Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cola, siostrzeniec meza tak mial przez ok. poltorej roczku, z ta roznica ze te histerie byly codziennoscia. Lekarze nie znalezli przyczyny, z czasem czestotliwosc malala az calkowicie minelo. Takze u Twojego synka tez minie
Kattalina wspolczuje, jak tam?Cola87 lubi tę wiadomość
-
Patryk i Piotrek fajnie się bawili ❤
U Baśki jakie lato już ❤ nie ma jak Ali inclusive na balkonie 😉
Ania ❤ we wszystkich wiosennych odsłonach piękna, co za rzęsy! 🤩 fajny ten koń na sprezynie- u nas takiego nie ma chyba...
Wypoczywający Stanisław 🤩
Panna Mania z mamą w wiosennym wcieleniu ❤ jaki ten kocyk w wózku ładny 😀
Zosia śliczna iskierka ❤
Uleńka też się ładnie bawi ❤ co zdjecie to doroślejsza 🙂
Mała Matylda, a w weekendy po przeprowadzce też nie będziesz mobilna? Ja daje jogurt nawet codziennie- oczywiście jeśli mam i Skrzat chce, a zazwyczaj chce 😀
Feeva, Skrzat bujawki lubi, ale zjeżdżalnie mu się nie podobają.
Cola, nie pomogę od czego taki krzyk. Ale też nie lubię tej niemocy jak pomóc dziecku 🙄
Kattalinna, współczuję nocy, rzygu, gorączki. U nas bełciki były bez dodatkowych przygód z ciepłotą ciała. Jak sytuacja rano? Rumianek pewnie zapobiegawczo na brzuszek nie zaszkodzi... przytulam Was obydwie, mam nadzieję że objawy ustapily.
Jangwa, a jak u Was?
Edit, bo znowu jakoś dużo miejsca zajęłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 08:07
kattalinna, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Wowka- u małej nic się nie rozwinęło. Tylko 2 razy wczoraj zwymiotowała a potem już było dobrze. Ja wczoraj umierałam cały dzień. Dziś już lepiej ale dzień na flipsach i tartym jabłku zaliczony 😂. Poszłam spać o 20:30. Iga całkiem spoko spala bo tylko 3 pobudki także się wyspałam .
Mam nadzieje, że dziś ja skorzystam z pogody i wybiorę się na jakiś spacer, bo wczoraj byłam nie wstanie 😔. Dobrze,że dziadkowie starszą wzięli na działkę to się wybiegała chociaż. -
Dobry albo i nie niewyspana jestem. A tu dzisiaj na chrzciny idziemy i to jeszcze na godzine 10.30. Kto wymyślił tak wczas, nie chce mi się iść.
Kattalina mam nadzieje że już przeszło !
Wszystkie dzieci śliczne .
Nic więcej nie pamiętam. -
Cześć dziewczyny. Przepraszam za ciszę w eterze, ale za cholerę nie mogę się zalogować na forum na komórce. A laptopa rzadko odpalam, ale teraz zrobiłam to specjalnie żeby napisać. Dlatego niestety czytam, ale biernie.
Jestem dopiero na piątku, więc nie na bieżąco.
Katy udanej imprezy. Żeby wszystko się udało. Kurcze to już prawie roczek. Kiedy to zleciało?
Przeczytałam o gównianej sprawie. Aż się boję, co przed nami
Kattalinna dzięki za wzmiankę o kuwetach z wejściem od góry. Nie wiedziałam o nich, zaczęłam rozważać zmianę.
Moje dziecię śpi. Ale to ewenement. Wczoraj poszedł późno spać, bo były imieniny dziadka. Po 6 dostał butle na śpiocha i dalej śpi. Wstałam, zjadłam śniadanie, wypiłam kawę, umyłam się. Tylko przebrać się nie mogę, bo ciuchy przyblokowane w sypialni przez śpiącego bąbla. Stwierdziłam, że od porodu najbardziej brakuje mi spokojnych posiłków. Bez płaczu, marudzenia w tle albo popędzania, żebym karmiła szybciej, bo je ze mną. Taka refleksja, bo ja żyję żeby jeść a nie odwrotnie
Edit. Wyrodna matka zapomniała, że jej dziecko kończy dziś 11 miesięcy;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 09:36
kamciaelcia, Cola87, Katy, Feeva, kattalinna, wariancja, Wowka, Mała Matylda, Sela lubią tę wiadomość
-
O biedne dziewczynki 🙁🙁🙁 oby skończyło się na kiepskiej nocy 🤞🤞🤞
Kamcia największy szok u mnie wywarłaś. Serio. Nie ogarniam i ciągle co wchodzę na forum to widzę tylko Twój trzeci suwak🤩
Kiedy masz usg? Czekam na foto 😋😋😋kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego naj dla solenizanta ,dużo słonka i uśmiechu.
