Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Patk, jaki ładny wózek
Feeva, niestety foteliki RWF są dużo droższeale rozpiętość cenowa też znaczna, nie trzeba wydawać od razu 1,5k. Ja polecam bo są zdecydowanie bezpieczniejsze od tych przodem. A nogi jak się nie mieszczą to problem rodziców, dziecko ma w nosie
Patk lubi tę wiadomość
-
My dziś zegnalismy morze
Jutro do domu bo mąż w poniedziałek ma egzamin na prawko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 16:10
Wowka, Katy, Mała Matylda, kattalinna, MajowaMamusia, Berbecia, J.S, Sela, D_basiula, Cola87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWszystkiego najlepszego świętującym
Patk, Tobie wszystkiego czego sobie życzysz, zdrówka, spełnienia marzeń i wiecznej młodości
Berbecia super prezenty
Katalina, kurcze z tym fotelikiem porażka, ja mam zawsze takie szczęście, że jak coś kupię to jest z wadą, dlatego sprawdzam jak głupia zwłaszcza jak zamawiam przez internet.
Zazdroszczę morza
Byłyśmy w gościach i Zuzia znowu na dzień dobry jak zobaczyła inne dzieci to lamentowała. Wiem, ze musi się przyzwyczaić, bo po jakimś czasie nawet nie zauważyła, że mnie nie ma w pokoju, ale strasznie jest wrażliwa. W żłobku to by chyba ją zdominowały inne dzieci, bo jak jej wczoraj zabrały grzechotkę, to nawet nie protestowałaMówię jej "to, że jesteśmy ze wsi, nie znaczy że masz robić wieś u miastowych
", też jestem bez serca, bo jak odstawia komedię, a widzę, że jej się nic nie dzieje, to nie biorę jej na ręce, tylko mówię, że nic się nie dzieje, ewentualnie po główce pogłaskam.
Cola87 lubi tę wiadomość
-
Kamcia, to jest wysoce awykonalne
Majowa, ja drugi raz w życiu mam tak, że coś jest nie tak. Tylko wcześniej było to oczywiste bo telefon po prostu nie działał a teraz niestety tak łatwo nie byłoale nie wiem czemu jednak jestem spokojna, że będzie dobrze. Może to naiwność, a może faktycznie będzie. Póki co nerwy w tym momencie nic nie dadzą, czekam.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKciuki, żeby uznali. Zawsze sobie powtarzam, że nerwy nie pomogą w sytuacji, jeśli nie mam na coś wpływu, a i tak prawie zawsze się denerwuje.
Ostatnio w ogóle jestem skrajnie rozdrazniona, wszystko,wszystko mnie denerwuje i mi przeszkadza. Czasami mam sama dość tego i chciałabym mieć wszystko głęboko gdzieś i niczym się nie przejmowaćkattalinna lubi tę wiadomość
-
Ja ostatnio jestem taka nerwowa, ze narzeczony mnie do psychologa wysyla :p
Jeszcze w poniedziałek i wtorek bede z Kamilem prawie caly dzien sama, a z jego humorami to bedzie wesolo pewnie:/
Kattalinna, pięknie sie prezentujecie
Kamcia i chlopaki tez :p
No i Basia tez sliczna
Te Wasze dzieciaki takie opatulone, ja Kamila troche chyba hartuje xd Zawsze po spacerze jest cieplutki i nie choruje wiec nie bede tego zmieniac :p
A no i kupilam ten szpinak, najpierw tradycyjnie zupke zrobie z niego, zobaczymy czy zostanie zaakceptowany;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 20:17
kattalinna, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Katy, ja właśnie ciągle mam wrażenie, że ubieram za ciepło ale nie potrafię znaleźć złotego środka...
Też chcieliśmy kupić szpinak ale nie byłoa dziś na obiad Bożenka pochłonęła kaszę jaglaną, pstrąga i mizerię. Żadnego blendowania, ciapania widelcem: rybę tylko w paluchach podzieliłam na kawałeczki w celu profilaktyki antyościowej
ogórek starty na grubych oczkach, kasza bez ingerencji. Pochłaniała aż miło
jutro będzie makaron z brokułem znowu
-
Byliśmy dzisiaj na dzien babci i dziadka były tam wszystkie wnuki liczby 4 . Moja panna zachowała sie jak diablica, kuzyna ktory ma 2 mce traktowała jak lalke, kuzynke 19 mcy szarpała, gryzła, ciągła za włosy a do tego tak piszczała że nie dało się rozmawiać ja nie wiem co w nią wstąpiło.
-
My ze szpinakiem jeszcze nie próbowaliśmy.Ale już coraZ ładniej sobie radzimy z większymi kawałkami.
https://youtu.be/ndngfoVTnM0
Patrzcie jaki rak. HahahaKaty, kamciaelcia, D_basiula, kattalinna, Patk, Hoope, Cola87, Sela, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZapomniałam dodać, że wszystkie dzieci śliczne i mamuśki, Adaś rządzi odkurzaczem, Stasiu ładnie się ślizga, Zuzia też lubi jeździć na brzuchu
Patk, fajnie Wam się udało z tym wózkiem, ja pewnie jakbym taką przypadkową okazję zaliczyła, to zaraz bym na czymś straciła, jakoś zawsze tak jest, że jak coś mi się uda dostać taniej, to zaraz coś się spierdzieli, albo mnie gdzieś okroją.
Asix nie pogrążaj nas w kompleksach, zamień się ze mną na brzuchy, bo ja mam jak w połowie ciążyniby nie obżeram się, ćwiczę od grudnia, a tu jak była opona tak jest.
Katalina, zazdro jedzenia jak człowiek, zrobiłam dzisiaj zupkę z burakiem i ryżem, zblendowałam lekko, zapomnij, że zje, tak ją szarpało, że musiałam jeszcze doblendować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 21:04
Cola87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niby ma byc jedna warstwa wiecej niz my, ale ja czasem dorzucam jeszcze kocyk dla swietego spokoju :p Podobno dziecko biegajace powinno miec jedna warstwe mniej bo sie upoci :p
U nas jedzenie normalne tez jeszcze nieopanowaneCwiczymy na chrupkach poki co :p Gdyby jadl kawalki miałabym wieksze pole do popisu w kuchni dla niego...Bo wielu rzeczy sie nie da tak calkiem na gladko..
Ja cwicze od listopada i tez jakos ten brzuch super nie wyglada
Asix, ladnie Stasiu "plywa"
-
Oddalam dziś Patryczka w ręce kuzyna, jego żony i córki...nie wnikam co jadł
ale wszystko
,i bigosik, i chlebek maczany w smietanie od śledzia, i fladre, i suchy chleb...ogólnie zupy i dania sa bleeee
Nie gardzi zarlem z talerzaWowka, Sela lubią tę wiadomość