Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Zobacze, najwyzej odesle, na smyk to nie bedzie problemu. Ta elodie 130, takze tez malo nie jest, wiec jak nedzie sie zsuwac czy cos to od razu sie pozbede, nie po to tyle kasy zeby sie wkurzac.
Ogolnie chce tez cos na juz, bo wiem jak zaraz bedzie wygladal ten wozek po tych butach.
A zamawiasz na jakiejs stronie specjalnie do valco czy od kogos, kto szyje? -
Przekonalyscie mnie do kupienia wkladki do wózka bo wczesniej myslalam, ze mi niepotrzebna 😂
Dzisiaj moja mama do nas przyjeżdża w odwiedziny, poki co Kamil spi, ja musze zrobic rogaliki i obiad chociaz na razie cyca ma w buzi wiec musze poczekać z 30min xd
A tak wgl to nie wiedziałam, ze te bataty takie drogie 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2019, 11:08
-
No poczekam. Ale właśnie patrzę na tej stronie i mają też jakieś na lato i lniane i sama nie wiem co wybrać i jakie wzory. Fajnie że można dwie strony z różnym wzorem... kurde już sama nie wiem 😂😂
No Kamcia musisz mieć jakiś inny kurz. Mój kurz jest szary i na szarym nie widać tak dużo. Jak J.S. myślę że szary jest najmniej wymagający. I właściwie myślałam po co mi ta wkładka ale jak coś zadbane i w lepszym stanie to łatwiej odsprzedać. A i fajnie mieć jakiś kolorowy dodatek na lato. -
Haha
Piotruś nie lubi sam jeść-miał loda, tata podawał do polizania 😂
Byliśmy też na sali zabaw(innej, wieeeelkiej), zrobiliśmy wstępną przymiarke butów(już wiem jaki model na tak)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2019, 09:58
Nina83, pawojoszka, Katy, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego najlepszego dla Milenki 😘 I udanej imprezy :p
Patryczek ma super fryzurke 😍
My bylismy dzisiaj pierwszy raz w piaskownicy i nie bylo zachwytu, a myslalam, ze bedzie skoro w jedzeniu sie tak lubi babrac 😂
Moze wyjde na zacofana, ale jadlam pierwszy raz mango dzisiaj i jestem w szoku jakie jest pyszne..Jadlam wiele razy cos z mango albo o smaku mango i nigdy mi nie smakowalo xdkamciaelcia, Berbecia lubią tę wiadomość