Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry. U nas też wiało w nocy strasznie aż się boje wyjść na dwór ocenić straty. Mój mnie znowu wyprowadził z równowagi wczoraj ,on ma poprostu talent .
Ula przesypia ostatnie kilka dni całą noc i wstaje razem z nami może już jej tak zostanie bo jeszcze niedawno przebudzala się w nocy na jedzenie.
Współczuję wam tych chorób i nieprzespanych nocy ,oby już przyszła ta wiosna i słonko i skończyły się te wszystkie grypy.
Asix miłego wyjazdu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 09:17
-
To na pewno nie zaszkodzi. Też miałam robić ale jak na złość Bożenka wrzucała niespodzianki i nie mogłam złapać a potem gorączka przeszła i ząb wyszedł 😉
A w ogóle co tu tak cicho? Weekend zajęty czy co?
Asix, udanego wypoczynku 😁Katy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też muszę zrobić, bo temperatura podniesiona bardzo delikatnie, ale maruda taka, dzisiaj co 15 minut w nocy pobudka😳 nie spalam do 4:30🙌 pobudka 6:30.....
Czy siuski też sie łapie po myciu itd jak u dorosłych?
My u dziadków, nudze sie okrutnie😂
Wszyscy chorzy, wyjechali tylko u dziadkow siedzimy....juz nie moge sluchac AKUKUKU...😳
Kamilku zdrowiej!!Katy lubi tę wiadomość
-
Wyniki dopiero kolo 22 beda
Poki co goraczki nie ma
Zrobilam sobie na wieczor maseczke w płachcie, Kamil plakal na moj widok , jak go narzeczony odłożył spiacego do cycka to otworzyl oczy i dotknął mojej twarzy chyba zeby sie upewnić, ze na pewno nic na niej nie mam :p I tym sposobem i tak ja go musialam usypiac xd
-
A więc chwalę się
Dzień meeeeeeeega udany choć wyjazdowy(a wręcz droga powrotna w deszczu)
Piotruś dziś poznał forumowa koleżankę. Mama poznała forumowa koleżankę dzień super . Godziny zlecialy nie wiadomo kiedyWowka, Sela, Katy, kattalinna, Nynka, D_basiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry... właściwie już wieczór 😊
Katy mam nadzieję, że Kamilek już ok i że to na zęby, nic poważniejszego.
Kamcia super, że dzień udany 😊
Piotruś zadowolony?
Moja Zosinka była dziś u kuzynka 😂 nie tego, w jej wieku tylko starszego o 9m. Ładnie się bawili razem 😃kamciaelcia lubi tę wiadomość