Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakieś pół godziny temu wróciliśmy. Dzieci już padły. Mąż wiadomo w jakim stanie %%% nie lubię tego stanu!
Wszystkiego najlepszego i dużo Zdrówka dla swietujących swoje magiczne 1 urodzinki🎂🎁
A o to my dwie przed wyjazdem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 12:16
Katy, jangwa_maua, Cola87, kamciaelcia, pawojoszka, J.S, Patk, Wowka, Mała Matylda, D_basiula, kattalinna, Hoope, Sela lubią tę wiadomość
-
Super że imprezy urodzinowe udane ja jeszcze za bardzo o tym nie myślę, a to pewnie szybko zleci...miło się czyta jaki miałyście udany dzień, lubię udane weekendy. Ja niestety nie mogę się takim pochwalić maruda straszna, darcie było i inne atrakcje...ale mam nadzieję że następnym razem będzie lepiej i jeszcze wiele cudownych dni przed nami
-
Dzien dobry :p My od 6.50 na nogach xd
Wczoraj wieczorem Kamil nie dawal sie w ogole uspac na rekach jak zwykle, plakal strasznie nie wiem czemu, juz drugi taki wieczór..Mam nadzieje, ze dzisiaj bedzie lepiej :p Ostatecznie zasnal wczoraj przy cycku...
A dzisiaj konczymy ROK 😍😮 Naprawde nie wiem kiedy to zlecialo :p Mjangwa_maua, kattalinna, Hoope, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień doberek,
Kamcio! Sto lat, sto lat, niech żyje nam! Buziaki od cioci W i misiowy uścisk od Skrzata 😘🎈🎈🎈🎈
Gratuluję udanej imprezy, zadowolony Kamil, fajne body i wielkie balony 😀
Katy, dasz linka do tych dekoracji? Chyba zapragnęłam 😉
Edwarda, gratuluję fajnego roczku. Henio szczęśliwy? 😊
Berbecia, fajnie wygladacie z Milenką 😍 Jakoś inaczej Cię zapamiętałam z poprzedniego zdjęcia 😁
Nie załapałam się na zdjęcie ogórków Kamci 😐 na pewno smakowite! Jedź ogórki Kamcia, ludowe gusła mówią że to na chłopaka 😁
Kattalinna, jak tam Ania się miewa?
U nas weekend też bardzo udany. Ale nie o tym. Wczoraj tylko mini drzemka przez cały dzień, bo było intensywnie i Skrzacia noc trwała 12h. Niesłychane 😁 szkoda tylko że z pobudkami i to takimi upierdliwymi, bo sam nie wiedział chyba czego chce 😉 nie mniej jednak-jestem wyspana, napita, najedzona, a dziecko dopiero wstało 😂kamciaelcia, Mała Matylda, Katy, kattalinna, Berbecia lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla Henia i Kamilka. To niesamowite ze rok minal!!
U nas noc fatalna. Ja zygalam i 2 tez kilka razy zaliczona, u Oli podejrzewam zapalenie ukl moczowego. Za chwile jedziemy do lekarza, moczu nie udalo mi sie zlapac, ale mam jeszcze 3 lubeczki i 5 woreczkow, wiec moze sie uda...
Jestem padnieta...Katy, edwarda20 lubią tę wiadomość
-
Basiula współczuję. Nic miłego. Ja ostatnio starszej musiałam łapać siki na posiew i na badanie ogólne. Dziś wyniki mam nadzieję, że będą .
Już rok.... Ale ten czas leci nieubłaganie. Jak sobie pomyślę, że jeszcze rok temu byłam w dwupaku...
Wszystkiego co najlepsze dla Kamilka. Zdrowia, szczęścia i dużo miłości 😊🎂🎁Katy lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Za nami całkiem dobra noc z dwiema pobudkami po których Zosia pozwalała spokojnie odłożyć się do łóżeczka i natychmiast tam zasypiała. Pobudka niestety o piątej, ale nie można mieć wszystkiego
Czuję trochę ulgę, że nie tylko Zosia nie sypia w wózku – każdy z kim rozmawiam dziwi się temu.
J.S, wasze spacery mi imponują, cieszę się z tak spektakularnej poprawy
Ja wczoraj też się gimnastykowałam próbując uśpić Zosię w wózku, ale zwieńczeniem tej gimnastyki było zaniesienie jej do łóżeczka – zasnęła gdy tylko poczuła materacyk
Dziś ogłoszono u nas wyniki rekrutacji do żłobka. Zosia się nie dostała, ale nie liczyłam na to, już przy składaniu dokumentów pani dyrektor powiedziała, że mają tyle wniosków od rodzin wielodzietnych, że raczej nikt inny się nie dostanie. Już rozglądałam się za prywatnym, mam trzy na oku.
