X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2019, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patk
    Przyznaje
    Do mnie jeszcze nie dotarło
    A stres każdego dnia wiekszy

Kiedy do lekarza???
    Ło matko...niby za tydzień we wtorek idę do swojego gin (na nfz)
    Załączy pewnie stary sprzet by zobaczyć gdzie i co jest
    Ale stres nieziemski
    Rozważam dyktafon...bo spodziewam się conajmniej wykładu ;)
    Bo normalnie mialabym jeszcze umowiona wizytę serduszkowa(okolo 7tc)...ale jak powyżej-do mnie nie dotarło
    Choć równocześnie przy totalnym braku objawów martwię się czy wszystko OK...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2019, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiszone mamy najlepsze <3
    Mama sama kilka ogorasow zjadła

Edit
    Tak tak
    Dziecko brudne...
    Ale brudne dziecko to szczesliwe dziecko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 06:08

Katy, kattalinna, Cola87, J.S, wariancja, pawojoszka, Mała Matylda, jangwa_maua, Berbecia, Sela lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • J.S Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2019, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Henio sto lat!! ♥️♥️♥️

Kamcia, fajowe chlopaki ;)

Jakie biuro podrozy polecacie?

kamciaelcia, edwarda20 lubią tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2019, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla Henia! Zdrówka i szczęścia :*. Kamcia ale fajne to krzesełko, widać że pasuje Patryczkowi :) J.S. ja niestety nie znam się na biurach podróży, zazwyczaj sami coś wyszukujemy.

kamciaelcia, edwarda20 lubią tę wiadomość

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2019, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urodziny o 16, wszyscy sie spoznia, tesciowa w ogole nie przyjdzie bo jej cos odpier...:/ Brat narzeczonego nie wie czy sam nie przyjedzie w koncu..Kamil nie chcial spac wiec musi wytrzymac o 30min drzemce :/ Po za tym chyba zeby mu ida bo obsliniony ciagle :p

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2019, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny :) my juz po. Stres mi opadl po szklance wina :p maly dostal kilka zabawek mimo ze prosilismy o kase na nowy fotelik. Bylo fajnie, maly zadowolony :)

kattalinna, kamciaelcia, Cola87, Magda33, Sela, Wowka lubią tę wiadomość

dqprqps6kaqxmc83.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2019, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat dla Henia.

Kamcia z taką beta co by mogło być nie tak? Tam jest ciąża jak się patrzy jak nie dwie.

Kamcia wyluzuj to ma być święto ,które da wam dużo radosnych wspomnień a nie rozwód z chłopem i garść siwych włosów. Nawet jak coś nie do końca się uda to co z tego teściowa olej nie masz na to wpływu to nie twoja wina że tak jest . Udanej imprezy.

Kattalina pytałam o szczepienie bo ja też nie szczepilam na rota a miałam zamiar ale panie w przychodni mi odradzily że drogie a wirus mutuje tak szybko że i tak nie ma pewności że dziecko nie złapie.

edwarda20, Katy lubią tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • Mała Matylda Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2019, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile wspaniałych zdjęć od wczoraj!
    Najpierw dwie ładne wiosenne dziewczyny, Feeva i Mania :). Skąd ten kocyk? Bardzo mi się spodobał, a szukam czegoś do wózka ;)
    Piękni chłopcy Kamci, śliczna plażingująca Barbara, urocza Ania korzystająca z atrakcji na placu zabaw. Te oczy, te rzęsy, ten uśmiech – cudna :D
    Cudowna i elegancka dziesięciomiesięczna imienniczka mojej córeczki - przesyłam spóźnione życzenia bo wczoraj mi umknęło :)
    Stasio padł XD
    Uleńka na trampolinie jaka zadowolona! Pięknie się bawi :)

Sto lat dla dzisiejszych jubilatów! Zdrówka i radości dla roczniaka Henia i jedenastomiesięcznego Kubusia :)

Dziękuję dziewczyny za odniesienie się do pytania o jogurt, dzięki Wam Zofia będzie szczęśliwa XD. Ktoś tu kiedyś pisał, że daje raz w tygodniu w obawie przed problemami z brzuszkiem i tak się zastanawiałam czy też powinnam wprowadzić jakieś limity ;)

Cola, u nas histerii po wybudzeniu nie ma, nie umiem nic doradzić, ale to co pisze Hoope brzmi rozsądnie. Mam tylko nadzieję, że minie szybciej.

Kattalinna, współczuję ciężkiej nocy i całego stresu, jak dobrze że to nic poważniejszego. Oby ząb szybko wyszedł, a nastrój Bożenki wrócił do normy.

Wowka, ja niestety nie prowadzę, choć mam prawo jazdy (wiem, sierota ze mnie, powinnam coś z tym zrobić), ale mogę wykorzystać fakt, że mój mąż ma wolne niedziele ;)

Kamcia, zazdroszczę grilla, osobiście uwielbiam ale mężowi aktualnie nie wolno. Mam nadzieję, że dobrze się bawicie :)

Kawiatkowa, jeśli jest dziurka w dziąśle to pewnie i ząbek, dla upewnienia się możesz postukać łyżeczką.

