Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lody ,torty ,wakacje ,kurde a ja siedzę czytam i tylko pozazdrościć mogę . Rozłożyłam dzieciom basen jeszcze dobrze wody nie nalalismy a tu już się chmurzy i chłodniej,jeszcze pranie powieszę to może popada chociaż.
Mój gwiazdor najstarszy wrócił ze szkoły i mówi że oceny wystawiali,średnia 3.05 musieli mi go podmienić w szpitalu jak nic ,gdzie się podziały wszystkie moje geny ja się pytam? I jeszcze zadowolony bo kolega ma niższą to on nie jest ostatni ,znaczy jest dobrze ,no przecież ja nie wierzę jak go słucham.
Berbecia co ty dziś taka agresywna jesteś ? -
Bylam u internisty, wg niej to raczej od kręgosłupa i przepisala przeciwbólowe, posiew i reszte badan i tak mam zrobić, ale zrobie w poniedziałek bo jutro maja przyjsc robic cos z zaworem w kuchni wiec musze byc w domu...
Kamil dziś o jednej polgodzinnej drzemce...
Majowa, widać, ze mala zadowolona z wyjazdu:D
MalaMatylda, pięknie Zosia wygladala
Nie nadrobie wszystkiego niestety :p
Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Pawojoszka jakby Ci powiedziała ze twoje dziecko jest zaniedbane w szczepieniach to też byś była. Czepia się mnie od pół roku ,już nie wytrzymałam.
Lekarz do mnie też że bardzo duże zaległości no to ja jej na to czy dałaby mi wtedy gwarancję że się nic nie stanie.
Standardowe pytanie lekarza czy według mnie dziecko jest zdrowe no to ja jej ze nie wiem.
-
Berbecia poprostu dziecko choruje a chorego nie szczepi się więc jej zarzuty są bez sensu . Jeszcze bym lekarzowi dowalila że nie twoja wina że lekarz nie potrafi od kilku miesięcy skutecznie dziecka wyleczyć. Jak mają jakieś zarzuty to niech cię zgłoszą . Pogadać sobie tylko mogą tyle ich ,nie przejmuj się ,poprostu chciały sobie pogwiazdozyc wielkie panie pielęgniarki.
-
Kamcia mi się wydawało że ją komary pogryzły bo jest chmara u nas.
Kupiłam fenistil i jej to smarowałam. Dzisiaj są drugi dzień te chrosty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2019, 14:30
kamciaelcia, wariancja, kattalinna, Cola87, Wowka, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
słodka, dosłownie
i dobrze, ze przy tej presji szczepiennej z "ospa" was nie szczepili
takie śmieszne niesmieszne
w izilatce was przyjeli??
bo w sumie powinni
no i napisze-dla mnie to nieospowe ale jesli miałaby to byc ospa to wrecz godziny zdecyduja-wyglad krost, lokalizacja, liczba,goraczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 20:09