Wszystkiego najlepszego dla Kamilka w dniu jego święta
Niesamowite, że to już rok minął…
Bardzo się cieszę, że impreza była udana, jubilat pięknie wyglądał :*
Berbecia, jakie eleganckie z Was kobietki
Cola, chyba te czwórki bardzo dokuczają Adasiowi, biedak. Mam nadzieję, że lada chwila się przebiją i będziecie w pełni cieszyć się wiosną i korzystać z pięknej pogody
Wowka, co Ty zrobiłaś temu Skrzatu, że tyle spał?
Też tak chcę
Basiula, współczuję bardzo, zdrowia dla Oleńki.
Jangwa, kciuki za wyniki!Cola87, Berbecia lubią tę wiadomość
-
Dziekujemy za zyczenia 😘
Basiula, współczuję dolegliwosci
Wowka, tu zamawialam i bardzo szybko przyszło:p
https://kucmar.plWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 09:41
Wowka lubi tę wiadomość
-
Kamciu, sto lat! W końcu te życzenia takie konkretne z konkretnej okazji 😊 rośnij duży i zdrowy, miej zawsze co czytać i nie daj się zaszufladkować 😁 buziaki! 😘
U nas chyba już będzie z górki. W nocy była jeszcze gorączka, po 2 dałam czopek, rano obudziła się już bez temperatury. Jak smarowałam dziąsła to chyba czuję coś na dole jakby trójka a nawet czwórka. Śmiesznie, bo akurat z tej brakuje dwójki. Także dziś mam nadzieję, że będzie tylko medzęnie. Zresztą, obudziła się i monolog od razu a wczoraj wieczorem nic a nic nie mówiła, taka biedna tylko siedziała 😔 kupy kwaśne, śluzowate i zielonkawe. Nie wiem jakim cudem udaje się rodzicom i dzieciom przeżyć wybicie 20 zębów... 😱
Wowka, gratuluję nocy! A niedawno się dziwiłaś naszym 12 godzinom 😁 u nas dziś też 12, poza pobudką na gigapłacz przez czopek. Ja się nawet wyspałam do 8 😉
Cycki mnie bolą nawet nie na myśl o karmieniu. Bolą cały czas 😐 ssanie z udziałem uzębienia to tortura. Już nie wiem co robić, a w nocy tylko to uspokaja teraz. I nie chce puścić 😐
Bożenka w wózku śpi, w domu na samym początku były próby takiego uśpienia ale bez skutku. Wózek tylko na spacerach.Katy lubi tę wiadomość
-
Ja nie usypiam w wozku. Jak widze ze oczy sie kleja to opuszczam mu oparcie na plasko i na ogol zasypia. Rzadko sie to zdarza bo wychodzimy na spacer po drzemce, a maly ostatnio ma jedna dluzsza w ciagu dnia.
Wowka na allegro mozesz zamowic cale pudlo gotowych balonow z helem, przywoza ci do domu :p
Pokaze Wam mojego roczniaka. Nie cytujcie proszę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 20:32
Katy, Mała Matylda, kamciaelcia, jangwa_maua, Hoope, Nynka, Asix, Wowka, pawojoszka, kattalinna, wariancja, Cola87, J.S, Berbecia, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość
-
J.S, w żłobkach, którymi jestem zainteresowana za miesiąc wychodzi około 1200 zł już z wyżywieniem. Uważam, że to dużo.
O ile kojarzę zapisałaś Igorka do żłobka – jak to u Was wygląda cenowo?
Widzę, że usypianie synka zapewnia Ci solidną dawkę ruchu
Ja próbowałam bujania, jazdy po różnej nawierzchni, w spokojnej okolicy lub przy ruchliwej ulicy, z szumem lub bez, ale efekt zawsze ten sam czyli żaden
W domu do wózka nawet się nie zbliżam.
Kattalinna, współczuję nocki. Też się zastanawiam dlaczego te zęby są takie uciążliwe dla wszystkich zainteresowanych.
Henioooo
Wygląda jak aniołek, zakochałam się!edwarda20, J.S lubią tę wiadomość
-
Edwarda, śliczne zdjecie 😍
Dziękujemy J.S i Kattalina za zyczenia 😘
Nie wiem co to sie u nas ze spaniem porobilo, ale Kamil sie nie daje usypiac bo sie odpycha ciagle ode mnie Wczesniej o tej godzinie by juz spal, czy u Was przy jakiejś nowej umiejętności tez byl problem z usypianiem?
Edit. Tylko sie poskarzylam i zasnal xd A wgl zapomnialam Wam hit napisac...moja szwagierka wolala przez cala impreze nosic 7miesieczna kuzynke Kamila niz dac ja na nasza duza mate pełna zabawek bo pies po niej chodzi...Rozumiem, ze pies to sporo zarazkow, ale on nie spędza pol dnia na tej macie tylko zazwyczaj jak wejdzie to go wyganiam..Przykre troche bo wychodzi jakby w jej oczach Kamil byl wychowywany w jakims chlewie gdzie ona swojej ksiezniczki nie moze polozyc Co jedna to lepsza normalnie w tej rodzinie..Ogolnie szwagierke lubie, ale nie fajne to byloWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 10:29
edwarda20 lubi tę wiadomość