Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
ja nie raczkowałam , pózno mówiłam, jestem wczesniakiem
a zawsze najlepsza na roku w szkole podstawówka i studia bo w LO na pewno byłam ponadprzecietna w imprezowaniuy w nnauce dobra (ale najlepsze LO w miescie jak nie w województwie-wtedy było 49 województw
a zaburzona jestem na pewno -
kamciaelcia, Wowka, kattalinna, Hoope, Katy, Sela, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
Patk, podoba mi sen padanie też jest śmieszne. O ile nic się nie dzieje Bożenka bez trzymania stoi max sekundę jeszcze, ale padać na twarz umie. Rączki wyciąga jak trzeba
Mania też woła Adama słodziak jest z niej. Włosów tyle co moja menda. Muszę wdrożyć naukę czesania tylko ona szczotkę od razu by jadła
-
Dzień doberek ja się je właśnie siedzę po wypiciu tego przepysznego ulepka czyt. Glukoza ;p
A Staś wczoraj zaczął tak fajnie kląskać podczas jedzenia. Słodziak mały.
https://youtu.be/_wyTg-wLE0wWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 09:18
kamciaelcia, Hoope, Sela lubią tę wiadomość
-
Dobry
Kamcia dziękuję Ci za wyjaśnienie.
Moj syn powoli ale uczy sie tych literek i czytania. Ma problem w pisaniu bo pisze w odbiciu lustrzanym i ze sluchem tzn jak mu przeliteruje slowo to nie każde umie zlożyć. Natomiast z liczeniem nie ma problemu.
Moj Kacper jest zdolny tylko troszeczke leń i nie umie skupić dlugo uwagi.on twierdzi że nauka jest w zerówce a nie w domu.
Milenka zrobila sie jeczy buła jak papuła chce uciec z tego domu -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, noc u nas całkiem, całkiem..pobudka na mlesio o 4 i 6
Dziękuję za komplementy, może na zjeciach tak młodo wyglądam, albo syn mnie tak odmładza hihi. Nie czuję się na 36 lat, a na 10 lat mniej, gdyby nie problemy zdrowotne to w ogóle jak nastolatka
Mania urocza, jak starannie czesze swe loki
Staś śliczny i naprawdę spokojny.
Moja Zośka to żywe srebro, wszędzie wlezie, wszystko dotknie... przeciwieństwo syna, on był i jest spokojny.
Patk, sen niezły a Basia to mała ale "wariat" hihi, może dzieci z zachodniopomorskiego tak mają? -
nick nieaktualny
-
Nadrobie Was pozniej, jestesmy w drodze, Kamil na szczescie spi :p Sorki, ze bokiem xd Moja sukienka wyglada jak pomieta, ale tak sie ulozyla warstwa pod spodem xd
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c419321af83f.jpg
Hoope, nie wiem czy to ten sam test, ale mi wyszlo 42 xdJ.S, kamciaelcia, Nina83, Berbecia, Hoope, kattalinna, Feeva, Patk, Wowka, Sela, D_basiula, Ewciaa83, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
Katy, super wygladacie! Udanej zabawy i koniecznie daj znac jak Kamil, czy byl grzeczny
Kamcia, aaa to uspokoilas mnie, bo myslalam ze wszystkie juz badalyscie tylko my w tyle
Zastanawiam sie czy robic tak
Sama badan sobie raz do roku wiec myslalam zeby mlodemu tez zbadac, ale ten placz i strach mlodego mnie przed tym wzbrania -
nick nieaktualny