Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Katy, i jak tam? Są wyniki?
Kamcia, forumowe spotkania to zajebista sprawa, nie? 😉 cieszę się, że Piotruś szczęśliwy z poznania rówieśniczki 😁
Nynka, piąteczka. My też dzisiaj u dziadków byliśmy i te akuku nosem mi wychodzi 😂 i mam dosyć powtarzania, żeby nie prowadzać mojego syna za ręce...
JS, jak wyjście? Pijesz drinki za nasze zdrowie? 😉kamciaelcia, Nina83, kattalinna, Nynka lubią tę wiadomość
-
Wowka nie wiem jak J.S. ale ja piłam Wasze zdrowie zaczynając od piwa bezalko przez piccolo i skończywszy na prawdziwym dobrym winie ;p a teraz mam brzuch jak balon bo się tak przeżarłam i przepiłam ;p J.S. a Ty jak tam? idę spać, moje dziecko już ze mną leży bo biedny znów bo gorsza noc i znów jęki Katy mam nadzieję że wyniki będą ok. Kamcia super że spotkanie udane, też bym takie chciała
Wowka, Nina83, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja to dopiero wrocilam
Drinki byly, nawet nie wiem ile ale duzo, bo od 19:30 ale ja mam bardzo mocna glowe, takze mnie chwyta a za moment puszcza
Weszlam do sypialni - ani jednej butelki, no jak nic syn spi i pewnie ani razu sie nie obudzil 🤷🏽♀️
Tatus powie, ze matka wymysla i az tak zle nie jest
Ogolnie fajnie bylo, zdecydowanie takie wyjscia sa tez potrzebne, nawet na moment bylam na dyskotece ale patologia straszna, nie bylo mnie tam kilkanascie miesiecy a jest dramat 🤪
Dobrze ze juz w domu, jednak z moimi chlopakami najlepiej sie czujeKaty, Nina83, kattalinna, Cola87, Sela, Nynka, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Sorki, ze dopiero teraz pisze, ale wczoraj juz padlam..Wyniki sa w porzadku na szczescie, nic tam nie ma , bakterie nieliczne tylko pH na granicy, ale podobno tej lepszej bo mocz bardziej kwasny niz zasadowy. Wiec poki co przyczyna goraczki niewyjasniona, licze na to, ze jednak jakis zab sie pojawi w takim razie i wyjasni sprawę:p
Kamil dal odespac wczorajsza noc bo wstalismy 7.20 co sie juz dawno nie zdarzylo xdNina83, kattalinna, Hoope, Sela, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Katy dobrze że wyniki w porządku pewnie jakiś ząbek jednak daje czadu. J.S. fajnie że wyjście udane, czasem trzeba się zresetować my noc mieliśmy w miarę z tym że spaliśmy razem. Pobudka 5.50 ale nawet w miarę się wyspałam. Może dlatego że padłam na kanapie w salonie o 21 i dopiero przebudziłam się koło 23 jak Adas zaczął poplakiwać przez te zęby.
-
Dzień dobry.
Katy fajnie że badania w normie.
U nas wiosna i choć wiem że to tylko dziś ma być taka pogoda to się łudzę że może już tą wiosna zostanie bo mam dość siedzenia w domu ,poszłabym porobić w ogrodzie, wczoraj stawiałam ogrodzenie dla kur w tygodniu mam zamiar sobie parę sztuk zakupić. Tyle mam planów na tą wiosnę że do jesieni nie wyrobię.
Wszystkim ,którzy się wczoraj dobrze bawili- ale wam dobrze też bym tak chciała szczególnie zazdroszczę Kamcia spotkania .
Fajnej niedzieli wszystkim.Katy, kamciaelcia, Cola87, Sela, Nina83, Wowka lubią tę wiadomość
-
Katy dobrze, że wyniki w normie
J.S super, że impreza udana
Mama gratki kolejnego ząbka (u nas nadal bezzębna cisza hehe)
Pawojoszka u nas niby ciepło, słonko świeci ale wiatr jest okropny, dosłownie głowę chce urwać.
Mamy dzisiaj jechać w plener do znajomych ale nie wiem czy to dobry pomysł przy takim wietrze.
Miłej niedzieli życzymy;-)Mama32 lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Hej Dziewczyny.
U nas totalny brak czasu z powodu urlopu męża. Jakoś dużo misji było, potem zmieniliśmy operatora kom i nie miałam Internetu. W międzyczasie przerobiliśmy taras żeby był bardziej przyjazny dzieciom i tak o czas minął.
