Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
J.S. to ja mam nadzieję że chłopakom przejdą te nocne histerię do mleka i gartuluje czwóreczki. U nas dalej cisza...a już niby od marca idą...
Kamcia dlatego trzymajmy się wersji że będzie Małgosia Bożenka mądra dziewczynka 😊 Adaś też czasem ładnie się ustawia i schodzi tyłem z kanapy, ale nie zawsze. Czasem kaskader na główkę by leciał. Trzeba go mocno pilnować z tym.kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A pokazujecie maluchom jak schodzic?
Ja to bylam w szoku, Heniowi jak mial jakies 10 mcy, pokazalam raz ze schodzi sie nozkami w dol i zalapal od razu Bylam zaskoczona. A wchodzic na kanape nauczyl dopiero niedawno, jakies 2 tyg temu, ale nie pozwalamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 11:10
-
Ale Mania śliczna . Mamusia też no i tort 😍. Wszystko pięknie. Dużo zdrowia ☺️.
Ja wracam że starszą od chirurga. Ma przepuklinę (raz już miała zabieg ) i teraz wyskakuje z drugiej strony. Dobrze, że USG zrobiłam na własną rękę, bo lekarz stwierdził że nic nie widzi 🙄 jednak USG potwierdziło. Ale warunkowo na zabieg wpisał ... Ech... Już myślałam , że z kwitkiem mnie odeśle 😬Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 11:22
Feeva lubi tę wiadomość
-
Jangwa, współczuję 😐
Ja pokazywałam wiele razy jak jeszcze daleko było do chodzenia. I za każdym razem z wierszykiem: "jedna nóżka, druga nóżka i na dole jest Anuszka" 😉 teraz chyba ze dwa razy przy schodzeniu słyszałam (albo chciałam 😂) jak sobotę coś intonuje pod nosem jakby tę rymowankę 😉Wowka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Za oknem paskudnie już któryś dzień a ja jestem przecież ciepłolubna.
Gratuluję nowych ząbków i umiejętności.
Widziałam też piękne zdjęcia ślicznych dziewczyn no i torty, piękne ,nie macie litości dla ciężarnych. Dobrze że mnie dziś od rana znowu mdłości dopadły bo bym musiała kombinować z kad tu ciacho wziąć.
Zadzwoniłam do poradni żeby sobie umówić wizytę u gin a ona mi że najlepiej to dziś żebym przyszła i kto powiedział że są straszne terminy na NFZ? Ostatecznie umówiłam się na piątek bo to już czas najwyższy.
Z imionami ja problem mam inny ,to nie tak że mi się żadne nie podoba tylko podoba mi się tyle imion że nie mogę się zdecydować na jedno konkretne.
Teraz bym chciała Pola, Hania albo Marysia -
No bo on nic nie widział i zawiele nie wyczuwał. Kontrolna wizyta we wrześniu bo zabieg na październik. Tłumaczyłam, że ewidentnie wieczorem czy po wysiłku widzę. No i wróciłam od lekarza i było widać 😑. No i zapewne z racji , że z jednej strony już był zabieg to dał termin.
-
pawojoszka wrote:Jagwa święta są celebracja wydarzenia religijnego ,jeśli ktoś deklaruje że jest ateista obchodzenie świat jest hipokryzja ,niekonsekwencja , obłudą,w każdym razie czymś zafałszowanym .
Mnie to aż korci zapytać czym zatem jest ślub kościelny w białej sukni (symbol czystości) i z brzuchem, bo znam bardzo dużo takich małżeństw. Zresztą, większość już rozwiedziona. Ja bym to nazwała hipokryzją.
Święta kościelne nie pokrywają się w innych religiach, a niestety kler ma wpływ na życie wszystkich (czekam na rozdzielenie Państwa od kościoła), wierzących, innowierców i ateistów traktuje po równo, a coś z tym wolnym, przymusowo, czasem, zamkniętymi sklepami trzeba zrobić. Jest to zatem świetna okazja do spotkań. W tym rodzinnych. Szczególnie, że część rodziny jest wierząca i to w ich stronę jest ukłon. Nie kościoła. Przynajmniej z mojej perspektywy.
Marakuja, nigdy mnie nie zachęciła wyglądem do kupna, J.S dopiero Tobie się to udało. Kupię jak będzie
Biblię przeczytalam całą, jako jedyna osoba z całej mojej katolickiej rodziny. Mało tego, zdałam z niej kolokwium.jangwa_maua lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Tak czytam na raty i piszę na raty.
Piękna Mania, prawdziwa gwiazda baletnica 😄😍
Dziwnie mi z tym schodzeniem Waszych maluszków z łóżka, Prezes opanował tak dawno, że już nie pamiętam kiedy. Film wrzucałam. On mi zaraz klucze do auta podkradnie. Gorzej, wczoraj w gościach kłócił się z 11-latką o komputer.❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka