Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry 🙂
Dziś promocja, do niemowlaka płci żeńskiej dodaję gratis dorosłego płci męskiej. Gotuje i się nie awanturuje. Ktoś chętny? 😉
JS, nie mam wkładki ale widzę, że muszę coś zakupić, tapicerki jeszcze nie zdejmowałam. Ale od kiedy daję młodej chrupki to już wiem po co się kupuje wkładki do wózków i fotelików 😉 do fotelika chcę aero moove, może do wózka też taka ale jeszcze nie wiem.
MJ.S lubi tę wiadomość
-
Moj jeczy (ale nie ucieka) przy myciu zebow ale tylko dlatego ze chce sie bawic szczoteczka. Albo tylko ja trzyma albo gryzie koncowke. Szybko mu myje wydajac przy tym rozne dziwne dzwieki i oddaje szczoteczke. Wtedy nastepuje pelnia szczęścia
Katy ja swojego nie wpuszczam do wc :p mam manie tych wszystkich zarazkow, paleczek ecoli i tych wszystkich ble :p
-
Kattalina masakra z ta woda mam nadzieję że wszystko się dobrze skończy. Mi ostatnio pralka wylała wodę i już miałam dosyć. Więc u Ciebie to armagedon musiał być
Majowa ja zaczęłam myć zęby razem z Adasiem. Daje mu jego szczoteczkę i biorę swoją i tak sobie razem myjemy. Śmieje się przy tym więc chyba mu się podoba .
Katy Adaś fanem samych ziemniaków też nie jest. Najpierw wyjadę mięcho ( typowy facet ) a dopiero potem ewentualnie ziemniaka chwyci. Ale jak mu zmieszana z czymś to bez problemu. U nas kolejna kiepska noc, może bez tragedii ale to już któraś noc z rzędu gdzie mamy problem z brzuszkiem i kupę w nocy. Nie wiem od czego. Najpierw się pręży, spina się bardzo a potem zrobi i jest spokój. Nie są to bobki, papkowate choć gęstsze niż zazwyczaj. Dziś zrobił dwie w przeciągu 10 min...zastanawiam się czy to nie po lekach które dostawał jak był chory.Katy lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Mam ponad 20 stron do nadrobienia... Nie wiem kiedy mi się to uda bo pochłaniają mnie przygotowania do slubu/chrztu, dziś komunia, jutro roczek Mani.
Melduję tylko, że żyje ☺️ Jak będę miała chwilę to nadrobię.
Buziaki ❤️kattalinna, J.S, Katy, Wowka, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, wiem, że kilka z Was ma wagę diagnostyczną z lidla (kupiłam po reklamie tutaj 😜) od dawna mam jakiś error, po zważeniu nie mierzy innych parametrów bo się wyświetla "full". Nie łączy się też z aplikacją. W ciąży mi to nie przeszkadzało ale teraz bym chciała korzystać z tego co mam a tu dupa. Full i się wyłącza. Gdzieś w necie znalazłam informację, że trzeba połączyć z telefonem na dłużej żeby się wyniki z pamięci przesłały. Tylko to połączenie to lipa bo co chwila się zrywa jak się waga wyłącza. Restart i wyjmowanie baterii też nic nie daje
-
Kattalina, dzieki, obczaje sobie U nas na pewno jest wkladka potrzebna, bo jak chodzi po ogrodku a potem do wozka, to buciki brudne, wiec bym musiala ciagle sciagac i prac. O ile w quinnym to byly dwa ruchy, to nie wiem jak jest tutaj, musze zobaczyc. Na razie sie jaram ze idziemy na spacer Bedziemy testowac.
Cola, a moze po tych lekach jakiejs nadwrazliwosci sie nabawil?
Ja tak mam, ze jak biore jakies leki to potem boli mnie brzuch, szczegolnie jak biore cos dluzej. Nie mam pojecia od czego to
Feeva, udanego roczku!
My dzis na bierzmowanie na 11, a tak mi sie nie chce, ze szok -
Ale moja dziś zaciągnęła. O 5 lub 6 (nieprzytomna byłam) było cycanie i śpi 😳. Godzina 9 a ona śpi... Niesamowite. Ale przyszła starsza i ją właśnie budzi. Nie pamiętam kiedy wstałam o tej porze 😅.
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDo rączki też daje szczoteczke po myciu zębów,żeby sobie ją pogryzła, ale nie uznaje tego za mycie tylko za przypadkowe czyszczenie 😁
Gołąbki zrobione,tylko udusić idę się szykować i czekamy na gości.
Okresu nadal brak, niech już przyjdzie bo mam dość, planowo miał być wczoraj. -
to u mnie odwrotnie
Piotrek rekord pobił 5:45 tup tup tup
wyskoczyłam, na rece i razem do łózeczka ulezalam godzine, bez kawy dłuzej nie dałam rady lezec na żywca odkad opanował do perfekcji wychodzenie to tup tup tup mamy codziennie
Patryk idzie na drzemke-jego 7 to niestandardowa
o
spi juz -
aaa
przepraszam
ja nigdy niczego po dzieciach nie dojadłam ja na tym punkcie mam awersję
ale jesli coś mi tak cudnie pachnie (jabłuszka, cynamon...) to lepiej, zeby mąż zjadł reszte niż żebym żałowała, że cukier skoczył
czyli CZASEM mam silnawolę hehe -
JS, nie jestem przed okresem. Planowany za jakieś dwa tygodnie...
Feeva, czekamy na relacje i zdjęcia 😊
Jestem niewyspana. Kawa nie daje rady.
Do tego niemowlaka i dorosłego Kattalinny dorzucam w gratisie jeszcze siebie. Niech mnie ktoś przygarnie w dobre ręce 😀 -
Kamcia, moj tez tak wiecznie wysiaduje
Szczegolnie lubie jak jestem wykonczona po kilku dniach, on zjezdza z trasy i przesiaduje
Wowka, achh to nie mam pojecia skad bezsennosx... Wspolczuje.
Ja sie czuje jak krowa. Masakra, okresie przyjdz.... 😫😫😫
Edit
Mlody nauczyl sie wchodzic na kanape, a nie umie zejsc. Super. Teraz mam kolejna robote bo pilnuje go non stop, zeby nie wlazil bo nie kuma jak zejsc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2019, 09:59
-
J.S. wkladki uniwersalne nie pasują do naszych valco, zamówiłam przed urlopem żeby żarciem nie ubrudzila i odesłałam. Zamierzam teraz zakupić jak trochę wydatki ogarnę i na allegro można zamówić u Milutek handmade.
Może nie tyle nie pasują bo dziury na pasy są w dobrych miejscach ale jakby za luźne są i te gumy kiepsko trzymaja. Te dedykowane do valco myślę że będą lepsze. I tam trzeba napisać że trend sport albo bez sport. Bo też podobno jakaś różnica jest. Chociaż Nie wiem jaka bo się jakoś specjalnie nie zaglebiałamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2019, 10:07
kattalinna lubi tę wiadomość