Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCola udanego wypoczynku😙
Adaś jakie ma "dorosłe" włosy już❤
Kamcia daj znać jak po wizytach💪
U nas gorączka, gile, ucho zaczyna boleć, odpalilam już katarek. Nigdy więcej nie poslucham lekarza i że nie wolno ściągać. Trzeba! Bidulka moja😢 mam takie wyrzuty sumieniaCola87 lubi tę wiadomość
-
Nynka nie miej wyrzutów, w końcu lekarze są po to żeby ich słuchać, choć nie zawsze mają racje. Ja sciagam zawsze ale staram się nie za często żeby też bardziej nie produkować tych gili. A na włosy Adasia wszyscy zwracają uwagę że takie ma gęste już jak u kilkulatka
-
Kamcia, kciuki!
Nynka, jasne odciągaj, 3x dziennie wystarczy, np po każdej inhalacji.
Cola, udanego urlopu. Adaś słodziak 😍
Fermina, Katy, dobrze, ze u Was już lepiej 😊
Kattalinna, mam pytanie odnośnie zapinania wielo. Po zapięciu pieluszki jak dziecie stoi jest ok, ale jak siedzi to ma ciasno. I nie wiem czy zapinać luźniej, czy tak ma być? Wydaje mi się, że ją ciśnie...
Ja mam niejadka nadwrażliwca... Jakby ktoś chciał 😂Fermina lubi tę wiadomość
-
Nynka
Trzeba odciągnąć bo dzidzius nie wydmucha nosa, ale nie za często bo będzie efekt odwrotny
Na wrzesniowkach mamy dziecko w szpitalu-ordynator zrobil aferę o fride, że nie wolno odciągnąć, jak splywa to niech splywa
Ciul że zapalenie pluc
Ciul że latyngolog kazal odciagac
Są po prostu tacy lekarze -
Dzien dobry. Nie uwierzycie ja sama w to nie wierze, ze my dopiero wstalsmy
Jedns pobudka, zasnal o 21, widac ze jednak po mnie ma to spanie 😂
Katy, super ze juz nie boli
Fermina, ciesze sie ze kroplowka pomogla. Dawaj do opieki, przygarniam
Kamcia, kciuki za gina. Czekamy na wiesci.
Cola, spokojnej drogi, sliczny Adas i faktycznie te wloski ma gesteWowka, Fermina lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Katy być może po tych rozkurczowych poprostu coś wyszlo ,ale badania koniecznie.
Cola udanego urlopu .
U nas już jest taki skwar ze strach co będzie w południe może jutro dotrze do nas ta chłodniejsza pogoda. Ja mam ślicznotkę cwaniare średnio żarta ale nie oddaje. -
nick nieaktualny
-
Co za tyłki w prognozie? 😂
Kamcia, kciuki i napisz jak wizyta.
Adaśko śpi jak aniołeczek 😍
Hej, hej, ja biorę na stan tylko Julka, pozostali mieli być na wymianę 😉.
Mój kaskader wlazł na szafkę do mojego pasa 😯 i co najlepsze-sam zszedł, i to trudniejszą drogą 😂 względny spokój jest tylko na dworzu, ale ja nie wyrabiam. Małe dzieci nie mają termostatu, nie jest za gorąco na dworzu, a woda wcale nie jest za zimna (dla mnie jest 😉)kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Dobijcie, nie dość, ze znowu boli to jeszcze pojechalam na darmo zrobic badania bo okazało sie ze nawet ze skierowaniem beda platne bo oni tego nie obsluguja..Także straciłam czas niepotrzebnie dzisiaj mam wizyte na nfz u internisty, moze mi skierowanie na nfz..a jak nie to chyba na sor pojade bo ilez mozna z bólem chodzic..
-
Wariancja, jeśli możesz włożyć z tyłu spokojnie palec a nawet dwa to nie jest za ciasno. Czasem tak tylko wygląda bo te gumki się zawijają. Ale bywa i tak, że mimo luzu ciśnie. Obserwuj dziecko - jak jej ciasno to negację gmerać zapewne 😉 odciski się robią? Jak takie jak po skarpetce to ok, jeśli takie mocne bardzo i czerwone to za mocno. Pokażesz młodą w wielopielo? 😁
-
ogólnie na wizycie wszystko dobrze
zwolnienie wypisane-niech tylko z pracy dadza znac, ze dostali, zeby znów nie było hecy
co do porodu-wiem ze nic nie wiem, sami nic nie wiedza
tzn przesadzone z oddziałem, ale na zasadzie ze nawet nie wiadomo jaka jest decyzja wojewody(ten musi podpisac zgode na zamkniecie), oficjalnie zawieszenie oddziału...ale wiadomo, ze kadra ucieknie to za pół roku szpital powie ze ze oddziału nie otworzą bo kadra nie chce wrocic
zatem co ze mna bedzie ? ba! nikt nie wie co w lipcu bedzie, położna na lipiec nie rejestruje
bo poradnia ma funkcjonowac (argument szpitala przy zamknieciu oddziału)
ale nikt nawet nie wie kiedy, za ile, więc nikt do pracy na lipiec sie nie szykuje...
