Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Feeva, ale piękne widoki 😍
Asix, super brzuszek, wcale gruba nie jesteś:p
Udalo sie zalatwic z mieszkaniem, w srode dostaniemy klucze 😍 Mam nadzieje, ze pies sie jakos przyzwyczai do spacerowania kilka razy dziennie zamiast pol dnia na polu xd
Kamil juz spi, w ogole dzisiaj zaczal swiadomie mowic "mama" bo wczesniej nie do konca ogarnial xdwariancja, Leira, pawojoszka, jangwa_maua, edwarda20, kattalinna, J.S, Wowka, Nina83, Mycha666, Berbecia, Szczesliwa ledwo zywa, Sela lubią tę wiadomość
-
Asix piękny brzusio ❤️ Katy super że z mieszkaniem się udalo to kiedy przeprowadzka? Z pieskiem trzeba popracować, no i trochę siebie zmobilizować do częstszych spacerów o będzie git 😊 kurcze Adasiowi się nasiliła znów wysypka nie wychodzimy na słońce ale mam wrażenie że to od ciepła.
-
Wstępnie chcemy sie w piatek juz wyprowadzic calkiem, ale pewnie jeszcze po jakies rzeczy bedziemy musieli tu przyjeżdżać, ale to juz na spokojnie No psa musimy ogarnac, dobrze, ze cieplo jest to Kamila nie bede musiala dlugo ubierac xd Na pewno na wybieg bedziemy brac bo jak sie nie wybiega to pewnie zacznie cos niszczyc..
Leira lubi tę wiadomość
-
Asix, super brzusio! Fajnie Stas sie bawi, tak jak moj na ogrodzie. Waz ogrodowy i zabawa pol dnia.
Katy, super ze z mieszkaniem sie udalo!
Kattalina, nie zauwazylan zeby sie nagrzewala, ale kurcze w sumie ja w jakies takie upaly to nie chodze, dopiero tak pozniej, to jest zawsze ok
Ja z drugiej strony mam zwykla bawelne, nie bralam minky zeby wlasnie sie tak nie grzalaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2019, 20:24
Katy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBoziu... piszę już piąty raz dzisiaj 😐 i co napiszę to skasuje mi się niechcący 😫
A więc...
Cola, Adaś śliczniutki chłopczyk, widać po buźce, że już zdrowy 😘😍 a pasażer na gapę również uroczy 😄
Igorek cudny 😍 w tej fryzurce wygląda na starszaka, ślicznie!
O jeny! Zapomniałam o Julku 😥 to przez to kasowanie 🤔 Śliczny chłopczyk! 😍😘
Feeva, pięknie wyglądałaś 😍
Mania jak słodko śpi 😍😘
Widoki cudne 😍😍
Asix, brzusio śliczny.. pięknie wyglądasz 😚
Staś śliczny 😍
Katy, super wieści! 😃
Któraś z Was pytała w czym kładziemy spać maluchy, moja Zośka spi w pampersie i koszulce od piżamki. Śpi ze mną, przykrywam ją cienką kołderką ale się rozkopuje. W nocy sprawdzam, czy nie jest zimna.
Wczoraj akurat mnie siostra pytala o to samo, ma synka tez z maja ☺️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 17:16
jangwa_maua, Eva85, kattalinna, Mycha666, pawojoszka, kamciaelcia, Katy, Wowka, wariancja, Berbecia lubią tę wiadomość
-
Cola kurcze ile tego adasia będzie męczyć, niech mu już wszystko przejdzie
Asix śliczny brzusio i wcale nie jesteś gruba ja w 29 tygodniu byłam dużo grubsza
Feeve wszystkiego najlepszego i udanego odpoczynku
Katy fajnie że z mieszkaniem się udało. Na swoim najlepiej
Nina super mieliście wycieczkę a Zosia lubi jeździć, długo siedzi w foteliku bo planuje taki kupić tylko moja Zuza nie lubi ani wózka ani fotelika w aucie i nie wiem czy w tym będzie siedziećKaty lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nina, piękne dziewczyny w pięknych okolicznościach przyrody 😍
Ja pytałam o spanie, dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Bożenka dziś śpi w rampersie, póki co okno otwarte, przykryta pieluchą bambusową. W ciągu dwóch godzin byłam i niej 3 razy ale 2 to chyba hałasy zza okna. Zobaczymy dalejNina83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFeeva, super, że wszytko sie udało udanego wypoczynku.
Asix pięknie wyglądasz
Kattalinna, Zuzia śpi w pajacu i śpiworku (lubię go za to, że się nie rozkopuje ), jak było chłodniej to przykrywałam jeszcze kocykiem,kołdry nie używaliśmy jeszcze, teraz w sypialni mamy 21-22 stopnie.
Katy, fajnie, że wyprowadzka na dniach
Co do kaszy na noc, to myślałam, że po kaszy dziecko lepiej śpi, ale ostatnio Zuzia wypiła tylko 120ml samego mleka na noc (zazwyczaj 210ml) i przespała całą noc- 12h. Także u nas na noc mm i jest najwyżej jedna pobudka na jedzenie, czasami obudzi się około godziny po zaśnięciu tak po prostu, a na jedzenie różnie, nieraz około 23, a nieraz dopiero 2-3.
Nina, super takie wycieczki rowerowe
Dzisiaj mój letnik zaliczył dwie kąpiele w basenie nie wiedziałam, że za 2 dyszki można dziecku tyle frajdy zafundować najlepsza zabawa, chlapanie i wyrzucanie zabawek z basenu, mamy basen o średnicy 102 cm, mąż przytargał ciepłą wodę w wiadrze.
Idziemy jutro do neurologopedy.
Ah i jeszcze Julo uroczy wakacyjny chłopak i Adaś zdrowiejący, również uroczy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2019, 21:59
Katy, Nina83 lubią tę wiadomość
-
Po kolei, albo i nie...
Asix, brzuszek superancki, reszta chuda 😉 Staś zadowolony z węża 😄
Julek mnie urzeka, ma takie rezolutne spojrzenie 😍 będzie z niego fajny facet-czuję to 😉
Nina, wszystko ładne-las, jezioro, rower, ale najbardziej Wy 😍
Katy, cieszę się Waszym szczęściem. Piątek to już tak niedługo! I gratuluję pierwszego mama, brawo dla Kamcia 🤗
Edit, o rany, jak mi głupio. Niesłusznie krzyknęłam na Skrzata, żeby mnie nie gryzł, a nie mam śladu zębów... to jakaś zmutowana mucha konska chyba. Z dwojga złego lepiej że mnie, a nie małego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2019, 22:06
Nina83, Katy lubią tę wiadomość
-
Nina, jak cudownie 😍 Jaki masz fotelik na rower?
Kattalina, zobaczymy co da sie zrobic 😁
Majowa, ja tez nie wiedzialam ze basen moze dac tyle radosci, w ogole teraz u nas top chodzenie boso po ogrodku, zabawa w plastikowym domku albo latanie po trampolinie. Do domu zaciagnac urwisa nie mogeNina83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, u nas standardowa dobra noc. Śpimy ostatnio do ok 7, fajnie jakby tak zostało Julo na kocyku cudny❤️ Nina a Wy obie śliczne😍, ale super że tak sobie jeździcie! jeździcie. Mąż wczoraj zamówił hamaxa. Młody jeździł już w foteliku jeszcze po mojej siostrze ale zawsze zasypia i mega opada do przodu. Hamax ma się odchylać, zobaczymy jak zda egzamin pod tym wzgledem.
Nina83 lubi tę wiadomość