Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Katy, ja w Twoim wieku nie wiedziałam pewnie że istnieje coś takiego jak mango 😉 😜
Udanej imprezy Berbecia!
Patryk na każdym kroku odróżnia się od brata. Dobrze, po co mu porównania. 😊
My też dziś byliśmy na lodach. Matka x okazji urodzin przyszłych pozwoliła dziecku na posmakowanie kilku smaków i wafelka. Na początku była zdziwiona a potem oblizywała się jak kot 😁Katy, kamciaelcia, Patk, Wowka, Berbecia lubią tę wiadomość
-
Patryk w nowej fryzurze wygląda 🤩🤩🤩👍👍👍
Berbecia świętujcie 🥳🥳🥳🤪🤪🤪
Nie robię torta. Mam nerwy. Coś nie tak z tą masą albo nie mam cierpliwości żeby ją dobrze nałożyć 🤬🤬🤬 chociaż środek wyszedł nawet smaczny czekoladowo wiśniowy.kamciaelcia, Berbecia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ej obejrzałam ten dokument o pedofilii Sekielkiego... moje dziecko ochrzczone bo dziadkowie chcieli... Ale naprawdę teraz myślę że mnie dziecko do komunii nie pójdzie... napewno nie zostanie samo z księdzem. Nigdy dopóki nie będzie świadoma. Straszne. Ja wierząca nie jestem. Tzn wierzę w Boga ale nie w instytucje kościoła i księży. Ale po tym co zobaczyłam jestem w mega szoku, mój mózg tego nie ogarnia....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2019, 19:12
-
Katy ja też mango dopiero niedawno spróbowałam jak dla zuzi kupowałam i też mi smakuje☺
Kamcia Patryk z głodu nie zginie i świetnie radzi sobie z widelcem brawo
Imprezowiczą życzę udanej zabawy
Zuzia chciała by sama chodzić. Cały czassię puszcza a ledwo jeden krok robi i upada, ale zawzięcie próbuje dalej
kamciaelcia, kattalinna, Katy, Wowka, Nina83, Berbecia lubią tę wiadomość
-
Patk moj jest nie ochrzczony bo jesteśmy niewierzący. Nasi rodzice byli wielce oburzeni, moja mama nawet kiedys rzucila ze ona go sama wezmie i pojdzie ochrzcic... My ich nie sluchamy bo to nasze dziecko i robimy z nim co chcemy. A o tym reportazu tylko slyszalam ale nigdy nie obejrze, mimo ze chyba nie moge mieć juz gorszej opinii o kleru niz mam.
-
Katalina pewnie ze są ale oprócz nauczycieli w to w żadnej innej branży nie mają takiego łatwego dostępu do dzieci i nigdzie nie ma takiego wielkiego parasola jaki jest nad klerem...masakra. A tekst w reportażu ze się w nim obudziła miłość ojciwska jest naprawdę dużym ogromnym przegięciem... A stwierdzeniea "co ze mną teraz będzie" to nawet nie będę komentować... Nieważne co jest z tymi ofiarami... I to są księża?! Najważniejszy jest czubek własnego nosa...
Edwarda też by chrztu nie było ale w zasadzie za mnie też kiedyś ktoś zdecydował i mnie ochrzcili a co ja dalej z tym zrobiłam to już inna sprawa. Ja w tym żadnego udziału nie miałam. Nawet nie byłam u księdza "prosić" o chrzest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2019, 20:02
-
Edwarda bardzo dobra decyzja👍👍👍
Wiecie co podobnie miałam z filmem o Jacksonie. Bardzo ale to bardzo ceniłam za twórczość. Do momentu w którym obejrzałam ten film. Teraz nie jestem w stanie posłuchać choćby minuty żadnej pioseki..edwarda20 lubi tę wiadomość