Czytałam z zazdrością o spotkaniach forumowych 😞 super super.
Zaległe życzenia od nas. 😙😙😙
Barbara wczoraj skończyła 10 miesięcy nie wiem jak to możliwe... szok. dużo potrafi już dużo rozumie dużo je... mało waży 😂😂 śpi od 20 do 7.30 bez pobudek. Cycuje tylko rano, nie chce już popoludniem ani na wieczor.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 18:33
kamciaelcia, Katy, Berbecia, Nina83, kattalinna, Cola87, Wowka, D_basiula, MajowaMamusia, Sela, pawojoszka, Hoope, Feeva lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry,
Najpierw sie pochwalę, a co. Dzieć zaczął raczkowac....🙌🙌 po kilka "kroczkow" ale zaczal💃💃💃
JS zazdro wyjascia!
Katy dobrze, że wyniki ok.
Basiu 100 lat w zdrowiu!
Kamcia Tobie też zazdroszcze spotkania.
Wowka ja w kółko nie prowadzaniu a stawianiu na nogi na siłę....
U nas straszne noce, dzisiaj wjechal syrop i był spokój więc chyba zęby dokuczaja okrutnie😕kattalinna, kamciaelcia, J.S, Cola87, Wowka, MajowaMamusia, Sela, Patk, Katy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitamy:)
Dzisiaj kończymy 10m 😍 brzmi poważnie.
Sto lat dla Basi.
Gratuluję nowych ząbków, u nas dolne dwójki nadchodzą.
Pogoda dzisiaj cudna,zaliczyliśmy długi spacer i drzemkę za domem, chcę już taka pogodę na stałe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 09:09
Berbecia, Cola87, kamciaelcia, Wowka, Nynka, D_basiula, kattalinna, Patk, Katy, pawojoszka, Hoope lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego naj dla solenizantek! Dziewczyny obie cudne jak zawsze 😍 Nynka gratulacje raczków my dziś mieliśmy bardzo udany dzień, piękna pogoda, spacerki itd. Oj jak ja bym już chciała na codzien taka pogode... Rozmarzylam się
Nynka, Patk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŚliczna Basia ☺ widzę, że pierwsze spinki już macie. Patk co dajesz do jedzenia na noc, że wytrzymuje całą bez pobudki? Moja musi chociaż 1 butle wypić, dzisiaj z okazji 10m spała od 18.30 do 7 z jedną pobudką o 4.30 ( nie licząc standardowej pobudki na 5 min godzinę po zaśnięciu).
J.S. super że spotkanie udane
Kamcia również.
Nynka gratuluję postępów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 19:17
Patk lubi tę wiadomość
-
Najlepszego dla Zuzi i Baśki 😘
Dziewczyny cudowne, stylowe, kochane gwiazdki 🤩
Cieszę się Waszym szczęściem i udanymi wyjściami. Skoro było pite nasze zdrowie 😁
Nynka, gratki nowego skilla! Brawo 🤗
Katy, cieszę się z pozytywnych wyników. Jak tam teraz sytuacja? 😊
My też mieliśmy dobry dzień. Byliśmy na termach. Teraz my już padamy, a Młody nie zmęczony nawala klockami. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie 😂
Edit, bo zapomniałam że też mamy nowego skilla. Skrzat pokazuje lampę, (czasem) okno i na pytanie "kto ma rację?" na mnie 😃 wie jak sobie zaskarbić przychylność mamy 😂
Edit2. Pochwaliłam się i już nie pokazuje na mnie, tylko na lampę. Ehhh 😑Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 20:06
Patk, kattalinna, Katy lubią tę wiadomość
-
Dziękujemy dziękujemy 😘😘
Sto lat również dla Zuzi. Kolację je o 19 i w sumie Zawsze robię kaszę mannę, płatki jaglane (albo kaszę) albo ryż. Jak kaszę to bardzo gęstą na wodzie najlepiej błyskawiczną Lubellę i wtedy daje do tego mm i kroję jabłka. Jak jaglanke to daje jogurt i wtedy tre jabłka, jak płatki to na wodzie do tego mm. A Ryż to zawsze z Jogurtem. Wytrzymuje na tym i jest ok.
Czy ja do dobrze widzę że leci Big Brother?! Ludzie... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 20:51
Nina83, MajowaMamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny