Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Wowka, z tym wstawaniem niestety trafiłaś – dzisiaj pobudka o 4:20 . W ostatnim czasie rozpoczynanie dnia przed piątą zdarza się nam często. Ledwie żyję. Do tego Zosia ma skok i totalny mamizm, idą jej czwórki, a ja ze zmęczenia mam deficyty cierpliwości. Dobijcie.
Chyba miałaś dzisiaj wyjątkowo krótką noc? A może jeszcze dosypiasz?
Widać, że Zuzia dobrze się bawi w Trójmieście
Słodka mała smakoszka lodów
Spóźnione życzenia urodzinowe dla Wojtusia – wszystkiego co najpiękniejsze chłopaku!
Ewcia, serdecznie gratuluję i życzę spokojnej ciąży
Katy, jak się czujesz? Mam nadzieję, że na lekach jest lepiej.
Pawojszka, kciuki za wizytę
Po cichu liczę, że lekarz jednak coś podejrzy
Cola, udanego wypoczynku, czekamy na fotorelacjęWowka lubi tę wiadomość
-
Wowka, mam nadzieję, że tak zaimprezowałaś, a nie bezsenność nieuzasadniona...
Wczoraj miałam dzień informacji o ciążach - dowiedziałam się o trzech 😊 mógłby być to dobry znak i dla mnie 😉
Wczoraj był ciężki bo nie wychodziłyśmy z domu. To był hardcore...z tego wszystkiego zapomniałam wyrazić swój zachwyt dziewczynami 😁 Zosia jubilatka urocza, Zuzia ozdoba plaży sopockiej i Milenka z reklamy lodów 😍Wowka lubi tę wiadomość
-
Pawojoszka, 15ty sie skonczyl to 16ty leci.
Jelitowka sie skonczyla, wszyscy zyja. Maz, dzieki temu, ze od razu dostal zastrzyk przeciwwymiotny przeszedl zupelnie lekko, ale jak to facet i tak sie otarl o smierc.
Majowa, lacze sie w bolu, nam tez zeby przeszkadzaja spac. Po raz pierwszy w zyciu ma tez prawdziwy mamizm, jak nikne z oczu, to placz. -
Dzień dobry:p
U nas szalony nocny sen od 18 do 6.30 :p Ale za to teraz mamy problem z drzemka bo przyszli panowie robic z zaworem w kuchni i halasuja W nocy Kamila pogryzl komar, smarowac to czyms?
Ale te ciaze szybko leca, zaraz sie pojawia nowe dzieciaki na swiecie
Wspolczuje wczesnych pobudek
Dzięki, ze pytacie, bol jakby trochę mniejszy, póki co smaruje sie keto sprayem, moze to dzieki niemu, moze uda mi sie w koncu umyc wlosy bez dziwnych wygibasow zeby tylko nie bolalo...
Uff skończyli wlasnie z tym zaworem i Kamil zasypia :p
-
Pozdrawiamy z nad Balatonu.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a53ef45620a.jpg
Plażowicz w końcu padł
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4ec00e4bd049.jpgBerbecia, Katy, wariancja, J.S, kamciaelcia, jangwa_maua, Nina83, Ewciaa83, Wowka, pawojoszka, D_basiula, Mała Matylda, Mycha666, kattalinna, olciabos, Sela lubią tę wiadomość
-
Dziś moja gwiazda bawi się przy pchaczu. Może w końcu zakuma, że na nogach lepiej 😂. Wtedy dopiero zacznie się bieganie 🙈. Gada, śmieje się. Dziecka nie poznaje 😂. Upały zelżały to można trochę odetchnąć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2019, 21:01
kamciaelcia, Nina83, Berbecia, Wowka, pawojoszka, D_basiula, Mała Matylda, Mycha666, wariancja, Ewciaa83, Cola87, kattalinna, olciabos, Katy, J.S, Sela lubią tę wiadomość
-
Adaś super plażowicz 😊 jakie słodkie cialeczko 😀 wypoczywajcie, ladujcie akumulatory 😊
Iga piękna gwiazdka. Ze zdjęcia na zdjęcie dorośleje i ładnieje 🤩 nie wiem czy gratulowac postępów, czy współczuć rozpoczynającego się biegania 😁
Pawojoszka, kciukasy 😊
Mała Matylda, dziwnie mi na myśl że wstałaś, jak ja szłam spać. Współczuję 😐 nie miałam możliwości dodrzemania dziś, raz że Skrzat idzie spać dopiero koło 13, dwa, że mam roboty ziemne na działce, może mój ogród zacznie wyglądać jak ogród 😉
Kattalinna, niestety nie imprezowałam 😑 Tuliłam i lulałam Skrzata, bał się burzy. Dodatkowo były jakieś spadki napięcia i wszystko w domu piszczało, co również nie ulatwialo nam snu.
