Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry. U nas też wiało w nocy strasznie aż się boje wyjść na dwór ocenić straty. Mój mnie znowu wyprowadził z równowagi wczoraj ,on ma poprostu talent .
Ula przesypia ostatnie kilka dni całą noc i wstaje razem z nami może już jej tak zostanie bo jeszcze niedawno przebudzala się w nocy na jedzenie.
Współczuję wam tych chorób i nieprzespanych nocy ,oby już przyszła ta wiosna i słonko i skończyły się te wszystkie grypy.
Asix miłego wyjazdu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 09:17
-
U nas raczej nie trzydniowka bo od rana mial tylko stan podgoraczkowy na szczescie..nie wiem co to moglo byc
Apetyt ma słaby bardzo na normalne jedzenie, ale cyca je normalnie wiec chociaz tyle..
K - 08.04.2018 2520g 49cm (36+5tc)
K- 26.02.2020 3060g 51cm (39+2tc) -
On ma gorna dwojke jedna prawie cala na wierzchu juz, a drugiej kawalek wiec musiałaby byc z opoznieniem ta goraczka albo ida mu inne zeby..Nie wiem juz sama, w sumie kupek robi wiecej jak przy ząbkowaniu, ale nie sa rzadkie tylko częściej..K - 08.04.2018 2520g 49cm (36+5tc)
To na pewno nie zaszkodzi. Też miałam robić ale jak na złość Bożenka wrzucała niespodzianki i nie mogłam złapać a potem gorączka przeszła i ząb wyszedł 😉
A w ogóle co tu tak cicho? Weekend zajęty czy co?
Asix, udanego wypoczynku 😁
Katy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też muszę zrobić, bo temperatura podniesiona bardzo delikatnie, ale maruda taka, dzisiaj co 15 minut w nocy pobudka😳 nie spalam do 4:30🙌 pobudka 6:30.....
Czy siuski też sie łapie po myciu itd jak u dorosłych?
My u dziadków, nudze sie okrutnie😂
Wszyscy chorzy, wyjechali tylko u dziadkow siedzimy....juz nie moge sluchac AKUKUKU...😳
Kamilku zdrowiej!!
Katy lubi tę wiadomość
-
Wyniki dopiero kolo 22 beda

Poki co goraczki nie ma
Zrobilam sobie na wieczor maseczke w płachcie, Kamil plakal na moj widok , jak go narzeczony odłożył spiacego do cycka to otworzyl oczy i dotknął mojej twarzy chyba zeby sie upewnić, ze na pewno nic na niej nie mam :p I tym sposobem i tak ja go musialam usypiac xd
K - 08.04.2018 2520g 49cm (36+5tc)
A więc chwalę się
Dzień meeeeeeeega udany choć wyjazdowy(a wręcz droga powrotna w deszczu)
Piotruś dziś poznał forumowa koleżankę. Mama poznała forumowa koleżankę
dzień super . Godziny zlecialy nie wiadomo kiedy
Wowka, Sela, Katy, kattalinna, nick nieaktualny, D_basiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry... właściwie już wieczór 😊
Katy mam nadzieję, że Kamilek już ok i że to na zęby, nic poważniejszego.
Kamcia super, że dzień udany 😊
Piotruś zadowolony?
Moja Zosinka była dziś u kuzynka 😂 nie tego, w jej wieku tylko starszego o 9m. Ładnie się bawili razem 😃
kamciaelcia lubi tę wiadomość

15.04.18 ❤

[