Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
FERMINA!!!!! ❤
też rzuciłam wszystko i lecę się witać. Z Tobą, z Wami 🙂
Lepiej nie czytaj, tu na prawdę była szeroko zakrojona akcja poszukiwawcza.
Julek super 😁 faktycznie Kuliusz 😁 ❤
Oczywiście gratulacje!
No dobra, poslodzone, to teraz przez kolano. I aty aty 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2019, 15:49
Fermina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kulio 😉 wygląda trochę inaczej niż ostatnio 😉 ale nic się nie zmieniło: dalej cudny 😊
Fermina, skrót jak w teleexpresie nie prosimy, a żądamy 😉 co robiłaś jak Cię nie było 😊
Ej, szukam pary do ciąży z porodem na 2020 bo w kupie raźniej 😉 a może jeszcze jakaś grudniówka się znajdzie? Pawojaszka, jak sytuacja u Ciebie?Fermina lubi tę wiadomość
-
Fermina gratulacje ♥️😊
Hoope fajna ta przebijanka. Zosia polubila ostatnio pilki. Wiec pewnir i u nas zda egzamin.
Tez zaczela wkladac np klocki do pudelka albo pilki do tych kubkow z wiezy fisher price. Klocki z sortera juz ich nie je tylio probuje trafić.. Postawi na sorterze i szura 😄 a i kapcie nam zaklada to tez super zabawa. Nie wiem czy kuchnie i lekarza juz by ogarnela.. Sama rzadko potrafi sir czyks zajac. No szuflada oczywiście.
Gratulacje pierwszycg kroczkow. 🤗
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2019, 16:09
Fermina, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O, to Pawojaszka też się do grudniówek chce zapisać? Wesoło!
Ja miałam być majówka 2020 ale nastąpiła zmiana planów. Dziś wizyta u lekarza, u Julka już biło serducho.
Jak mnie nie było: głównie studiowałam a studiując przede wszystkim odciągałam mleko. Tak zapamiętałam ten czas. Pierwszy semestr zaliczony, postaram się ogarnąć drugi. Poza tym zwykłe życie, dużo spraw, dużo gości. Przez trzy tygodnie byłam bez komina i ogrzewania, późną jesienią, zaznaczam. Mamy za sobą pierwsze przeziębienie, sześć zębów i chyba wszystkie skoki rozwojowe. Powoli przyzwyczajam się do myśli o dwójce.
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Ja piszę się na maj 2020. 😋
Kurde wiecie co ja nie wiem ale mi brakuje czasu. Jakaś masakra. Nie wiem jak to się dzieje. Staram się chociaż czytać na bieżąco ale nie mam chwili żeby coś więcej napisać. Ciągle jeżdżę w te i we w te. Ogarniamy święta i remont lekki u rodziców. Zapowiadają się święta na 25 osób ... więc masakra. 😖😖😖kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFermina druga ciąża niespodzianka? Nie pytaj o szczegóły bo już Rutkowskiego miałyśmy wzywać żeby Cię odnalazł 😁 a tak serio to martwiłyśmy się że Twój były coś odstawił.
Julka pamiętam ze zdjęcia we wdzianku z chrztu wyrósł.
Ja też chcę na 2020.
Ania 👏
kattalinna lubi tę wiadomość