Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Baśka miała body i rajstopy, kombinezon ale ten jesienny i w śpiwór... kocyk dlatego że tam jest meteczka... do miętoszenia przy zasypianiu ale za dużo było łabędzi i nie było spania mimo meteczki.
Ona np nie lubi ciepła. W domu 21 stopni i nie chce żadnej bluzy czy skarpet. Najlepiej legginsy body na długi rękaw i tyle. To chyba po mnie bo ja nie zasnę jak mam temp w sypialni 20 stopni. Baśka też lepiej śpi w zimnym. Przykrywam ją tylko i tyle. Dziś na przykład mamy 18 stopni.
Katy lubi tę wiadomość
-
Patk, to się nazywa zimny chów
Bożenka też body długie, rajstopy, kombinezon dziś bez stóp i śpiworek, ale on taki nie super arktyczny. Zawsze po powrocie taka ciepła, że się zastanawiam czy nie gorąco jej. Chociaż chwila mija od wejścia do klatki do zdjęcia warstw. W sypialni 20 stopni, w ogóle w domu tyle. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje Kwiatkowa:) My bylismy przy -6 na polu maksymalnie poki co :p
Kamil dzisiaj spal ponad 12h chyba dlatego, ze wczoraj mial dwie bardzo krotkie drzemki :p Spal tak długo, ze az mu pielucha przemokla chociaz sie nam to nie zdarza xd Ja poszlam spac wczoraj późno wiec dal mi odespac :p -
nick nieaktualnyKwiatowa gratuluję
Olcia, poszukałam sobie ćwiczeń, które są na brzuch i kręgosłup, nie ćwiczę z Chodakowską czy Lewandowską, ale jakbyście miały jakieś filmiki przy których człowiek się nie zajedzie dajcie znać. Robię np. przysiady,deske, brzuszki, leżenie na brzuchu i unoszenie rąk, wykroki itp.
U nas rano było -8, później ma być +1, przy -10 to na krótki spacer można iść, ale żeby zwiedzać to chyba nie. -
Dzień dobry
U nas noc jak zwykle, pobudki co 1.5h a do ppłnocy były co 40min, suty wołają o pomstę do nieba...
Kattalinna próbuj, może zaskoczy i polubi się ze smoczkiem. U nas jest smoczek ale cwaniak nie da się oszukać jak się obudzi ehW końcu się udało...
-
Sela,u nas do północy za to jest ok, a w zasadzie przez pierwsze 3-4 godziny. Potem to już tragedia... Mam wrażenie, że moja obecność to wywołuje. Wczoraj myślałam, że jak zrobi siku to się uspokoi. Wysadziłam na śpiocha ale się nawet nie obudziła
dziś za to było siku i skuteczne obudzenie aż zbyt skuteczne... Ale potem te 3 godziny spania było.
-
Dzień dobry.
Kattalinna ja nie bardzo rozumiem w czym problem... Tzn. nie mam wyobrażenia sytuacji. Oprócz tego, że sadzasz w nocy na nocnik (?) co na pewno sprzyja wybudzaniu.
Kwiatkowa spacer do -10 ok, zwiedzanie już nie. Niemowlaki często łapią powietrze buzią a to nie jest dobre dla nikogo. Taki mróz już szczypie. Ale co kraj to obyczaj, skandynawowie słyną z hartowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2019, 12:18
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Ooo, Kattalinna i Bożenka na spacerku :* szczęśliwe obydwie
Jest i Basia nad morzemzazdroszczę możliwości pojechania po prostu na spacer
Adasko przystojniak
A Staś wymarzony starszy brat
Kattalinna, ja ostatnio wetknelam smoka Skrzatowi z braku pomysłu, jak zaczął się krzyk w samochodzie. Pomogło, usnął. W domu sztuczka zadziałała jeszcze raz. Więc chyba się daCola87, kattalinna, Asix, Patk lubią tę wiadomość
-
Hoope, problemem nie jest wybudzanie tylko cycek w roli smoczka. Nie mam nic przeciwko nawet częstemu karmieniu ale ciumkanie dla ciumkania, w dodatku na pusto to już nie jest dla mnie ok.
Wowka, będę próbowaćzazwyczaj bawi się jak gryzakiem...
Co na problemy z kupą? Rano dałam dwie suszone śliwki, popiła wodą i nic. Ewidentnie ma problem ze zrobieniem