U nas dziś słonko od rana , wczoraj było ponuro ,liczyłam na deszcz w ogrodzie wysialam co tylko się dało a tu dupa deszczu brak i trzeba będzie podlewać ręcznie.
Kattalina współczuję nocy ,chyba jakiś wirus w powietrzu. A tak wgl to szczepiliscie na rotawirus?
Berbecia udanej imprezyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 10:14
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
Współczuję choroby Ani, zdrowka jak najszybciej
Sto lat dla Kubusia
Dzieciaki cudne, każde jak jedno
Mała Matylda, Patryk tez uwielbia jogurt naturalny. Dawalam mu czasem kilka dni pod rzad
U nas na wysokosci prawej dolnej dwojki jest malutka dziurka w dziasle. Czy to znaczy, ze ząb sie przebil? Maly w nocy marudny byl
Pogoda piekna. My wczoraj caly dzien na dworze. W tym dwie drzemki.Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Kubusiu wszystkiego dobrego 🎂
Biedna Bożenka ☹️☹️ jak teraz?
Kwiatkowa dotknij palcem. Jak się wybił to poczujesz
Co do jogurtu to Mania jadła i wczoraj i w piątek na podwieczorek i wszystko ok
U nas dziś pogoda piękna. Póki co. Mam nadzieję że będzie taka cały dzień.
Wczoraj też była piękna, ale wiało i chyba mnie trochę przewialo bo cos ucho kłuje i zaczęła mi opryszczka wylazic, ale potraktowalam Sonolem i mam nadzieję, że nie wyjda bable.Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Sto lat solenizantom
U nas dzis roczek. Maly spi a my czekamy na naszych rodziców, bo to tylko taka mini imprezka
Apropos nieogarnietych mezow: mowie idz odbierz tort i kup 6 ciach, pokazalam ze takie duze jak dlon z truskawkami na wierzchu. Co kupił? 3 takie maluskie babeczki na jednego gryza... Zeby jeszcze 6... To 3. Pytam czemu tylko 3? To mina idioty... Ech faceci...kattalinna, Eva85, Wowka, Katy, kamciaelcia, Feeva, Patk, Mała Matylda, Magda33, Sela lubią tę wiadomość
-
Buziaki urodzinowe dla Henryka i miesięcznicowe dla Kubusia 😘😘
U nas chyba zęby plus obżarstwo. Wydaje mi się, że za dużo tego makaronu bez gryzienia, stąd wymioty bo bo tym solidnym rzygu więcej nie było. Trochę się udało zdrzemnąć rano, nawet nie wiem ile. Teraz też drzemka od kwadransa. Temperatura się utrzymuje, dziecko marudne ale chętnie podejmuje próby zabawy. Dostała paracetamol ale nie za dużo pomógł. Skórka od chleba tak, chrupek kukurydziany zdecydowanie nie, płatki ryżowe na wodzie jak najbardziej. Standardowo paluchy i gryzaki. Także ząb jak nic. Oby tylko to.
Kupa po nocy z cycem w zębach godna hybrydy starego chłopa i noworodka. Szkoda, że dziś nie wyjdziemy na dwór bo fajna pogoda. Ale z gorączką nie chodzimy.
Pawojaszka, nie szczepiliśmy na rota.
Edit: i okresWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2019, 11:19
edwarda20 lubi tę wiadomość
-
Edwarda, najlepszego dla Henia na roczek 🎈🎈🎈
Mycha, stówka dla jedenastomiesieczniaka 😘
Kattalinna, to beznadziejna kompilacja u Was. Oby ząb i szybko wyszedł.
Jangwa, dobrze że nie rozłożyło dziewczyn i że Ty dzisiaj też już lepiej 🙂
Co do facetów. Jeden jest nierozgarniety, a dwóch? Wczoraj był u nas grill. Mąż z kolegą rozpalili, mięsko naszykowane, wychodzą na dwór- myślę sobie- zapalą i sprawdzą grilla.
Tia, stali obok i żaden nie wpadł na pomysł, żeby sprawdzić czy grill już gotowy 😀 wrócili, usiedli i szli jeszcze raz 😀edwarda20, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla Henia i Kubusia
Ja przez te urodziny jestem mega zestresowana przez co mam spine z narzeczonym
Jeszcze tesciowa znowu daje popis, pierwsze urodziny pierwszego wnuka, a ona przyjdzie na kacu...o ile w ogole bo poki co spi..a potem sie dziwi, ze jestem dla niej niemiłaedwarda20 lubi tę wiadomość