Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynka, póki co po szczepieniu ok, ale wlasnie teraz dopiero moga byc jakies skutki uboczne wiec obserwuje :p
Wowka, to moze sprobuje chociaz zazwyczaj daje mu talerz na koniec jak juz nie chce jesc karmiony i nigdy nic nie zjada i tak..
Beda mojej siostrze wywolywac porod :p -
nick nieaktualnyPawojoszka, czy miałam owu to pewna nie jestem. Przed ciążą czułam, kiedy mam, tak samo jak miałam dostać okres to wiedziałam, bo mnie wcześniej brzuch bolała. Po ciąży miesiączki mam regularne, co 30 dni, raz miałam kilka dni wcześniej, ale nigdy mi się nie spóźnił więcej niż 1 dzień, a teraz już 4. Nic czekam dalej, od piątku mam wrażenie, ze zaraz dostane.
J.S. też czekam jak nigdy, u Ciebie to pewnie przez wkładkę.
Nynka, byłaś u lekarza, bo pisałaś, że miałaś jakieś krwawienia i bóle brzucha?
Zuzia jakby miała sama jeść, to by zjadła może 2 gryzy sama nie chce jeść, a na pewno nie jak jest już najedzona, czasami coś zje, jak jest np. godzinę po posiłku, to ugryzie kęs chleba, albo kawałek chrupka.
Wowka, właśnie ta pogoda jakaś masakra, wspominałam wczoraj, ze rok temu to w wiosennej kurtce byłam 2 razy, bo były upały, a teraz jesień, pada co drugi dzień, buro i ponoru. Rok temu chodziłam jak słoń i mówiłam, minął 13 maja to mogę rodzić
Katy kciuki za siostrę.Katy lubi tę wiadomość
-
Powodzenia i kciuki za szczepienie 🙂.
Katy- Twojej siostrze również życzę powodzenia i w miarę bezbolesnego rozwiązania 😉.
Ja mojej daje samej jeść. Ewentualnie jak zupkowe coś to ją karmię. Jak kawałki to wcina sama. Czasem zje więcej czasem mniej. Ostatnio był gorszy apetyt ale teraz znów je jak chłop .
Przyszły mi figurki 😁. Już sobie wyobrażam jak będą wyglądać na torcie 🙃. Oby rzeczywistość nie odbiegała od moich wyobrażeń 😂.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa17101ac430.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 11:24
Wowka, Tanda, Cola87, Katy, Berbecia, pawojoszka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia daj znać po wizycie!🙂 właśnie spojrzalam 10 tydzień już😱
Majowa dzięki za pamięć, lekarz nic nie zobaczył, czekam na wyniki badań. Z krwi i moczu wszystko idealnie...a mi troche przeszło więc może to stres? Nie wiem.
JS co dajesz na kolacje małemu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 11:24
-
Haha, zaraz pojawi się Hoope i napisze, że Prezes nie dość, że sam je to jeszcze gotuje i zmywa 😂
Kamcia, kciuki. Będzie usg?
Jangwa, piękne te figurki! Widziałam je już w sklepie, super odwzorowanie, szczegóły-nie zapomnij pochwalić się jak będzie wyglądał wykon tortu 🙂
Majowa, mi prawie codziennie Google podsuwa zdjęcia Skrzata z przed roku i 13.05 miał body z krótkim rękawem i tak spał na tarasie 😉
A, Katy, kciuki za siostrę! Niech szybko pójdzie 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 11:36
jangwa_maua, Katy, kattalinna, Feeva, Hoope lubią tę wiadomość
-
Poki co jej zaaplikowali jakis zel i czeka :p Myslicie, ze odwiedziny z roczniakiem to dobry pomysl czy sobie odpuscic?
Robie dzisiaj frytki z batata Kamilowi, oby podeszly xd
Mi to karmienie jakos bardzo nie przeszkadza tylko mnie strasza w okolo, ze jak teraz nie zacznie sam jesc to bede go karmic do niewiadomo kiedy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 12:39
-
Ja po wizycie i załatwieniu kilku spraw
Wizyta ok
Usg nie zalaczal. Ręcznie wszystko ładnie urosło. Wyników cytologii jeszcze nie było, za 2tyg usg genetyczne(dzień wcześniej robię prywatnie), jestem na l4
Potem podpytam o to zwolnienie WAS ale póki te pierwsze 33 dni płaci pracodawca to zdążę pozbierać myśli...
Teoretycznie(haha) przytylam 400g
Zapisalam Patryka na bilans ze szczepieniem na 28.majaFermina, pawojoszka, kattalinna, D_basiula, Sela, Hoope lubią tę wiadomość
-
Nynka, placuszki bananowe, nalesniki, chleb z dzemem/maslem/szynka serem itp, budyn, kisiel, mnostwo tego. Kaszy nie daje bo jakos za ciezko mu jest przez to. Przed snem pije mleko i spi, raz sie budzi na jedzenie kolo 3-5.
Po szczepieniu, plakal strasznie 😖😖
Wazy 11,3 i mierzy 80edwarda20, kamciaelcia, Nynka, Katy, kattalinna, Sela lubią tę wiadomość
-
Cola od jakiegoś już czasu po godzinie 00.00 budzi się co godzinę z płaczem krzykiem i tak jest do godziny 6. Potem ja wstaje żeby starszego przygotowac do zerówki i jestem jak zombi.
Katy 👍 dla twojej siostry.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 13:40
-
nick nieaktualnyKaty ja bym nie szła.
I myślę, że spokojnie przyjdzie moment na wszystko SAM łącznie z jedzeniem....
Katy kciuki dla siostry✊
U nas kolacja jest ostatnim posilkiem, później już tylko cyc. Jakoś mam wrażenia że tą kaszą się chociaż najada.
Ogólnie mam dylemat, chciałabym zabrać cyca, ale ani nie chce wprowadzać już mm ani butli i jak podać to mleko krowie z bidonu? Na spiocha tak? Mógłby przesypiac już te noce. Niby cyc już zazwyczaj 1-2 razy ale mam troche dość tzn moje piersi....
Js kciuki żeby lekko zniósł szczepienie✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 13:24
Katy lubi tę wiadomość
-
Dopiero nadrobiłam po weekendzie..
Widzę, trudne tematy na forum.. Ja mam podobnie jak Kamcia, nic mnie nie zszokowało w tym dokumencie. Wiele widziałam i słyszałam, bo moja rodzina raczej zawsze była blisko kościoła. Tym niemniej uważam, że tylko nagłaśnianie problemu, jest w stanie coś zmienić, dobrze że film powstał.
Spóźnione, ale najlepsze, życzenia dla Milenki i Mani (widać, że miała wspaniały dzień!).
Julek nie ma mamozy, ma rodzicozę. Dziś się rozpłakał, jak Mąż wyszedł do pracy. Mają być oboje!
Kamcia, gratuluję kroczków! U nas nadal tylko pojedyncze.
Brawa też dla Bożenki - alpinistki.
Tfu! Mango? Dla mnie smakuje jak płyn do mycia naczyń. Nigdy się nie przekonam!
Jangwa, współczuję przepukliny, dobrze że zadziałałaś z tym USG..
Ja nie mam imienia dla dziewczynki.. No nie mam. Absolutnie żadne mnie nie przekonuje. Może jednak będzie chłopak. Swoją drogą byłam na wizycie i mma już 3,22 cm.
Julek zgrzytał a mi się robiło słabo, przeszło po kilku tygodniach.
J.S. biedny...
Majowa, może betę zrób. ;P Będzie pewność.
Katy, niech siostrze pójdzie ekspresowo!
Kamcia, cieszę się, że wizyta ok. Przytyłaś rzeczywiście zatrważająco! Na która masz to genetyczne? Ja na 17.30.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 13:46
kamciaelcia, Katy, Berbecia, kattalinna, Hoope lubią tę wiadomość
-
To nie wiem czemu mi się wydawało, że mamy razem 27-go? Mąż twierdzi, że mam jajecznicę, zamiast mózgu ostatnio (a ma przesłanki:D ), więc może sobie wmówiłam.
-
nick nieaktualny
-
Majowa, moze byc przez wkladke, tylko ze ja nie mam tej z hormonami tylko zwykl miedziana, byla zawsze jaks tam rozbieznosc ale az taka to nie. Dodatkowo dziwnie sie czuje, chcialabym bardzo juz dostac... 😖
Kamcia, teraz najgorsze przetrwac te dni po, zeby nie bylo zadnych skutkow ubocznych. Mam nadzieje ze nic sie nie bedzie dzialo, kolejne szczepienie 6.10.
Katy, jakie wiesci od siostry?
Fermina, cudownie, juz spora fasolka ♥️
Bidula moja zasnela, nie pamietam od jakiego czasu druga drzemka ale juz byl wymeczony tym placzem.Fermina lubi tę wiadomość