J.S, biura podróży nie polecę, preferujemy wyjazdy na własną rękę :)

U nas udany dzień, byliśmy u teściów, Zosia miała doskonały nastrój i czarowała wszystkich, a zaraz po powrocie do domu zasnęła.
    Czy jeszcze któryś kwietniowo-majowo-czerwcowy bobas w ogóle nie sypia w wózku?

kamciaelcia, pawojoszka, edwarda20, kattalinna, Cola87 lubią tę wiadomość

uch59vvjdzcznt8y.png
    tb73e6ydy4fz1gcd.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2019, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie niepotrzebnie sie stresowalam tym wszystkim, a tesciowa niech zaluje, ze jej nie bylo :p

A tu zdjecia xd

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f530b6b6c826.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/95494f9a9b9f.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ee9a35cf28ec.jpg

Mala Matylda, Kamil nie usypia w wozku, kiedyś mu sie zdarzało, ale juz od jakiegos czasu nie zasnie tam :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 19:37

kamciaelcia, MajowaMamusia, wariancja, Kwiatkowa24, edwarda20, jangwa_maua, Nynka, kattalinna, Cola87, Berbecia, Sela, Wowka, Mała Matylda, Hoope lubią tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2019, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat dla Henia 📦
    Kamilek jaki zadowolony ☺
    super że imprezy udane.

Katy, edwarda20 lubią tę wiadomość

• J.S Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2019, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala Matylda, u nas zasypia na 20-30 min ale niezle sie nagimnastykuje przy tym XD
    Super ze dzien wam sie udal :)

Katy, no sliczny chlopczyk, super ze imprezka sie udala a tesciowa racja, niech zaluje ze jej nie bylo. Swoja droga - masakra, zeby nie przyjsc na roczek swojego wnuka

My dzis 3,5h na spacerze, zaliczylismy hustawke na placu zabaw, lody w kawiarni, potem wrocilismy do domu na 1,5h i znowu poszlismy poogladac kurki, kotki itp u sasiadow :D
    Moje dziecko w domu ma dziwna histerie, a wychodzimy na dwor, wsadzam do wozka i jest mega spokoj
    Spacery nam sie tak poprawily ze az nie chce zapeszac, ale on uwielbia spedzac czas na powietrzu

Edit
    Czy do badania tsh trzeba byc na czczo?

Cholera do labo moge isc dopiero o 10 a ja bez kawy padne.. :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 19:57

Katy, Eva85, Mała Matylda lubią tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2019, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JS juz kiedys ktoras pisala ze nie trzeba na czczo nawet morfologii, ale ja robie na czczo zawsze wszystkie badania krwi. Na pewno nie bierz rano tabletki.

J.S lubi tę wiadomość

dqprqps6kaqxmc83.png
  • olciabos Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2019, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super katy ♥️ Kamilek pieknir sie prezentowal. Wszystkiego naj dla świętujacych.
    A jesli chodzi o spanie. To spi czasaki ale max 30 min. Teraz jak ma dwie drzemki to ta jedna sie czasami wydluza wiec wole w domu polozyc. Bo najlepiej na brzuchu się spi . A w wozku sie nie da.. Poki co 😂😂 Na podworku mamy skoczek, rowerek, na wsi plac zabaw, kury, koty, psy 😂 więc duzo jest na powietrzu. Aa jak wraca do domu to jest steskniona za zabawkami i potrafi sie zabawuc, ksiazki poogladac. Takze super ze jest taka pogoda. Wszystko na plus 😊😊

Katy, kattalinna, Mała Matylda lubią tę wiadomość

3i49roeqvtlfpy4s.png
    Mala gwiazka 02/2019 *
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2019, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    j.s.
    szłam po kawie na tsh
    ale w ciazy nie brałam tabletki (poza ciaza leków nie potrzebowałam)

J.S lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2019, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś też chwilę skorzystałam z pogody chociaż mała marudna 😑. Jednak spacer zaliczony.

Na badania chodzę na czczo.

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów 😉.

Ok, dziewczynki śpią to matka ma czas dla siebie. Chyba wezmę się za ćwiczenia.

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2019, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Henio sto lat! Rosnij zdrowy!😘

Kamilku mam nadzieje, że Tobie impreza też się podobała☺

My dzisiaj też na urodzinach, młody radosny rozesmiany z każdym się bawil, śmiał się bez przerwy☺

Katy, edwarda20 lubią tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2019, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pisałam o badaniach na czczo 😊 ale morfo, na tsh się nie znam. Z tym, że na logikę - kawa nie zmieni nic w tarczycy. Bez tabletek, po kawie i będzie git.

J.S lubi tę wiadomość

preg.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2019, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję udanych imprez! Kamilek widać, że zadowolony ❤🎂🎁🎈🎉

Katy lubi tę wiadomość

preg.png
  • Mama32 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2019, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas córka aktualnie nie sypia w wozku. Będzie marudzić, płakać że zmęczenia Ale nie uśnie. Jak to mówią codziennie odmiennie. Pewnie jeszcze zasnie w wozku nie raz :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 21:38

Mała Matylda lubi tę wiadomość

ex2bio4pttsuyqga.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2019, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy Kamil super ,widać że mu się podobało i wiedział że to jego impreza zadowolony taki siedział .
    No to pierwsze roczki na majówkach zaliczone.

Ula też słabo śpi we wózku ,głównie z zaśnięciem ma problem bo wszystko ją interesuje,ale jak zaśnie to śpi ładnie .

Katy lubi tę wiadomość

cf409fc7e7.png
‹‹ 2248 2249 2250 2251 2252 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