Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Edwarda najlepsze życzenia na roczek! Synuś model, przeprzystojny 😍
Katy i dla Kamilki wszystkiego najlepszego, niech nam rośnie zdrowy, duży i mądry 😍
Kamcia ja też nie widziałam zdjęć ale ja nie proszę, bo mnie zarazisz 😂
Brak objawów też by mnie niepokoił ale ja zawsze mam nadmiar atrakcji. Każda ciąża inna. Jeszcze może zdążysz się namęczyć
J.S do badań tarczycowych warto być na czczo. TSH zmienia się pod wpływem wielu czynników, poziom hormonów wbrew pozorom jest bardzo niestały.
Kamcia zmiany w utartych schematach są normalne. To objaw postępu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 10:47
edwarda20, Katy, kamciaelcia lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualnyKaty myślę, że nie powinnaś brać tego do siebie. Powiem Ci z punktu widzenia kiedys wlasciciela psa a teraz dziecka bez psa😂
Jak mialam psa wiedzialam ze lata po lesie, zachaczy jakis cudny zapaszek nie wiadomo z czego, powacha sie z różnym innym zwierzem, prać go codziennie nie pralam, mi to nie przeszkadzalo, nie widzialam problemu zabawy z dziećmi, nie mialam obsesji po kazdym dotknkeciu psa myc rąk. Ale to byl MOJ PIES.
Teraz psa nie mam, jak idziemy gdzies gdzie jest pies, dopiero teraz nie mam wątpliwości zeby mlodego puscic na podloge do psa, na łóżko gdzie pies jest, nie panikuje jak pies mu buzie wylize czy ręce🙂 wcześniej myślę, że bylam jak Twoja kuzynka😜
Wiesz jakby to byl jej pies, od urodzenia to inaczej zupelnie by to wyglądało🙂 -
nick nieaktualny
-
Henio ❤❤❤ no cudowny aniołek ❤
Katy, Nynka sprawę z psem opisała idealnie. Nie bierz do siebie.
Zmiany też są wypisane w życie. Zgodnie z powiedzeniem: pewno jest śmierć, podatki li ciągła zmiana.
Kattalinna, cieszę się że lepiej. Oby szybko te zęby poszły i dały odetchnąć jednej i drugiej.
JS, o co obijasz tymi kołami? Nie potrafię sobie wyobrazić 😂
A my już na dworzu. Plac zabaw z okazji strajku zamknięty, więc wracamy pod dom. Rozstawie namiot i tunel. Gorąco 😁kattalinna, edwarda20, Katy lubią tę wiadomość
-
Katy, psa nie mam, mam kota i trochę rozumiem szwagierkę. Trochę 😉 dla mnie było trudne przestawienie się na fakt, że Bożenka może dotykać rzeczy czy podłoża, nad którymi nie mam kontroli. Zaczęło się od wychodzenia poza kocyk na podłodze. Kota goniłam bo sierść. Jak ktoś nie ma zwierzaka to nie jest zwyczajny, może być przewrażliwiony. Pierwszym momentem gdy musiałam wyłączyć myślenie to gdy poszłyśmy do sali zabaw na zajęcia umuzykalniające. Trzeba było dziecko położyć na dywan. W miejscu publicznym! Ale sama ją tam zabrałam 😉 miała pół roku. Prawdziwym przełomem był moment pełzania poza matę i w różne kąty. Na szwagierkę też przyjdzie moment 😉 a dodam, że ja pedantką to nie jestem i raczej mam dystans do warunków bytowania dziecka...
Katy lubi tę wiadomość
-
Kattalina u mnie bylo dokładnie to samo. Tyle ze my nie mamy zwierzat :p Na początku nie pozwalalam małemu nawet pełzać do kuchni. Ale wiadomo jak jest. Teraz lazi wszedzie i po wszystkim. U tescia pies tez chodzi po macie, po dywanie, lezy brudny na kanapie - olewam.
kattalinna lubi tę wiadomość
-
kattalinna wrote:Edwarda, wspaniały Henio!
