Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj dawno mnie nie było, od świąt chyba i nigdy was już nie nadrobię. Nie mam czasu... Zrobiłam ten kurs na rzęsy, później był szpital po wyjściu ze szpitala tak mnie te rzęsy pochłonęły, że jak nie kleje to czytam o nich w necie,tworzę str na fb itp.
W między czasie przyjechaliśmy znowu do pL wyprawilismy roczek córce, byliśmy na wakacjach w Gdyni i teraz od śr jesteśmy jeszcze w PL. W pn znowu robie kurs, mąż też się szkoli bo robi sobie prawo jazdy na c i c+e i tak cały czas coś się dzieje.
I czasami ale bardzo rzadko was podczytuje bo w tej gonitwie za wszystkim moja uwagę pochłania Vanessa.
Na święta w kwietniu miala swoją pierwszą gorączkę, to była trzydniowka.
Teraz jesteśmy w PL znowu gorączkuje nie wiem czy to na zęby czy co. Nad morzem miała katar prawie 10 dni, pojawiła się górna czwórka. Katar ustąpił.
I walczę cały czas z pieluszkowy
zapaleniem skóry. 500zl już wydalam na pediatrow i leki.
Zdecydowanie urlopy w PL nam nie służą....
Z pozytywów... Córka stawia samodzielnie pierwsze kroki. Chodzi jak pijany zając, giba się ale ćwiczy trenuje, nie poddaje się mimo że upadek za upadkiem, płacz, limo, przetarcia ciągle coś 😂
Pozdrawiam was wszystkie i caluje wasze szkraby😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2019, 11:15
kattalinna, wariancja, Wowka, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Mama 32 miło cię widzieć fajnie że praca jest twoja pasją to ważne żeby móc robić to co się lubi. Współczuję Wanessie dolegliwości a najbardziej odparzonej dupci ,sama z tym niedawno walczyłam bo rozszerzana ciągle dieta i upały dupci nie służą ,ale najlepsze są chyba babcine sposoby czyli mąka ziemniaczana ,wietrzenie no i u mnie jak odparzenie to pielucha tetrowa zamiast pampersa ,lepiej się goi. A czasem naprawdę było brzydko aż krew leciała. No i gratulacje pierwszych kroczków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2019, 11:29
Mama32 lubi tę wiadomość
-
Pawojoszka maka ziemniaczana nie dała rady niestety.
Teraz kąpiel w nadmanganianie potasu, Clotrimazolum i tormentalum na przemian do smarowania i tak jak piszesz wietrzenie pupy. I racja pogoda teraz nie sprzyja leczeniu pupy. Ale wkoncu jest poprawa, po tych masciach chyba głównie.
A było tak strasznie że nie mogłam patrzeć -
Berbecia szkoda że nie masz możliwości zmiany lekarza/ przychodni.
Niestety za kasę albo po znajomości inaczej ludzi traktują 😞.
Ja właśnie popijam kawę u fryzjera. W końcu można wypić ciepła 😂.kattalinna lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
Adasko, piekny wczasowicz ♥️😍
Same piekne dzieciaczki na tym naszym watku.
Mala Matylda, bardzo wczesnie wstaje Zosia, ale ja mysle ze to sie unormuje, bo u nas tez byly takie wczesne pobudki a potem to sie jakos unormowalo. Dzis wstal wyjatkowo 7:30 to az sama w szoku bylam, ogolnie to krecil sie od 6 juz i myalalam ze juz po spaniu, wczoraj wstal 9:20, jak mi sie nigdy nie zdarza wstac wczesniej to zanim sie obudzil ja juz bylam po prysznicu z umyta glowa
Pozne wstawanie przeklada sie na spanie w dzien, niekoniecznie na plus aczkolwiek ja jestem spiochem tez, wiec mi pasuje, a potem jakos idzie przetrwac. Nie lubie rano wstawac.
