Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
No zobaczę co lekarz dziś powie. o 18:15 wizyta.
Kurwa, już musiałam reklamacje składać do fotelika, a w sumie do bazy bo czerwone plastiki od wtyków do isofixa połamane, a tam były zielone znaczniki, które sygnalizują poprawne zamocowanie. Zajebiście... -
Kattalinna już reklamacja zgłoszona, powiedzieli, że na pewno zostanie uznana, a że reklamacja door to door to kurier ode mnie odbiera, nic nie płacę.
Nie mam za bardzo jak się wybrać do sklepu stacjonarnego...kattalinna lubi tę wiadomość
-
W ogóle to zwróciłam im uwagę, żeby na przyszłość lepiej pakowali produkty, które mają służyć bezpieczeństwu dziecka...
Nie był zabezpieczony NICZYM. Zero styropianu, folii bąbelkowej, nic. A karton wygląda jakby był przerzucany (nie przekładany) z kąta w kąt. Żadnej też naklejki, by uważać przy transporcie... -
Dlatego w sumie foteliki kupuje stacjonarnie...żeby to pezerzucanie nie wpłynęło na niego jak kolizja czy wypadek
Bo nawet mikrodrgania w aucie miesiacami mają wpływ
Tak jak data ważności fotelika
Ja mam szalony plan
Wyjazd do Poznania...ale
Pracodawca mnie wykiwal. Nastąpiły zmiany i zasilek wyplaca ZUS. Dostalam 248 zl zasilku...a ZUS dopiero przejrzy papiery
Podziekuje komuś za niedługo!!czysta życzliwość dac wcześniej znać że wyplaty 200zl -
Feeva u nas ślina też bardzo podrażnia, czasem aż miał taką szorstka i czerwoną brodę. Krem z Nivea na każdą pogodę pomaga, choć czasem to i tak nawraca. Najlepiej czymś zabezpieczać jak tak się ślini. Mam nadzieję że nic bardziej poważnego to nie będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 15:21
-
9 mcy
8,6 kg
76 cm
ciachWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 14:35
Feeva, Wowka, Cola87, Katy, kattalinna, pawojoszka, D_basiula, Hoope, kamciaelcia, jangwa_maua, Patk, Berbecia, MonikaJ, Mycha666, Sela, amygdala lubią tę wiadomość
Matylda
-
Wszystkiego najlepszego dla Matyldy :*
Wyjde pewnie na czepialska wariatke, ale czy to nie dziwne, ze Kamil mial wczoraj dwie drzemki (jedna 1.5 godziny, druga ciut ponad godzine) duzo dłuższe niz zwykle, poszedl spac o 20 i spal 11h z dwoma pobudkami po czym dzisiaj znowu mial ponad godzine drzemki, teraz tez spi, ale chyba go obudze o 17 bo sie boje, ze pozniej mi nie zasnie..Chodzi mi o to, ze nagle takie dlugie te drzemki i nie wiem czy się martwic czy cieszyc xdTanda lubi tę wiadomość
-
Najlepszego dla Matyldy
Kattalinna, no co Ty, pavlovy na rocznicę ślubu bym nie robiłaa mamy w kwietniu, 22.04, obstawialyscie, że swietuję rocznicę na porodówce
Imieniny mężowe wraz z ostatnim dniem jego pracy w dotychczasowym miejscu. Wywiózł, dla mnie nie został nawet okruszek
Pierogi na bogato: coś koło 30 z mięsem, ok 70 z kapustą i grzybami i prawie 30 ruskich z wędzonym twarogiemlubię mieć zamrożone na dzień lenia
Kamcia, to chyba kpina. 200pln? Mało śmieszne. Rozumiem, że ZUS wyrówna? Tyle że na bieżąco żyć trzeba
Katy, ciesz sięjeśli nie dzieje się nic innego, to po prostu Kamil chce się wyspać. Albo mu się trochę harmonogram dnia zmienia. Nie narzekaj na nadmiar czasu
Tanda, Katy lubią tę wiadomość
-
Nie no wlasnie ma bardzo dobry humor, chociaż mu dwojki powoli ida i wczoraj dalam mu Pedicetamol przed druga drzemka bo strasznie plakal, ale po za tym to sie sam ladnie bawi i nawet na brzuszku cwiczy dluzej xd Wiec chyba jest wszystko ok tylko mnie to zdziwilo :p Chyba, ze spi teraz bo szykuje jakis nocny Armagedon niedlugo xd
Edit. Teraz sie obudzil po 35min z wielką histeria i probuje dalej spać przy cycku...
Edit.2 Obudzil sie jeszcze raz i plakal strasznie z 10min, nie moglam go w ogole uspokoićWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 17:32
-
nick nieaktualnyMatylda- sto lat
Kamcia jak to 200 zł?
Cały dzień mój uparciuch nie chce pić, w ogóle bardzo mało pije, już nie wiem co i jak dawać. Dzisiaj wody wypiła moje 4 łyżeczki i ze 2 soku, z butelki i niekapka nie chciała. Chyba 4 razy zrobiła jakby mini luźną kupkę, tak, że tylko pampers lekko przybrudzony. Odparzyła się. Nawet jakbyn chciała iść do lekarza to nie chce pchać się do przychodni,bo ostatnio dzwoniłam umówić na szczepienia to mi powiedzieli, że przez 2 tyg nie przyjmują dzieci zdrowych bo jest epidemia.
Wowka, Ty to jednak szalona kobieta jesteśgdzie by mi się chciało tyle pierogów lepić.
-
Wszystkiego dobrego Matyldzie :*
Bylysmy u lekarza. No to jest podrażnienie od śliny, bo to się koło zamyka, cały czas się slini, podrażnia, pcha paluchy i inne zabawki, pogoda nie sprzyja, teraz bakterie się w to wepchnely, rozniosly po buzce stad krostki (wyskoczyly jej na policzkach i okolicach tego podraznionego miejsca właśnie). Dostała maść na 3dni 3xdziennie, jak zblednie to mamy mediderm kłaść żeby stworzyć barierę ochronna bo to jest mega ciężka, gęsta i tłusta maść. No i ząb na wylocie, mówiła że jest twarde już centralnie pod dziąslem
Ale zobaczymy.
Mam nadzieję że mi nic nie złapie po wizycie w przychodni...Tanda lubi tę wiadomość