Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kattalina moj tez wciąż zre wszystko. Ale do piaskownicy chodzimy bo uwielbia, kopie, wsypuje piasek, nosi wiaderko, przy okazji zre piasek ale stwierdzilam ze nie bede go izolowac, pare razy zje i sie nauczy ze to niedobre. Oczywiście caly czas przy nim siedze i kontroluje. Jak widze ze sie zamierza to go powstrzymuje ale czasami nie zdaze
JS na jakiej stronie kupilas Conversy? Ja zamowilam na eobuwiu, dzis przyszly ale o wiele za duze na eobuwiu nie ma podane jaka jest wkladka w cm i musze oddackattalinna lubi tę wiadomość
-
Moj wczoraj jadl kore, tez sie staram pilnowac ale czasami sie nie da po prostu. Niby pcha juz mniej do buzi, no ale ciagle jednak trzeba uwazac.
Edwarda, ja kupilam na zalando, moge ci zmierzyc nasze jesli chcesz. Na pewno te zwykle wiazane, klasyczne sa duzo duzo wieksze, bo rozmiar 22 gdzie niby wkladka ma 13 cm byl na nas za duzy. Sprzedalam je.
Te na rzepy sa ok. -
Dzień dobry,
Spóźnione życzenia dla wszystkich dzieci, tych małych i tych dużych z okazji ich święta 😊
Cola, cieszę się ze u Was juz lepiej 😊
Feeva, pieknie 😍 wszystkiego najlepszego i udanego wypoczynku 😊
Moje dziecko też się budzi dużo razy w nocy... Za dużo... Ale ostatnio doszłam do wniosku, że z czasem wszystko się zmienia, tak jak moja córka polubiła spacery w wózku czy jazdę samochodem, tak i porzuci KIEDYŚ tego cycka w nocy.
U nas wydaje mi się, ze to niezmiennie zęby. Którejś nocy podałam przeciwbólowe po tym jak byla przyssana do cyckka i okładała mnie rękami po glowie a ojca nogami po twarzy. Po pietnastu minutach zasnela jak kamien i spala do rana...
Na noc zakladam body z dlugim rekawem juz od jakis dwoch miesiecy (jak wyrosla z pajacy to stwierdzilam ze nia ma sensu kupowac bo idzie lato😉), czasem jak jest zimno na zewnatrz, zakladam skarpetki. Spi zazwyczaj rozkopana, zimna jak lod, ale jej to chyba pasuje. Grubsze/ciensze ubieranie nie ma u nas zwiazku z pobudkami.
Sie rozpisalam 😉kattalinna lubi tę wiadomość
-
Feeva, cudo 😍
Edwarda, przekonałaś mnie, każę ojcu przynieść zabawki do piasku 😊
Wariancja, Ty mnie rozumiesz ❤❤ dziś w nocy odpuszczam przykrywanie. A zęby teraz też ciągle. Dziś w nocy zabrałam cycka siłą to dorwała mój palec i tak ugryzła, że mam krwiaka przy paznokciu. Po tym fakcie wstałam po gryzaka.😉
White, też chcę neutralny 😂 i 449 jako pierwszy trafił na moją listę. Uwielbiam ten motyw 😊 ale potem pomyślałam że właśnie ciemny na lato... Idę oglądaćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2019, 11:39
edwarda20, wariancja lubią tę wiadomość
-
JS jak będziesz miała chwile to zmierz, będę wdzięczna
Kattalina my w nocy mamy jakies 23 stopnie na razie. Nie otwieramy okna jeszcze. Maly śpi w rampersie na krótki rekaw i krótkie nogawki. Przykrywam go cienkim kocykiem ale w nocy sie tak kreci ze kocyk w jednym rogu lozeczka, Henio w drugim rogu :p Dziecko moze byc zimne, byle karczek nie byl. Jak czasami go sprawdzam, to na ogol rece, nogi, buzia zimne a karczek cieply. Nie przykrywam go na sile.
Ps. Niezmiennie (tfu tfu) przesypia mi cale noce ale dostaje na noc smoczka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2019, 11:43
kattalinna lubi tę wiadomość
-
J.S. Igorek już taki duży! Śliczny chłopczyk😍 Feeva ślicznie wyglądałaś i ta sceneria ślubna też piękna 😊 udanego wypadu w Bieszczady! A teraz pokaże Wam zdjęcie z pasażerem na gape ;p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c6ab2d326d02.jpgkattalinna, Berbecia, pawojoszka, Wowka, J.S, Nina83, Mycha666, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Co do nieprzespanych nocy to nie pomogę już nie pamiętam co to takiego ,ale spokojnie w grudniu mi się przypomni .Ula śpi w pajacu ale ona śpi na kołdrze no i u nas chłodno bo ściany grube zanim to się nagrzeje to trochę potrwa.
Feeva gratulacje udanej imprezy , będziecie mieli fajne wspomnienia oby wyjazd tych wspomnień dostarczył jeszcze więcej.
Co do ciąży to czasem da się zauważyć po twarzy . Ja kiedyś jak byliśmy u kuzynki tak na nią popatrzyłam i myślę ona to wygląda jakby w ciąży była ,ale nic nie mówiłam bo skoro oni się nie chwala. Okazało się że zeczywiscie a o ciąży ona nawet nie wiedziała bo się dowiedziała w piątym czy szóstym miesiącu jak poszła do lekarza bo coś ją zaczęło niepokoić że brzuch ma taki wzdęty. Ciąży nie brała pod uwagę bo jej mąż miał tam jakiś problem no i oczywiście miesiączkowala normalnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2019, 14:17
Fermina lubi tę wiadomość
-
Feeva, cu-do-wnie! Bardzo się cieszę że wszystko się udało, tak jak zaplanowałaś. Szerokiej drogi i miłego pobytu 😊
Cola, piesio Ci się zmęczył 😀 wygodny 😀
A idźcie z tymi basenami. Co mnie podkusilo, cholera. Nasz ma 220×176 😉 Właśnie książątko udało się na odpoczynek, a ja zacznę zasuwac z wodą.
Kattalinna, zapraszam na plażing, a w sumie trawing 😉, nawet teraz 😂 chociaż strategicznie lepiej, jak już należę tą cholerną wodę 😂
Mam też hamak. Od kiedy wisi-czyli od soboty-napawam się widokiem i czekam na czas, który mogłabym na nim spędzić 😁kattalinna, White Innocent lubią tę wiadomość
-
Feeva, pieknie wygladalas 😍 super, ze jesteś zadowolona
U nas nowych umiejętności ciąg dalszy, wczoraj Kamil opanowal wchodzenie na lozko po poduszce, ktora lezy obok w razie spadania z lozka xd A jaka radosc z tego byla za pierwszym razem
Cola, fajny pasazer :p
J.S Igorek faktycznie juz duzy chlopczyk
Mieliśmy dzisiaj isc na rehabilitację, ale odpuscilam bo skoro Kamil probuje wstawac bez trzymanki to chyba nie potrzebuje juz rehabilitacji 😂
Mieszkanie super, tylko jeden maly problem bo właściciel chce zaswiadczenie z pracy, a narzeczony nie ma umowy Zobaczymy czy cos sie uda z tym zrobic...kattalinna lubi tę wiadomość
-
Kattalinna, pojadę jak będzie bardziej widać i spytam wyrocznię sklepową, co sądzi.
My mamy w sypialni 19-20 stopni, Julek śpi w pajacu, pod kołdrą, Mąż na gaciach a ja w koszulce na ramiączkach. Chłodno nikomu nie jest raczej, chociaż Julek nie bywa gorący. Miałam wrażenie, że jak ubierałam go cieplej to było mu niewygodnie i budził się jeszcze częściej. 23 stopnie w nocy w sypialni to dużo.
Miałam dziś refleksję na temat nocek, że nie minie, będzie tak już zawsze, ale w wieku lat 18tu nie będzie mnie już wołał. ;P
Wspaniały, radosny, Adaś. Dobrze, że już zdrów.
Moje Dziecię się panicznie boi piasku i trawy, chyba urodziłam małego mieszczuszka.
Feeva - pięknie... Wspaniałych Bieszczad! Jedziecie w wysokie?
Pawojoszka, to jak się wygląda na twarzy jak się jest w ciąży?
Ależ z Igorka kawaler!
U nas dziś prawdziwe lato:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/76f8b6642a66.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e49e5fa9167b.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ae43a1fe67e.jpg
Edit: Cola, dojrzałam pasażera! Biedny w taki upał! Dobrze, że znalazł okazję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2019, 14:52
kattalinna, Katy, Mycha666, J.S, wariancja, Cola87, pawojoszka, Wowka, Berbecia, MajowaMamusia, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Fermina jedziemy do miejscowości Przysłup, niedaleko granicy
OK 12km jest Cisna i chyba ok 30km Solina byliśmy tam 2lata temu już.
Jeszcze 50minut zostało!
Tu z postoju:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dac535993120.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d4f96d0bcd87.jpgJ.S, kattalinna, Mycha666, Katy, wariancja, jangwa_maua, Wowka, Nina83, Berbecia lubią tę wiadomość
-
Feeva, super ze wszystko sie udalo 😍
Edwarda, jutro zmierze bo sa juz w pralce wlasnie po wczorajszych spacerach.
Julek boski 😍 i jaki zadowolony.
W taki upal moj spi tylko w koszulce na krotki rekaw i w pampersie, czasem z przykryciem, czasem bez. Zalezy, ale chyba mu ok skoro sie nie budzi. -
Feeva, jaki zbieg okolicznosci. Bylam tam na samym poczatku ciazy z Julem! Wspaniale miejsce. Bawcie sie dobrze! Zazdroszcze.
Feeva lubi tę wiadomość
-
Ja taka gruba więc możecie się napawać radością że wszystkie jesteście ode mnie chudsze;)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3cd5acf50f7e.jpg
Stanisław dziś szczęśliwy w ogródku i nowa zabawka wąż ogrodowy wygrywa;)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b25efce2233.jpg
Feeva, kamciaelcia, Cola87, kattalinna, pawojoszka, Mycha666, wariancja, Katy, jangwa_maua, J.S, Wowka, Nina83, Berbecia, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Feeva, tak! W Leśnym Berdzie.
Asix, sliczne brzucho! Gruba nie jestes wcale!
Musze dac Julkowi sie tak bawic w ogrodzie jak Stas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2019, 17:37
Asix lubi tę wiadomość
-
Asix, jaki wspaniały brzuch! 😍 A Stanisław poza wyborną zabawą ma śliczną pieluchę 😁 co to? Jakiś czas temu zastanawiałam się czy Wy ciągle wielo 😁
Feeva, udanego odpoczynku, zapowiada się pięknie 😁
Julo na relaksie 😘 zazdroszczę braku ucieczek 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2019, 18:12