Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cos tam poplukalam, ale niewiele to dalo, ide dzwonic do okulisty jakies nagranie sie odezwalo, mrugam i zorientowałam sie, ze nie boli 😂🤔 Takze sie rozlaczylam, chyba ta sol jednak cos pomogła chociaz nie zauwazylam zeby cos mi wypadlo z tego oka xd
Powodzenia na wizytach tak wgl :p
I zdrowka dla Bozenki 😗kattalinna lubi tę wiadomość
-
Tata twierdzi że dał dzieciom śniadanie 😉
szkoda że dzieci nie mówią. Jedno musiało samo się poczestowac
Filmiki nie dla czysciochow i dezynfekujacych 😉
I moje chłopaki slodziaki
Hoope
Nie patrz😛
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 11:57
Sela, kattalinna, Eva85, jangwa_maua, Katy, Berbecia, Mycha666, D_basiula, Wowka lubią tę wiadomość
-
Kamcia Pawojoszka dobrze pisze, da sobie chłopak radę. Głodny na pewno nie będzie. Super sobie pomaga tym widelcem
Kattalinna dobrze, że samopoczucie lepsze. A widać chociaż minimalnie tego ząbka?
J.S ja to dupa jestem i jednak nie pojechałam na ip, bo się bałam hehe zakrapiam tym antybiotykiem i chyba lepiej, noc udało się przespać, także jakaś poprawa jest zaczerwienienie i ropa widoczna ale mniejsza
Katy dobrze, że Ci w miarę szybko wyleciało z tego oka, bo nawet nie wiedziałam, że o infekcje tak łatwo.
Super, że Kamilek zaczął sam jeść.
A właśnie jak z tą stulejką? Bo Ci powiem, że od paru dni zaczęliśmy smarowac tym linomagiem i delikatnie odciągać i serio jest minimalna poprawa.
Hmmm wczoraj powinnam mieć okres... podbolewał mnie brzuch 3 dni temu ale teraz cisza. Kurcze mam nadzieję, że nie dostanę na ten wyjazd, bo się pochlastam.
W ogóle od rana chodzę z tel przy dupie, bo czekam na info ze żłobka. Ta godzina i cisza. Już zaczynam się stresować. Ileż można się zastanawiać czy przyjąć jeszcze jedno dziecko czy nie...kamciaelcia lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Witam
Ja po wizycie u dentysty. Stan zapalny,dobrze że potraktowała go antybiotykiem to i opuchlizna schodzi.
Cena naprawy zęba 1100 zł,zdebiałam jak usłyszałam.
Kamcia masz super chłopaków.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2019, 12:41
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
J.S te Nike Tanjun akurat są bardzo polecane, bo mają jakby ponacinana podeszwe i się właśnie bardzo zginaja
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a7c3c855d16.jpg
Odebrałam sukienkę ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 21:17
edwarda20, J.S, jangwa_maua, Mycha666, Berbecia, Nina83, D_basiula, Wowka, Nynka, kattalinna, Katy, pawojoszka, Sela lubią tę wiadomość
-
kattalinna wrote:Edit: takata to dopiero szacun na dzielni 😂 my to nie wiem co kupimy, teraz na pewno będziemy mierzyć i kupować stacjonarnie. Brirax max way podobno bardziej kompaktowy a też do 25
Jest mniejszy, dlatego go rozważamy, bo musimy dwa rwf-y upchnąć z tyłu. Dla starszej mamy Rekida i jest na środku, bo montowany za moim fotelem kasuje siedzenie.Matylda
-
Feeva, oo nie wiedzialam.
Super wygladasz w tej sukience, ty patyczku 😘
Kamcia, fajowe sa te twoje chlopaki
Niezle tym widelcem walczy
Co do okresu to ja juz na tabletkach na wywolanie, bo no comments
Ja na zakupach, nagotowalam sie jak glupia, a tu moj nie jedzie w trase
Nie ze jestem zla, fajnie ze zostaje ale teraz tyle tego jedzenia mamy ze trzeba bedzie zjadac to co w trase bylo planowane 😀
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f73dcb1fe99.jpg
A to nasza trampolona nowa, szkoda ze mam tylko takie zdjecieBerbecia, Feeva, Wowka, kattalinna, Katy, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry,
Widziałam śliczne dzieci ♥️♥️♥️ i mamusie, także ładne, w końcu po kimś dzieci musiały oddziedziczyc urodę 😄
Widziałam też smakowite torty 🤤🤤🤤
I śliczną przyszłą pannę młodą 👰
Bożence życzę szybkiego wyjścia zęba ☺
Kamci nie życzę, aby padła 🤪
Przepraszam, nadrobiłam, ale nie odniosę się do wszystkiego, jestem w jakimś matrixie, mam cholerny niedoczas.
Czy dziś Ola świętuje roczek? Najlepszego 😘kamciaelcia, kattalinna, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Fotki: przed, w trakcie i po 😉
Sorrki, że filmy monotematyczne ale nie mogłam się powstrzymać 😂
Czas minął 😜
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 07:47
Katy, J.S, kamciaelcia, Nina83, pawojoszka, Berbecia, Mycha666, olciabos, D_basiula, Sela, jangwa_maua, Wowka, Feeva, Magda33, Cola87 lubią tę wiadomość
-
Kattalina, tort widac ze smakowal A wersja tany tany w wydaniu Bozenki - bomba
Zapinasz pasy tylko te na dole? Masz tez problem ze ci lekko zjezdza w wozku?
Kurde bo mi zjezdza albo do jednej strony, albo sie zsuwa
Wkurza mnie tokattalinna lubi tę wiadomość