Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
JS, kciuki!
No i nie pamiętam już nic.
Upiekłam wczoraj dziecku ciastki. Jak to miło człowiekowi gdy patrzy jak drugi człowiek wcina z radością jego twór 😊
Edit: z tym schodzeniem jeszcze... Obserwuję technikę i zależy jak siedzi i ile ma czasu na gramolenie się 😉 niestety najczęściej jest styl na kaskadera: plecami do podłogi, odkręca się żeby te nóżki poszły na dół i spadana dupkę. Czasem ładnie się opuszcza brzuszkiem po kanapie ale to raczej przypadkiem wychodzi... Plus taki, że nie lezie głową w dół tylko cośtam kuma i odbywa się to bez kontuzji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 07:41
J.S, Wowka lubią tę wiadomość
-
Sela no widzisz, jak nie pokazalas to skad ma biedne dziecię wiedziec jak to zrobic Ja Henia usadzilam na kanapie, odwrocil go na brzuszek i pokazałam ze nóżkami w dol. I tak robi, odwraca sie na brzuchu nogami do zejścia i schodzi Na poczatku nie umial czasami wycelowac nozkami i nerwu go ponosily
Sela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry .
J.S kciuki.
Majowa przykro mi że negatyw ,a ty jesteś pewna że miałaś już owu? Bo może poprostu cykl ci się rozjechał po porodzie czasem się zdarza. Ja miewałam cykle nawet po 3 miesiąceWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 08:57
J.S lubi tę wiadomość
-
U nas nocka dramat, dwie dłuższe pobudki
J.S powodzenia
Jedzenie tez sie u nas cos popsulo..
Narzeczony wpadl na pomysl, zeby mu dac jedzenie i nie karmic w ogole to moze zacznie sam jesc, ale ja sie obawiam, ze nic nie bedzie jadl tylko cyckiem nadrabial...Jak myslicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 09:27
J.S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJS kciuki💪
Katy apropo jak u Was po szczepieniu?
My dopiero za 3 tygodnie mamy...
Edwarda ja pokazuje miliony razy i nic. Także....😉
Majowa spokojnie, przecież czasem sie zdarza. Ile Ci się spóźnia? Masz już regularne?
Wczoraj mialam idealne dziecko, dziś mam yyyyyyy. Losie..
W ogóle wysmarowalam ręce kremem nie umylam o poszłam robić hybryde, palce mnie tak swedza, że zaraz się jakims sterydem nasmaruje....😳
-
nick nieaktualnyJ.S wrote:Majowa, ja to samo, test negatyw a okresu brak. Tez schizuje juz... i czekam na ten okres jak nigdy 🥴
Na 12 jedziemy. Dam znac
A Ty nie masz czasem spirali? Bo ja mam i okres mi sie spoznia juz 21 dni. Nie robilam testow, bo wiazalam to ze spirala -
J.S. trzymam kciuki za szczepienie! Majowa szkoda że test negatyw mam nadzieję że cykl się jednak nie rozjechał i za niedługo test będzie pozytyw a u mnie noc okropna. Wiercenie, płacz, chyba znowu ból brzuszka bo po pierdku było zaraz ok. Dziś spróbuję zmienić trochę kolację i zobaczymy. Dam mu normalna kolację z pół godziny przed kąpielą, a po kąpieli sami mleko bez kaszy. Może będzie mu się lepiej trawić w brzuszku jak zje wcześniej. Bo teraz to jadł kaszę z mlekiem z butli zaraz przed zaśnieciem. Berbecia a u Ciebie też ciężką nocka?
-
Dobry,
JS, kciuki już zaciśnięte. O 12 zacisne mocniej 😉
Cola, co się dzieje?
Kattalinna, jakie ciastki?
Katy, moim zdaniem coś będzie Kamilek jadł, ale nie na tyle, żeby się najeść. U Skrzata samodzielne jedzenie na głodniaka powoduje frustracje-jem, jem i nadal głodny jestem. Ale jako zabawa, z trochę wypełnionym brzuszkiem już idzie.
Okres ja też mam w świat cały. Nigdy nie miałam jak w zegarku, ale teraz jest już całkiem spontaniczny.
Pogoda do dupy. Założyliśmy bluzy i siedzimy w domu.