Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry,
Sela, jak beza ma być jedzona w piątek, to za późno piec ją w sobotęAle możesz upiec dziś i tylko nafaszerowac jutro
Chyba nie napisałam, że cukier trzeba wsypywać po troszeczku, kolejną porcję po rozpuszczenia się poprzedniej, nie wszystko na raz.
Kisiel robi się tak jak napisałaś. Mąką rozrobiona w zimnej wodzie.
Olcia, no fantastyczna wiadomość! Moja koleżanka z pracy też miała podobną sytuacjęgratulacje, krew to tylko formalność
Majowa, nie wiem czy każdemu, ale mój mąż umie sam zrobić. A jego umiejętności kulinarne kończą się na kanapkach i tostach
Dzięki za odpowiedzi o okresie. Czyli różnie. U mnie był 07.10, 18.11, 24.12 i 30.01. No pi razy drzwi jakiś tam cykl jest. Tyle, że trochę rozjechany. Miałam tak kiedyś, może mój organizm potrzebuje więcej czasu żeby się ustabilizować?Sela lubi tę wiadomość
-
No to tak... Wczoraj tylko wrzuciłam posta i poszłam do marudy z informacją, że cyca nie będzie. Przytulalysmy się, przytrzymywałam żeby nie uciekała, głaskałam i tak w kółko. W końcu chyba wjechał cyc ale nie pamiętam bo zasnelysmy razem
zbudził mnie mąż o 23 bo nie wiedział gdzie spać
noc przespana całą rodziną w łóżku, nawet kot spał przy głowie Bożenki. Pobudka tuż przed 6 płaczem bo się okazało, że pielucha sucha ale pęcherz bardzo pełny. Teraz czekam na drzemkę, od ponad godziny ściemnia, że chce spać. W międzyczasie nauczyła się nowej perspektywy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/64cf26e38de4.jpgBerbecia, pawojoszka, Cola87, Katy, Wowka, MajowaMamusia, Feeva, Mała Matylda, D_basiula, Sela, Hoope lubią tę wiadomość
-
Aha, o proszek wczoraj mnie brat właśnie pytał bo oni już rozważają przejście na normalny (za 3 dni młody bryzie miał miesiąc). Taka zbieżność tematu
ja używam zamiennie teraz loveli i domol sensitive, zależy co trafię w promocji. Nie używam zwykłych tylko ze względu na to, że do pieluch muszę mieć proszek z mniejszą zawartością mydła w składzie. Jak jeszcze miałam kapsułki vizira to czasem jakieś ciemne ubranko trafiało z naszymi i luz. Używam proszków, mleczko loveli fajne ale gorzej mi się wypłukuje. Ale zapach bardzo lubię
-
Olciabos gratulacje pierwsza ciąża czasem coś odblokowuje najczęściej głowę i często w drugą zachodzi się niespodziewanie ,będzie dobrze ,tylko się cieszyć, pomysl ile to oszczędności ,bo jakby wam przyszło o drugie też przez invitro się starać?
Ja od zawsze piorę w normalnych proszkach nic maluchom od nich nie jest ,jakby coś było w tedy bym pewnie kombinowałaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 08:51
-
Ja od dawna piore w naszej chemii
Patryk miał chyba 3m jak wszedł lenor, potem kapsyłki ariel
ale dzieci i nasze osobno
jednak przy dwójce nie jest trudne uzbieranie prania
kattalinna
my nawet mamy łóżeczko na najwyzszym poziomie
cieszy mnie to
ale kiedyś się zacznie... -
Olciabos super, czasem fajnie jak nas tak życie zaskoczy
i to tak szczęśliwie
Kattalina Bożenka wymiata w łóżeczku
u nas dalej niespokojny sen...pokrzykuje i pojekuje przez sen, wierci się bardzo. Nie wiem czy to nadmiar emocji czy co. Mam nadzieję że minie i będzie spał spokojnie.
-
Kattalinna, oddam Ci mój okres, co? Mi nie potrzebny
chociaż mąż coraz częściej wspomina o drugim... Nie, nie, nie, niech sam sobie chodzi w ciąży
Smaczne łóżeczko macieBożenka fajnie wygląda z drewnem w buzi
U nas też środkowy poziom łózeczka był ze dwa tygodnie.
Szukam pomysłu na miękkie ciasteczka owsiane. Robiłam takie z jabłkiem, ale nie mam. Banana też już nie mam. Ktoś coś? -
Mój kręgosłup cieszył się z tego picu
Wowka, chciałam zaproponować bananowe bo ostatnio robiłam ale doczytałamto nie wiem
kolejna ciąża wcale nie musi wyglądać tak samo. Znaczy zastrzyki niestety tak, ale reszta niekoniecznie. Także ten, jak nie spróbujesz to się nie przekonasz
Aaa nie nadążam z sukienkami. Prawa górna dwójka, lewa chyba w natarciu. -
Ja chyba niedługo zrobię termin u ginekologa kontrolnie sprawdzić czy wszystko ok bo okresu dalej brak.
Olciabos, gratuluję, wspaniałe wieści
My od wczoraj mamy z mężem ciche dni, tak mnie wkurw..... Że najchętniej to bym go spakowała i eksmitowala.
Co to jest kurw... Za nasienie... Brak słów -
Olciabos super czasem tak lepiej z zaskoczenia.
Pamietacie kiedyś był program ciąża z zaskoczenia.
Wowka co do zastrzyków też robiłam całą ciąże, dla mnie lepsze były te zastrzyki niż insulina którą brałam od 10 tyg ciąży.
U nas choróbsko zaatakowało. -
Olcia ale niespodzianka! Super wieści!
Gratuluję
Bożenka cudna, jakbym Manię widziała gryzącą łóżeczko:)
U nas środkowego poziomu nie było wcale.
Jutro będę miała nową bazę. Wczoraj im pocisnęłam, że mnie gówno obchodzi jak to zrobią, ale mam mieć nowy towar do końca tygodnia, bo to ich zaniedbanie. I co? Poskutkowało
Mnie coś gardło boli...Byleby mnie nie rozłożyło...kattalinna lubi tę wiadomość