Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry.
Feeva, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia oraz udanego wyjazdu! Zjawiskowo wyglądałaś
Piękne brzuchatki widziłam Ferminę i Asix
Kamcia, gratuluję Małgosi :* Bardzo się cieszę
Katy, trzymam kciuki za przeprowadzkę, super że dość szybko poszło ze znalezieniem mieszkania
Cola, jak Adaś? Odpuściła już wysypka?
Asix, gratulacje! Witaj na świecie Tymku
A tu jeszcze foty z naszego roczku, choć już dawno po. Siostra coś tam próbowała pstrykać ale kiepskie światło było, pochmurno strasznie i tak średnio wyszło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2019, 14:13
Katy, pawojoszka, Berbecia, kamciaelcia, Mała Matylda, jangwa_maua, MajowaMamusia, Cola87, D_basiula, olciabos, Wowka, kattalinna, Sela lubią tę wiadomość
Matylda
-
I coś bardzo na czasie u nas:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a29f740b191.png
*** mojemu dziecku, reszta się zgadzaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2019, 14:36
Nynka, jangwa_maua, Cola87, olciabos, Wowka, Sela lubią tę wiadomość
Matylda
-
wariancja wrote:Katy, dzieci zawsze śpią wtedy jak mamy coś do załatwienia😉 Jeśli można zapytać w którą część Krakowa się przeprowadzacie?
Czyżyny :p
Tesciowa znowu baluje wiec pewnie dopiero zauwazy jak nas nie bedzie xd Mieliśmy dzisiaj spac juz na nowym, ale mamy opóźnienie wiec jednak jutro będziemy tam spac :p
Jezu te plecy mnie wykończy, nie dalam rady Kamila wsadzic do fotelika, czuje sie jak stara babcia:(
Matylda, piękna jak zwykle 😘
Tanda, u nas przebieranie podobnie wyglada
Kamcia, tak cos czulam, sadzac po ubraniu:p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2019, 14:40
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Edwarda a co ma wiek do bólu ? Młodych nie ma prawa boleć ? Czasem coś się dźwignie i dwa tygodnie chodzisz jak kaczka. Ja kiedyś tylko kuclam przy dziecku ale tak jakoś niefortunnie że coś sobie naciagnelam .
Katy napewno możesz rozgrzewac amolem może też plastry pylargin bo skoro w szpitalu dają pyralgine przy karmieniu piersią to i plastry chyba można, najlepiej zapytaj w aptece -
Katy, szkoda ze tego olfenu nie mozesz, bo on jest bardzo dobry.
Ja mialam przed ciaza rwe kulszowa i nikomu nie zycze, dopiero zastrzyk ze sterydow mi pomogl i moglam normalnie funkcjonowac, serie 5 zastrzykow + rehabilitacje i przeszlo, ale miesiac bylam na l4.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2019, 16:57
-
Edwarda, nie kolka, inny bol, ale to bardziej naciagniety, nadwyrezony mięsień tak mi sie wydaje..moze przy cwiczeniu cos sobie zrobilam i nie poczulam Poki co w aptece mi dali masc konska do smarowania i paracetamol, jest ciut lepiej, ale dalej nie moge Kamila podniesc z ziemi itp
Byliśmy w mieszkaniu, rozpakowalismy na razie ciuchy, Kamil sie tak fajnie rozlozyl na kanapie 😂 Raczkowal po calym mieszkaniu i chyba mu sie podoba xd -
nick nieaktualnyWariancja, spacerówkę kupić to musimy na pewno, nawet pojechać na zakupy, czy na wycieczkę, to przecież nosić jej nie będę, tylko kwestia jaki i za ile
Macie na kołach piankowych, czy pompowanych? Napaliłam się na ten co ma J.S. i teraz ciężko będzie znaleźć coś równie fajnego, a tańszego.
Która ma jeszcze coś godnego polecenia?
Tanda, śliczne zdjęcia, najważniejsze, że pamiątka jest. -
Wowka, tak jak piszesz byliśmy w Gwiazdkach na Bemowie. Mamy fotelik Britax Dualfix M i-size, do 18 kg. Jest montowany na ISOFIX, nie wiem na ile uciążliwy jest montaż bo nie uczestniczyłam w nim, pocieszałam nieszczęśliwą Zosię😉, ale mój mąż i pan z Gwiazdek szybko się z tym uporali. Fotelik jest zamontowany za moim siedzeniem i nie mam problemu aby się zmieścić, ale jestem niska, mój mąż nie dałaby rady usiąść😋.
Wczoraj byliśmy na trzecim USG bioderek w Żyrardowie. Zosia zniosła podróż lepiej niż zwykle, nie wiem czy to zasługa fotelika czy faktu, że dobrała się do mojej szminki. Już nie mam szminki😉😳
Zosieńka jeździ tyłem, ale podczas wkładania do fotelika przekręcamy go bokiem - to mega wygodne 😁
Ach, plażingujący Skrzat i piękny tort - tyle słodyczy na raz!😋
Partyczkowi gratuluję samodzielnyh kroczków😊
Śliczna wczorajsza solenizantka - najlepszego Zosieńko!
Urodzinowa Matylda także zachwycająca<3
Czytam o tych żłobkach i jakoś tak mi ciężko na sercu, Zosię w sierpniu czeka adaptacja, a od września będzie chodziła na 8h dziennie. W przyszłym tygodniu muszę ostatecznie zdecydować który z dwóch żłobków wybierzemy.
Właśnie jadę odebrać mamę z dworca, jutro wielkie przygotowania, a w niedzielę świętujemy roczek Zosi. Upiekłam już blaty tortu, wyszły zgodnie z oczekiwaniami, mam nadzieję że z ostatecznego efektu też będę zadowolona🙂kamciaelcia, Wowka lubią tę wiadomość
-
My byliśmy poza domem ponad 6h
Zahaczylismy nawet o wesołe miasteczko-w końcu stoi pod blokiem
Dziś zaczyna się festyn z okazji dni miasta ale najgorsze jest to że scena pod blokiem a mąż ma jutro służbę-może być ciężka noc
Ewentualnie rozwiąże alarm bombowy/gazowy/ granatowy 😱 -
Kamcia i jak się Piorusiowi w pracy męża podobało? 😊 Tanda Matyldzia jest cudna 😍 A Adaś dużo lepiej, dzięki że pytasz. Wysypka już dużo mniejszą ale czasem jeszcze wyjdzie. Najbardziej na ciepło reaguje i wtedy się uaktywnia ale w mniejszym stopniu. W poniedziałek mamy badania kontrolne i może uda się sprawdzić co to było.