Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Patk
Przyznaje
Do mnie jeszcze nie dotarło
A stres każdego dnia wiekszy
Kiedy do lekarza???
Ło matko...niby za tydzień we wtorek idę do swojego gin (na nfz)
Załączy pewnie stary sprzet by zobaczyć gdzie i co jest
Ale stres nieziemski
Rozważam dyktafon...bo spodziewam się conajmniej wykładu
Bo normalnie mialabym jeszcze umowiona wizytę serduszkowa(okolo 7tc)...ale jak powyżej-do mnie nie dotarło
Choć równocześnie przy totalnym braku objawów martwię się czy wszystko OK... -
Kiszone mamy najlepsze
Mama sama kilka ogorasow zjadła
Edit
Tak tak
Dziecko brudne...
Ale brudne dziecko to szczesliwe dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 06:08
Katy, kattalinna, Cola87, J.S, wariancja, pawojoszka, Mała Matylda, jangwa_maua, Berbecia, Sela lubią tę wiadomość
-
Urodziny o 16, wszyscy sie spoznia, tesciowa w ogole nie przyjdzie bo jej cos odpier... Brat narzeczonego nie wie czy sam nie przyjedzie w koncu..Kamil nie chcial spac wiec musi wytrzymac o 30min drzemce Po za tym chyba zeby mu ida bo obsliniony ciagle :p
-
Sto lat dla Henia.
Kamcia z taką beta co by mogło być nie tak? Tam jest ciąża jak się patrzy jak nie dwie.
Kamcia wyluzuj to ma być święto ,które da wam dużo radosnych wspomnień a nie rozwód z chłopem i garść siwych włosów. Nawet jak coś nie do końca się uda to co z tego teściowa olej nie masz na to wpływu to nie twoja wina że tak jest . Udanej imprezy.
Kattalina pytałam o szczepienie bo ja też nie szczepilam na rota a miałam zamiar ale panie w przychodni mi odradzily że drogie a wirus mutuje tak szybko że i tak nie ma pewności że dziecko nie złapie.edwarda20, Katy lubią tę wiadomość
-
Ile wspaniałych zdjęć od wczoraj!
Najpierw dwie ładne wiosenne dziewczyny, Feeva i Mania . Skąd ten kocyk? Bardzo mi się spodobał, a szukam czegoś do wózka
Piękni chłopcy Kamci, śliczna plażingująca Barbara, urocza Ania korzystająca z atrakcji na placu zabaw. Te oczy, te rzęsy, ten uśmiech – cudna
Cudowna i elegancka dziesięciomiesięczna imienniczka mojej córeczki - przesyłam spóźnione życzenia bo wczoraj mi umknęło
Stasio padł
Uleńka na trampolinie jaka zadowolona! Pięknie się bawi
Sto lat dla dzisiejszych jubilatów! Zdrówka i radości dla roczniaka Henia i jedenastomiesięcznego Kubusia
Dziękuję dziewczyny za odniesienie się do pytania o jogurt, dzięki Wam Zofia będzie szczęśliwa . Ktoś tu kiedyś pisał, że daje raz w tygodniu w obawie przed problemami z brzuszkiem i tak się zastanawiałam czy też powinnam wprowadzić jakieś limity
Cola, u nas histerii po wybudzeniu nie ma, nie umiem nic doradzić, ale to co pisze Hoope brzmi rozsądnie. Mam tylko nadzieję, że minie szybciej.
Kattalinna, współczuję ciężkiej nocy i całego stresu, jak dobrze że to nic poważniejszego. Oby ząb szybko wyszedł, a nastrój Bożenki wrócił do normy.
Wowka, ja niestety nie prowadzę, choć mam prawo jazdy (wiem, sierota ze mnie, powinnam coś z tym zrobić), ale mogę wykorzystać fakt, że mój mąż ma wolne niedziele
Kamcia, zazdroszczę grilla, osobiście uwielbiam ale mężowi aktualnie nie wolno. Mam nadzieję, że dobrze się bawicie
Kawiatkowa, jeśli jest dziurka w dziąśle to pewnie i ząbek, dla upewnienia się możesz postukać łyżeczką.