gdzie rodzic ?
dobrze bedzie tam gdzie pojda nasi lekarze, czekamy na te decyzje
bo ogólnie w okolicy nie ma dobrej opinii...
ha! okolica mam na mysli promien 60km
szykujemy sie powoli do pediatry, niby teraz nie pada -
My już po Patryk nawet nie zaplakal
Dziś tylko priorix
A że prevenar mamy to później(październik)
Ospa(minimum!) Miesiąc więc mam za miesiąc dzwonić
Patryk ma klubikowa i na tę chwilę wystarczy ustnie przekazać szczepiennej info o klubiku za Piotrusia zapłacę
Wzrost 79cm
Waga chyba 10460(lub 10640 )
Edit
Patryk dziś szczepiony mmr nie priorix
Mojego l4 nadal nie ma w systemieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 13:17
-
Witajcie!
Od wczoraj nie zaglądałam, a tu taki wysyp chorób. Współczuję wszystkim, których dopadło.
Katy, przykro mi że bój wrócił, a badań nie udało się wykonać. Mam nadzieję, że internista coś sensownego Ci doradzi i przepisze skierowania. Jeśli nie koniecznie jedź na sor, za długo się już męczysz.
Fermina, dobrze że pojechałaś na IP, cieszę się że tak skutecznie postawili Cię na nogi
Napisałabym do Was szybciej, ale nadrabiając przeczytałam u Wowki o lodach i pomaszerowałam do zamrażarki
J.S, ale zazdro, ja od roku nie doświadczyłam nawet spania do ósmej. Może i dla nas jest nadzieja
Cola, Adaś tak słodko śpi . Życzę aby pozostała część podróży upłynęła Wam szybko i komfortowo.
Pawojszka, podziwiam Twój zapał do robienia przetworów w tym upale i w ciąży
Kamcia, najważniejsze że u Małgosi wszystko dobrze
Buziaki dla dzielnego Patryczka :*
Kattalinna, hahaa
Zdjęcia z roczku Zosi, w kreacji numer dwa, w sumie były trzy bo szybko nam się zużywały
Zosieńka jest hiperaktywna, więc sukcesem jest gdy mieści się w kadrze, a zdjęcie jest ostre
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2019, 08:39
kamciaelcia, Cola87, jangwa_maua, kattalinna, Berbecia, pawojoszka, Katy, Wowka, wariancja, olciabos lubią tę wiadomość
-
Kamcia, pewnie się da, tylko za ile?
Majowa, śliczna Zosieńka, nie wygląda na zadeklarowaną uciekinierkę z kadru. No i je torcik modelowo.
Katy, przykro mi. Może rzeczywiście jedź na IP, tam powinni Cię kompleksowo zbadać.
Wowka, szok, może bilety rozdawaj na takie akrobacje, a jak z Kattalinną a raczej jej Bożenką się zmówicie, to dopiero będzie show.
Wszystkie deklaracje opieki nad Julkiem zapamiętam, bo idą chyba znowu co najmniej cztery zęby i przewiduję rychłe wyczerpanie mojej cierpliwości.
Cola, ale słodziak! Dojechaliście bez przeszkód?
Kamcia, gratuluję udanej wizyty!kamciaelcia, kattalinna, Wowka, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPozdrawiamy z Sopotu ☺ Zuzia pokochała " wielką piaskownicę" ciężko jej zrobić zdjęcie bo jest tak zajęta. Jak widzi morze zaraz chce nogi moczyć 😀 Dzisiaj chłodniej i była burza, dobrze bo już ciężko było wytrzymać, tam to mieliśmy upał
Wczasowiczą życzymy udanych wakacju,chorym zdrowia.
Dzieciaczki sliczne, Zosia mała dama.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2019, 15:35
kamciaelcia, Nynka, Berbecia, pawojoszka, Katy, wariancja, Cola87, olciabos, Wowka, Mała Matylda, Nina83 lubią tę wiadomość