Pawojoszka, super ze wszystko dobrze. Szkoda ze ten sprzet na NfZ taki kiepski.
Jesuu ja to sie juz urlopu doczekac nie moge naszego, lipcu przybywaj!! Mam nadzieje ze pogoda tez nam dopisze, marze juz o wyjezdzie.
Z dobrych wiesci to sprzedalam thermomix takze zadowolona jestem, troche wisial na olx ale w koncu sie udalo. Dzis od rana na obrotach bo przyjezdzaja do nas goscie, wiec szykowalam wszystko na grilla, rozne salatki, sosiki, marynowalam mieso itp
Milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2019, 12:15
Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Haha
To zdjęcie najlepsze bo twarzy nie widać 🤔
I coś na zasadzie"trochę mogę wciągnąć"😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2019, 11:53
kattalinna, wariancja, jangwa_maua, Mycha666, pawojoszka, Katy, olciabos, Berbecia, Ewciaa83, D_basiula, Wowka, Cola87, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Kamcia ma brzuszek! 😁 Chłopaki jak pomagają 😁
Mama, fajnie, że się rozkręcasz, przykro mi z powodu cierpień Vanessy. Nikogo nie zdziwię jeśli polecę pieluchy wielorazowe. Jeśli takie ma problemy w pampersach to zmiana na stałe, nie tylko na upały. Za te 500 zł można fajny zestaw już kupić...
Jangwa, wnioskuję, że kolor robisz? Bo ja cieplej kawy nigdy nie wypiłam u fryzjera, ledwo zaczynałam pić to brak się za strzyżenie i kawa albo stygła, albo miała dodatki. Z kolorem na głowie to luksus 😉
Mamy auto, koniec z zakupami w wózku 😂 -
Astra kombi. Niestety, nie biała 😉 w zasadzie kolor ten sam co stary 😂
Edit: i oczywiście chłop najpierw rano w wc, potem pojechał po auto, a teraz pojechał do sklepu. No... Ale fajnie, że tata wolny weekend maWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2019, 18:20
kamciaelcia, olciabos, Wowka lubią tę wiadomość
-
Kattallina - kolor. Pierwszy raz u fryzjera piłam 😂. Ale taka zmulona byłam, że kawa to zbawienie.
Kamcia - ale brzusio 😍. Jeju a ja co raz częściej myślę o 3 dziecku. Jednak z moim to różnie się układa, a i już on za bardzo nie chce. No i rozum mówi, że dwójka starczy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2019, 21:01
kattalinna, Mycha666, kamciaelcia, pawojoszka, Katy, Berbecia, Ewciaa83, J.S, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Kamcia toż ty masz prawie taki brzuch jak ja,chłopaki jak bliźniaki wyglądają.
Jagwa fajnie też myślałam o takiej krótkiej fryzurze , wczoraj oglądałam ten festiwal w Opolu i Anna Wyszkoni fryzura mi się rzuciła po oczach i taka chcę. Mój mnie wykonie bo on nie lubi krutkich włosów ale mam go gdzieś ostatnio ciągle mi podpada.
Kattalina gratuluję zakupu niech się dobrze jeździ ja muszę coś ogarnąć z autem ale już naprawdę nie wiem jak .
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Pawojoszka ja fanką długich ale po blondzie i ciążach miałam tak okropne włosy że tylko krótki wchodzą w grę. Zdałam się całkiem na fryzjerkę. Już w styczniu u niej byłam i mi właśnie przyciemniła. Teraz w końcu się wybrałam na odświeżenie i znów podcięcie.
-
Hej dziewczyny😊
Kamcia fajny brzuchol ja sie nie moge doczekac jak zacznie rosnac, chociaż ja musze sie pilnowac I ostatnio bylo 45 plus masakra na szczescie schudłam prawie wszystko I zaczynam od tej samej wagi co rok temu 😁😁😁
Jangwa bardzo twarzowa fryzurka