety nie mam na nia gwarancji, moja gamoniowatosc - zgubilam fakture.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 19:17
Wowka lubi tę wiadomość
-
Moja Ola tez juz spi wykapana. Dzis caly wieczor sama bo maz w pracy. Skrzacik to jest gosc, Olcia ani nie pelza ani nie raczkuje, krzyczy jak nie moze dosiegnac zabawki, brzuchem przyklejona do dywanu, ale siedzi ladnie.
Dzis przyszlo lozeczko turystyczne, zaakceptowala i bawi sie w nim - do tego ma byc. Z wozka wstaje i juz jej nie zostawie ani na sekunde a tak to tam bedzie bezpieczna.
Wiecie co, zamowilam pchacz FP ta zebre wychwalana, owszem bawi sie przy niej ale moim zdaniem nie jest ona warta swoich pieniedzy, dobrze ze zamowilam na Olx a nie nowa.
J.S. ja tez czuje ze unas idzie wiecej niz 1 zab. To jest masakra. Dolne jakos lzej przechodzila.
Dobrze ze u Was juz wyszly.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 19:21
Wowka lubi tę wiadomość
Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
Katalina dzięki dzięki dzięki doceniam Twój trud i w ogóle. Ale jeszcze dwa pomiary plisss. Chodzi o to żeby zobaczyć czy tyłek nie będzie odjezdzal w sensie czy nie będzie wisiala. Więc jeszcze tylko wymiar tego środkowego pasa na siedzisku tego z klamrą ale od strony oparcia (żeby zobaczyć czy jest na tyle blisko że ją Zatrzyma) i wysokość naramiennego od dołu siedziska. Na jakiej wysokości mniej więcej są. I naprawdę będę Jeszcze bardziej wdzięczna. Bo już mam w koszyku taki Twój wózek ale czekam z pomiarami. :* d
-
U nas obie gorne jedynki juz na wierzchu i chyba nie zanosi sie na nic wiecej na razie :p poki co parami wychodzily, ciekawe jak bedzie z resztą xd
A jeszcze pytalam lekarza o te kawałki i grudki to powiedział, ze to normalne w tym wieku i zeby cwiczyc na chrupkach itp to sie nauczy;)
Kamil jeszcze nie śpi, ale pewnie do 30min juz bedzie spal:pWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 19:49