Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Edwarda, na pewno masz synka? Cudne te loki, zazdro! 😁
Dziecko spało 1,5 godziny i obudził gość z administracji... Właśnie zjadła prawie 2 kromki chleba razowego z twarogiem i musem jabłkowo-porzeczkowym. Gdzie ona to mieści? Jeszcze pół bidonu wody do tego!
Patk, a propos wody, ja zwłaszcza rano daję ciepłą. -
Eeeew to loczki Mani przy Waszych się chowają hahahaha 😂
Ale Mania ma jeszcze krótkie włoski więc i loczki póki co małe. Na górze proste a przy uszach i z tyłu się wywijaja.
Ja mam włosy proste, Maz kręcone i teściowa też miała kręcone w młodości.
-
Hej
Moja jak narazie ma proste,mam nadzieje ze się zmienią i bedą kręcone.
Byłam z małą na mierzenia ciśnienia w przychodni i wyszło jej 120/ 60. Nie wiem czy dobrze zamierzone było bo coś pielęgniarka mówiła że za duży troszkę mankiet.
Poszukuję teraz ciśnieniomierz elektronicznego dla niemowląt i nie mogę znaleźć.
-
Edwarda no normalnie jak Villasowa 🤩🤩🤩 u Basi też tylko wysijas z tyłu i po bokach.
Dzwoniłam do labu. Nie było zlecone ft4 A normą jest ze powinno być też. 😕🤔🤔🤔 dziwna ta moja rodzinna, powiedziała że nie zleciła bo ft4 należy mieć świeże przed wizytą u Endo. Chyba muszę się przepisać do przychodni tam gdzie Baśka zapisana... Ta moja jakis neiogar chyba.
W ogóle musicie zobaczyć ten film. Tylko do Animalsa mnie nie podajcie. 🙊🙊 pies zapisany już na kąpanie itp ale dłużej się czeka niż ja na swojego fryzjera... 😛
A u nas w domu też bez skarpet 😌😌Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 10:30
Wowka, edwarda20, kattalinna, pawojoszka, D_basiula lubią tę wiadomość
-
O kurczę, jakie loczki 😍
U Mani mini loczki, Igorek ma stylową fryzurkę, a afro Henia mnie zauroczylo ❤❤❤
Skrzat to łysol. Przynajmniej nikt go z dziewczynką nie myli 😃
Patk, 2w1, dziecko zabawione, pies wyczesany 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 10:45
edwarda20, Patk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdwarda, ale Heniek ma burze włosów!
Cierpliwy ten pies Patka, Basia niezle go męczy hehe
Ja dzis w nocy probowalam zastepowac cycka smoczkiem i w sumie to przez to spalam gorzej, bo pobudek bylo jeszcze wiecej. W koncu po kilku wybudzeniach (I smoczku) dawalam cycka, bo mi sie nie chcialo dluzej męczyc. Wiec w sumie karmilismy sie z 4 razy... Jedyny sukces to ze pierwszy raz po czterech godzinach
Wczoraj mielismy bilans. Na 10m wazymy 9340 i mierzymy 75cm.kattalinna, edwarda20, Patk lubią tę wiadomość
-
Nie pisalam po rehabilitacji bo mnie troche przygnebila bo wyszlo na to, ze to moja wina, ze Kamil nie ogarnia bo jestem za bardzo poblazliwa...
Ogolnie to wg pediatry, ktora go najpierw ogladala, Kamil jest za bardzo strachliwy i potrzebny mu psycholog, po za tym za bardzo mu poblazamy.. Troche w tym racji, ale z drugiej strony trzymanie go na sile na brzuchu tez by nic nie dało Fizjoterapeutka powiedziala, ze leń z niego i musimy cwiczyc pozycje czworacza bo jednak wypadaloby zeby raczkowal, a dopiero potem siadal z tej pozycji...Siadanie podobno jest najmniej wazne :p Pokazala troche cwiczen, na brzuchu dalej ma lezec duzo i za 3 tygodnie mamy sie pokazac u niej..Ogolnie on sporo z tych rzeczy jak np. kleczenie by umial sam zrobic, ale mu sie nie chce, nie ma jakby motywacji..Boje sie, ze to jednak ma jakies podloze neurologiczne
Patk, piesek bardzo cierpliwy :p
Henio, wymiata z tymi loczkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 13:48
Patk lubi tę wiadomość
-
Któraś z Was zamawiała strój na roczek z ali.
Mozesz wstawic linka do tego stroju? Bo kojarzę że z Twojego linku kosztował w apce ok 6zl, a jak na teraz szukam to najtańsze są za 19zlWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 14:01
-
W takim, ze jesteśmy na kazde jego zawolanie, ze jak zaplacze to go biore na rece np.
A jeszcze mi sie przypomniało, ze ta pediatra mowila, ze zoltaczka po porodzie sie mogla przyczynić tez do jego opoznienia bo jak sie przedłuża to podobno jest grozna dla mozgu.. -
J.S. Igorek ma fajne loczki no ale Edwarda Twój Henio z lokami to wymiata 😍 Pakt i córcia cudna i pies cudny ❤️ Katy a kiedy macie wizytę u neurologa? Ja myślę że trzeba z Kamilkiem trochę poćwiczyć, a napewno dogoni wszystkich, a w przyszłości może i przegoni
edwarda20, Patk, J.S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHenio, włoski ma jak dziewczynka
Feeva zamawiałam z tego linku, za 6 zł to bym się bała
https://pl.aliexpress.com/item/1-rok-dziewczynka-sukienka-urodziny-Romper-Tutu-Dress-pa-k-tanie-noworodka-ubrania-12-miesi-cy/32875842724.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4c945c0fsKRYawedwarda20 lubi tę wiadomość