Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Brawa dla Bożenki.
Katy nie przejmuj się Ula też się nie rwie do chodzenia ,będą oboje pierwsze kroki stawiać .
Fermina sto lat cię nie było ,poważnie miałyśmy ci najazd na chatę robić żeby sprawdzić czy u ciebie ok .
A z tymi grudniowkami to nie wiem czy tak bardzo chcę,a pozatym to jeszcze nic nie wiadomo i tej wersji się trzymam bo od wczoraj to aż mi niedobrze z nerwów ( tak sobie tłumaczę 😀),ale tobie gratuluję .
Mowilam wiosna ,bociany wracają to nie na pusto przecież wracająWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2019, 19:07
Katy, Fermina, kattalinna, Cola87, Wowka lubią tę wiadomość
-
Witam
Gratuluję pierwszych kroczków.
Fermina super wieści.
Dzieci to nasze największe szczęście!
Moja dzisiaj zaczęła powolutku chodzić z pchaczem,wcześniej jej nie interesował. A i na dziadka Adama zaczęła wołać Ada.
A tak poza tym moje dzieci chciały mieć swoje zwierzątka. Jak jedno tak i drugie wyhodowało sobie kolonie gronkowca złocistego i paciorkowca w nosie. Juże wiem czemu tak chorują.Fermina, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Pawojoszka to moze jak sie uda w koncu zorganizować nam spotkanie to sobie z Ula podreptaja 😂
Fermina, czekamy na relacje z wizyty Naprawdę miałyśmy czarne wizje na temat Twojego znikniecia :p
My zostajemy dziś na noc u mojej siostry, Kamcio juz spi, my czekamy na pizze xd Mam nadzieje, ze go dostawca nie obudzi...
Ja na ciaze sie pisze w 2021, ktos ze mna? 😂Fermina lubi tę wiadomość
-
Szczerze przepraszam ale tez bardzo mi milo, ze chcialyscie mi biec na ewentualny ratunek! Hoope, czekam!
Gratuluje kroczków, widocznie dzis dobry dzien na przechadzki.
Berbecia, jak nazwiecie nowe zwierzaki?
Jestem po wizycie ale szalu nie ma. Sam pecherzyk, bez cialka zoltego i zarodka. Lekarz mowi, ze za dwa tygodnie bedzie wiadomo.. No to czekamy.kattalinna, Cola87, Feeva, Katy, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Fermina, szału nie ma ale na tym etapie to zdecydowanie norma. Julek był wyrywny albo starszy 😁
Skoro wróciłaś to ja pozwolę sobie przypomnieć, że miałyśmy zjechać do Ciebie na relaks a dzieci podrzucić Twojemu mężowi czy jakoś tak 😉Fermina, Wowka, Hoope lubią tę wiadomość
-
Cola87 wrote:Kattalina to co umawiamy się znów na poród tego samego dnia? ale byłyby jaja 😂
Kurde, prawie cały dzień u gimba na górze (ten od imprez) jest pies. Nie wiem dokładnie od kiedy bo na początku nie zwracałam uwagi. Ale na pewno jak usypiałam o 14 Bożenkę yo już jakiś czas szczekał. Szczeka ciągle 😔 to zwierzak jakiegoś kumpla, ewidentnie został sam na cały dzień i się męczy biedak... 😫😡Cola87 lubi tę wiadomość
-
Katy ja chce 2021, ale czy sie uda? OLA miala byc w 2016 i co? Ale jest, to najwazniejsze
Fermina dobrze ze jestes, gratulacje!!!
Pawojoszka zycze zeby bylo po Twojej mysli!
U nas do samodzielnego chodzenia daleko, za to dzis byly ze 3 kroczki na raczkach!!!
Wyniki moczu byly ok, to nie ZUM. Jak wrocilam z lab to zobaczylam wysypke na szyjce, szybko sie rozeszla ba plecy i brzuch. Przeszlysmy 3dniowke. Dzis juz nie ma sladu z wysypki.
Ola tez nie zabawi sie sama, ksiazki je, klocki gryzie, wszystko wyrozwala i jeczy... lubi sie kapac i spacerowac ale na rekach, wtedy jest przeszczesliwa!kattalinna, Fermina, Katy lubią tę wiadomość