Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia hmmm zaloze nastepny😁 się okazaki ze dołaczyłam do klubu ciężarowek termin na luty 2020😋😋 ahoj przygodo.
kamciaelcia, jangwa_maua, Berbecia, Nynka, pawojoszka, kattalinna, wariancja, wariancja, olciabos, Wowka, Katy, Mała Matylda, Nina83, D_basiula, Mycha666, Sela lubią tę wiadomość
-
Ewcia sto lat dla solenizanta i gratulacje ,coraz nas więcej.
Berbecia toż z daleka widać że to nie ospa ,ty to napewno do lekarza chodzisz czy do znachora? Ospa najpierw wychodzi na brzuszku i najpierw jest gorączka dopiero potem wysypka i pojawia się dosłownie z godziny na godzinę . Średnio rozgarnięta pielęgniarka potrafi rozpoznać ospęEwciaa83 lubi tę wiadomość
-
Pawojoszka jak już wcześniej napisałam do konowała który również stwierdził że na wynik wymazu się nie leczy.
Ewcia gratulacje!!!
Moje sadło się topi mam 32 stopnie w pokoju.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 20:45
Ewciaa83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwacia sto lat dla roczniaka a dla Ciebie dużo zdrowia i spokoju w tej ciąży❤
Czy Wasze dzieci też się tak poca w czasie snu, bo zaczynam.sie martwic. Śpi na golasa, w domu cieplo no ale już teraz znosnie on caly mokry, wlosy, cialko posciel plama potu wielka....Ewciaa83 lubi tę wiadomość
-
ewcia
nacisnij na mój suwaczek-przekieruje cie na strone a na niej jest instrukcja
nastepnie powstały kodd bbcode czy jakos tak(na fora) kopiujesz i wklejasz na belly, a dokładnie w zakładce u góry masz ustawienia-społecznosc_tam okienko na "podpis" czyli w nim wklejasz ten kod-to okienko gdzie wpisywałas swojego aniołka -
nick nieaktualny
-
Dojechaliśmy tu to jest dopiero piekło, masakra...dobrze że w pokoju klima. jakie piękne dziewczyny na forum! Zuzia i Milenka 😍 no i dla kawalera sto lat, a Tobie Ewcia wielkie gratulacje 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 22:21
-
Śliczne dziewczynki 😍
Urodzinowa Zosieńka, Zuzia zachwycona plażą i Milenka z lodem, a raczej, tym co z niego pozostało 😄
Sto lat dla Wojtusia, gratulacje dla mamy ☺ już terminy na luty, jak to szybko leci...
Wy niebawem powstajecie-współczuję. Ja albowiem dopiero kładę się spać. Tzn leżę w łóżku już dosyć długo, ale jeszcze nie spałam. Burza skutecznie pokrzyzowala nam szyki. Ale się skończyła, Jano usnął już, więc i na mnie czas.Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Wreszcie coś popadało wczoraj wieczorem tak było fajnie chłodno a dziś od rana znowu zapowiada się upał.
Właśnie się zbieram ,dziś moja kolej na wizytowanie ,płci pewnie się nie dowiem ,bo badanie na NFZ więc nie oczekuje cudów ale może będę wiedzieć co z moim cukrem. -
Ewcja, najlepszego i ogromne gratulacje!😍 Milo, ze nasze grono sie powieksza.
Cola, no to teraz udanego urlopu!
Pawojoszka, powodzenia i dawaj znac!
My sie przygotowujemy do najazdu znajomych jutro.
Wlasnie widze, ze zaczynam 16 tydzien. 😱
Szczerze, za kazdym razem jak widze obraz usg to jestem tak samo zdziwiona. Tak jak Julkowi w brzuchu poswiecalam kazda mysl tak teraz nie mam nawet na to czasu az mam troche wyrzuty sumienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2019, 08:07