Ogólnie jestem nie w sosie. Wstałam lewą nogą 😉Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Kattalinna:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/af59ac4bb7e5.jpg
Na razie próbuję wielopieluchować, uczę się zakładać tak, żeby nie przeciekało, bo to mnie trochę zraża. To jakaś chinka niewiadomego pochodzenia 🤣
Spinasz jeszcze Bożence pieluszki po długości?Wowka, Cola87, pawojoszka, kattalinna, J.S, Mała Matylda, Sela lubią tę wiadomość
-
Wariancja, zdjęcie obejrzałam zanim doczytałam jeszcze pytanie i od tego chciałam zacząć: zepnij z długości 🙂 ta pielucha to polska firma ale szyta w Chinach czyli polska chinka 😉 mam kilka, one są duże, w zależności od wkładu spinam najczęściej na maksa na długości a na szerokości zostają mi tylko dwie napki na brzuszku. Jak mam grubszy wkład to luzuję jedną napkę z długości.
Cola, Adaś urodziny plażowicz 😍wariancja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Ja to mam dzisiaj jakieś piątek 13 po prostu.
Młody jest nieznośny, wyrzyca mi gary, wyjmuje z wc te wklady, wisi na mnie non stop, drze sie jak nie wezme id razu do tego same wypadki dzis walnął na kafelki głową, zrzucił na siebie butelkę, spadł z łóżka.
A jakbym pomyslala, ze gorzej.byc nie może to byliśmy na kontroli okazało się że CRP jest wysokie dostał antybiotyk 😢😢
Z jednej strony ok, wreszcie nie bedzie sie męczyć, z drugiej jestem.wsciekla na to. Bo na 90% jest to wina tego nie sciagania gila.
Ja już nie mam dzisiaj sił ani cierpliwości tyle razy podnioslam dziś głos, ze dziwię się że mopsa nikt nie wezwał
Cieszę się że ten dzień się kończy....
Do tego jestem sama bo mąż oczywiście poligonuje....
I wiecie co wiem, ze to nie jego wina, wiem, że nie moge oczekiwac żeby siedzial i sie umartwial. Ale taki mnke wku@@ lapie jak ja sie meczy ze zbiciem goraczki a on sobie griluje....
Ale smece, ale musialam.gdzies sie wyzalic -
Smęć Nynka, smęć... A zawsze jest wina chłopów. Nawet jak nie to też ich. Od samego początku. Ewa to jabłko w raju zerwała ale to jej wina? Przecież, że nie, czemu Adam pozwolił? Polazł sobie a potem zdziwiony. I oni, te chłopy, całe miliardy lat już kombinują jak zwiać z domu: polowania, wojny, wyprawy odkrywców, poligony.. to przecież nie kobiety to wszystko wymyśliły. Nie miały czasu bo za dziećmi biegały 😉 także Nynko, kochana, jego wina, jeszcze grilluje w dodatku!
Nina83, Wowka, Katy lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Nynka współczuję wczorajszego dnia oby dziś już było lepiej.
Berbecia niestety tak wygląda nasza służba zdrowia ja zanim dzieci zapisałam to z dwóch przychodni mnie odesłali z braku miejsc ,też się wczoraj dowiedziałam że nasz lekarz się zwolnił i ciekawe co teraz z nami zrobią czy jakiś inny lekarz przejmie pacjentów i jaki ,czy poprostu kto będzie akurat przyjmował to będą zapisywać ? Ja idę na szczepienie w środę chyba że znowu się rozchoruja.
Po wczorajszej wizycie u nas wszystko ok , oczywiście cudów nie było tak jak przypuszczałam ,lekarz milczał jak zaklęty przy badaniu ale potem stwierdził że wszystko wygląda dobrze. Następna wizyta 12.07 może w tedy da się oficjalnie potwierdzić ta dziewczynkę,a jak nie to pójdę prywatnie to przynajmniej wszystko sobie obejrzę i posłucham, bo nie uwierzycie ale ja w tej ciąży serduszka jeszcze nie słyszałam bo lekarz nie włącza głośnika przy badaniu.Mała Matylda lubi tę wiadomość