Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia widze ze Patryk to tak jak Vanessa, co nie do raczkuje to do pelza
Dzisiaj się obracam od stołu a patrzę, już tylko nogi zza witryny wystają bo jak glizda się sunie
Cały czas do psa ciągnie, a najbardziej do jego misek z jedzeniem.
I dalej mamy problem z jedzeniem a już powoli chciałam rezygnować chociaż z jednego karmienia piersią w ciągu dnia. Ale ona poza piersia za duzo nie je -
Cola, wspolczuje ;(
Kamcio coraz szybciej sie porusza na brzuchu i rekach, ale dalej tylko dookola i do tylu :p
Za to z jedzeniem u nas postep, coraz czesciej jemy wszyscy w trojke prawie to samo i Kamil je kawalki juz naprawdę ladnie Juz nie musze sie tak bardzo glowic nad obiadem itp bo nie musze myśleć czy uda sie cos zblendowac czy nie :pkattalinna, olciabos lubią tę wiadomość
-
J.S. my jeszcze mamy, mimo że momentami było już 15-19 st. Ale dzisiaj np. Tylko 7 i straszny wiatr. Jak cieplej jest to nie ubieram grubo a zawsze jeszcze górę od spiworka mogę odkryć do połowy lub całkiem zdjąć. Straszą jeszcze jakaś zima, dlatego zostawiam jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 21:13
-
Kamcia gratulacje nowych umiejętności.
Nynka z tymi krwawieniami to skonsultuj to mogą być objawy jakichś poważnych rzeczy , pamiętaj ty też jesteś ważna dbaj o siebie. Widziałam ogromne cierpienie młodej stosunkowo kobiety ,która umierała na raka piersi bo zwlekała kilka miesięcy z wizytą u lekarza bo bagatelizowała sprawę jak poszła do lekarza nic nie dało się zrobić. Od dźwigania się nie krwawi.
Cola współczuję to musiał być niezły meksyk.
Przedwiośnie to nie jest łatwy czas ja też wiecznie zmęczona życiem chodzę,ale widzę że nie tylko ja .kamciaelcia, Nynka lubią tę wiadomość
-
Edwarda, ja tak samo wywijam wlasnie, nie wiem sama bo ogolnie najpierw odpielam ten caly przod a zostawilam tyl, zeby w plecy bylo cieplo. Ostatnio znowu zalozylam ten przod bo wialo, ale wkurza mnie to przypinanie/odpinanie
Berbecia, duzo zdrowka ;* -
Berbecia zdrówka :*
Nynka do lekarza, ale już!
Ja śpiworek już wyjelam. Jak jest wiatr to po prostu ubieram trochę cieplej i przykrywam dwoma kocykami. A dziś tak wieje, że zostajemy w domu...
My wstalysmy 5:55 kawka wypita w łóżku z małymi przeszkodami
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2313b3548dc3.jpg
A to z wczorajszego spacerku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e65e596e0082.jpgPatk, pawojoszka, J.S, Cola87, kattalinna, kamciaelcia, Nina83, Katy, Ewciaa83, Wowka, Hoope, Berbecia, Mycha666, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość
-
Witamy się.
Berbecia zdrowiej, oby do soboty minęło!
Jangwa i inne niewyspane- trzymajcie się! To mija, jestem tego przykładem! Co prawda dzień codziennie zaczynamy ok. 7.30 ale mogę tak wstawać byle by zostało jak jest.
Katalina jak u Ciebie? Bo my długo na tym samym wózku jechałyśmy ...
Śpiwór już wyciągnięty u nas. Powodował tylko nerwy. Dziecko ewidentnie zimnolubne.
Kurtka już taka wiosenna, parka z pepco. W ogóle jestem pod wrazeniem że za 39.99 zł A jeszcze się z nią nic nie stało. Już 3 pranie zniosła. A Zazwyczaj u nas te ubrania się nie sprawdzały bo po pierwszym praniu robiły się o 2 rozmiary większe. Więc nawet nie było okazji założyć. Ale kurtka mi się spodobała i pozytywnie mnie zaskoczyła.
U nas jakieś wiatry od wczoraj. W Szczecinie przeszła jakaś krótka mega wichura i sparaliżowała miasto.
Przyszedł dziś do mnie zestaw z dkms. Będziem zaraz czytać co i jak.
Feeva jaki bebzonik wyhodowany u Mani Barbara jak brzuszek pokazuje to też tak wypychaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 11:53
Feeva, kattalinna, Cola87, Wowka, Hoope, Mycha666, D_basiula lubią tę wiadomość