J.S, biura podróży nie polecę, preferujemy wyjazdy na własną rękę
U nas udany dzień, byliśmy u teściów, Zosia miała doskonały nastrój i czarowała wszystkich, a zaraz po powrocie do domu zasnęła.
Czy jeszcze któryś kwietniowo-majowo-czerwcowy bobas w ogóle nie sypia w wózku?kamciaelcia, pawojoszka, edwarda20, kattalinna, Cola87 lubią tę wiadomość
-
Faktycznie niepotrzebnie sie stresowalam tym wszystkim, a tesciowa niech zaluje, ze jej nie bylo :p
A tu zdjecia xd
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f530b6b6c826.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/95494f9a9b9f.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ee9a35cf28ec.jpg
Mala Matylda, Kamil nie usypia w wozku, kiedyś mu sie zdarzało, ale juz od jakiegos czasu nie zasnie tam :pWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 19:37
kamciaelcia, MajowaMamusia, wariancja, Kwiatkowa24, edwarda20, jangwa_maua, Nynka, kattalinna, Cola87, Berbecia, Sela, Wowka, Mała Matylda, Hoope lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala Matylda, u nas zasypia na 20-30 min ale niezle sie nagimnastykuje przy tym
Super ze dzien wam sie udal
Katy, no sliczny chlopczyk, super ze imprezka sie udala a tesciowa racja, niech zaluje ze jej nie bylo. Swoja droga - masakra, zeby nie przyjsc na roczek swojego wnuka
My dzis 3,5h na spacerze, zaliczylismy hustawke na placu zabaw, lody w kawiarni, potem wrocilismy do domu na 1,5h i znowu poszlismy poogladac kurki, kotki itp u sasiadow
Moje dziecko w domu ma dziwna histerie, a wychodzimy na dwor, wsadzam do wozka i jest mega spokoj
Spacery nam sie tak poprawily ze az nie chce zapeszac, ale on uwielbia spedzac czas na powietrzu
Edit
Czy do badania tsh trzeba byc na czczo?
Cholera do labo moge isc dopiero o 10 a ja bez kawy padne..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 19:57
Katy, Eva85, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Super katy ♥️ Kamilek pieknir sie prezentowal. Wszystkiego naj dla świętujacych.
A jesli chodzi o spanie. To spi czasaki ale max 30 min. Teraz jak ma dwie drzemki to ta jedna sie czasami wydluza wiec wole w domu polozyc. Bo najlepiej na brzuchu się spi . A w wozku sie nie da.. Poki co 😂😂 Na podworku mamy skoczek, rowerek, na wsi plac zabaw, kury, koty, psy 😂 więc duzo jest na powietrzu. Aa jak wraca do domu to jest steskniona za zabawkami i potrafi sie zabawuc, ksiazki poogladac. Takze super ze jest taka pogoda. Wszystko na plus 😊😊Katy, kattalinna, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Ja dziś też chwilę skorzystałam z pogody chociaż mała marudna 😑. Jednak spacer zaliczony.
Na badania chodzę na czczo.
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów 😉.
Ok, dziewczynki śpią to matka ma czas dla siebie. Chyba wezmę się za ćwiczenia. -
nick nieaktualny
-
U nas córka aktualnie nie sypia w wozku. Będzie marudzić, płakać że zmęczenia Ale nie uśnie. Jak to mówią codziennie odmiennie. Pewnie jeszcze zasnie w wozku nie raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 21:38
Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Katy Kamil super ,widać że mu się podobało i wiedział że to jego impreza zadowolony taki siedział .
No to pierwsze roczki na majówkach zaliczone.
Ula też słabo śpi we wózku ,głównie z zaśnięciem ma problem bo wszystko ją interesuje,ale jak zaśnie to śpi ładnie .Katy lubi tę wiadomość