Z tymi balonami to się właśnie zastanawiałam, myślałam że trzeba samemu kombinować hel. Zarzuć jakimś linkiem, pls 😊
-
Wszystkiego naj dla Kamilka .
Katy nie przejmuj się kuzynka każda z nas jest trochę przewrażliwiona zwłaszcza przy pierwszym dziecku(jeszcze pamiętam jak ktoś tu chciał chłopaka ukatrupic bo dziecku obliczany smoczek dał 😂) a jeszcze jak ona psa nie ma to juz wogole. Moje z psem leżą,czesem na psie, wszystkie podłogi wyfroteruja i mi to nie przeszkadza a są takie mamy co na gołą podłogę dziecka nie położą.Tesciowa to aż do sądu poleciała jak dziecko na podłodze zobaczyła.
Kamcia co do dwupakow to u ciebie nic się nie zmieniło.
Edwarda piękny ten twój roczniak.Katy, edwarda20, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA propo takiej czystości, ja staram sie żeby w domu bylo czysto, myje mu rece, ale nie mam obsesji na punkcie sterylnosci, ale wiecie jakie gromy na mnie sla tescie, rodzice, bratowa i szwagierki jak powiem, że może wziąć cos do buzi, jak smok dotlnie podlogi i nie myje go od razu...😳😳
Katy lubi tę wiadomość
-
No wlasnie nie wiem jak ona w domu z ta mala funkcjonuje jak ona juz pelza podobno wszedzie :p No trudno i tak do nas nie przyjezdzaja wiec raczej sie sytuacja predko nie powtorzy xd
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea9cb81360d1.jpg
Kamcia glowa w stosunku do pieluchy Pampers rozmiar 0 😂
kattalinna, edwarda20, Hoope, Eva85, wariancja, Nynka, D_basiula, kamciaelcia, pawojoszka, Mała Matylda, Sela, Kwiatkowa24 lubią tę wiadomość
-
Kamilkiem wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzin! Katy to już nie niemowlak a mały chłopczyk no u nas Adaś chodzi po macie z psami także u nas to norma Edwarda Henio jest śliczny 😍. Mała Matylda cieszę się z Waszej dobrej nocy, oby tak częściej! Kattalina a Bożence życzymy szybkiego przebicia ząbka. Mogłyby się już wybić wszystkie....u nas dziś marudzenia ciąg dalszy, teraz w końcu zasnął maruda. A pierwsze pół roku swojego życia był takim grzecznym niemowlaczkiem
edwarda20, Katy, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Henio ♥️ Piekny chlopczyk.
Mala Matylda, ja bede dawac na 3-4h akurat bez wyzywienia, bo pojdzie po sniadaniu, 8 zl za godzine. Nie wiem czy bedzie chodzil jeszcze, ciagle to rozwazam, ale pewnie sprobojemy, zobaczymy jak wyjdzie w praniu.
Wowka, przednimi kolkami stukam o nawierzchnie Podnosze lekko wozek i stuk, potem znowu, trwa to 5 min i delikwent spi
edwarda20, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla jubilatów, !!!😘
Wowka a zapamietałaś lepiej czy gorzej?
Ja właśnie czekam w kolejce do laryngologa,myślałam że będzie krótsza.
Ja też nie chowie pod kloszem! Wyznaje zasadę co spadnie na ziemię i leży minute może zostać zjedzone😉 ewentualnie smok wsadzony do paszczy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 12:44
Nynka lubi tę wiadomość
-
Kamilku wszystkiego najlepszego z okazji twoich pierwszych urodzin dużo zabawy i uśmiechu ☺
Henio dla ciebie również wszystkiego najlepszego duzo zdrowia i radosci
śliczne zdjęcie roczkowe
Wam dzieci nie śpią w wózku a ja się męczę jak nie ma pogody żeby zuzia zasnęła bo ona w dzień zasypia tylko w wózku i tylko na dworze no chyba ze jest w aucie to też śpi
Kamcia stawiam u ciebie na chłopca bedzie rodzinka pl ☺
edwarda20, kamciaelcia, Katy, Mała Matylda lubią tę wiadomość