Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkiego dobrego Anusi i Adasiowi
Patk to zrobiłaś dill życiaIch błąd, ich problem. Ja bym się nie przejmowała wcale
Dzisiaj te Twoje urodziny? To wszystkiego najlepszego:*
Lepiej się rozglądać za fotelikami 9-18 czy 9-25?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 08:57
kattalinna, Cola87, Patk lubią tę wiadomość
-
Adasiu
duży rośnij i bądź zawsze taki czarujący to mama szybko teściową zostanie
Patk, razem dziś świętujemy, no to stóweczkatoast niestety kawą, ale zawsze jakieś procenty, konkretnie 3,2 z mleka
Dziękujemy za życzenia, trochę zastanawiam się czy z okazji miesięcznicy nie wypadałoby zacząć raczkować ale w sumie siadanie jest ok. A jaka dumna z siebie za każdym razemszkoda, że obrotów nie chce robić sama
Feeva, to zależy czego potrzebujeszu nas 9-18 odpada bo zaraz trzeba by było wymienić. Taki do 25kg teoretycznie do 6 rż może być ale to i tak od dziecka zależy. Taka Baśka długo pewnie w łupinie pojeździ na przykład, ale Prezes już niekoniecznie.
Patk lubi tę wiadomość
-
O Bożenka też dziś świętuje i Adaś. Nie jestem sama
zdrówka Wam
Katy życzę by Twoje życzenia dla mnie się spełniły
W ogóle mój mąż jest taki taktownyskłada mi życzenia i mówi ale wiesz dobrze się trzymasz i zawsze będziesz bo masz młodszego męża A jest taka niepisana zasada że przy młodszym kobieta młodnieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 10:24
Katy, Cola87, kattalinna, Feeva, Sela, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Katy wrote:
Dawalyscie dzieciakom szpinak? Jak tak to w jakiej formie? W ogole jakos nie mam pomysłów co nowego gotowac KamilowiJak macie jakies ciekawe to wspomozcie :p
Ja dawałam
Mam mrożony z lidla, w takich kulkach. Wrzucam jedną kulkę do zupki (w zasadzie to potrawka nie zupka, bo na gęsto podaję).
Do szpinaku chyba akurat ziemniaka dałam i trochę marchewki, do tego kasza gryczana biała (niepalona) lub makaron i indyk lub łosoś gotowany.
U nas póki co obiadki cały czas w tej samej formie - gotuję w niewielkiej ilości wody warzywa (2-3-4 rodzaje, dobieram tak żeby pasowały) + kasza/makaron/ryż i do tego dorzucam ugotowane mięso lub rybę. Wszystko lekko blenduję z dodatkiem wody z gotowania do odpowiedniej konsystencji, coś jak te obiadki w słoiczkach.Katy lubi tę wiadomość
Matylda
-
Kattalinna no właśnie mi też się wydaje, że do 18kg bez sensu, bo będzie trzeba jeszcze raz zmieniać.
Nasza łupina robi się za mała, bo jest do 10kg, Mani niewygodnie i wystają jej nogi. A ma dzieciak ok 9kg. Więc czas nas już nagli. Stanie pewnie na ten do 25kg, ale jak patrzę to wszystkie te polecane są drogawe. Trochę zbyt na naszą kieszeń w obecnej sytuacji
Patk, 8lat nieźle