X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 2 września 2019, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia wszystkim z okazji pierwszego dnia czegokolwiek! 😊

Hoope lubi tę wiadomość

age.png
  • wariancja Autorytet

Wysłany: 2 września 2019, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymajcie kciuki! Cala w stresie jestem. Tata odprowadza dzisiaj...

kattalinna lubi tę wiadomość

klz99vvj9pe2bh19.png

qb3c6iye83h3n4tx.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 września 2019, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zyje jakby ktos pytał

kattalinna lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • wariancja Autorytet

Wysłany: 2 września 2019, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, dzieci w klubiku/przedszkolu?

klz99vvj9pe2bh19.png

qb3c6iye83h3n4tx.png
  • White Innocent Autorytet

Wysłany: 2 września 2019, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany boskie, dziewczyny, jaka masakra. Mała w ogóle nie płakała jak ją pani wzięła, bo ona idzie się "babi dzidzia", a ja totalny wodospad pod salą. Taka uryczana poszłam do samochodu i tam siedziałam chyba z 15 minut i wyłam. To był durny pomysł z tym żłobkiem. Durny, durny, durny. Czuję się okropnie. Teraz siedzę w domu, wszystko już zrobiłam i nie wiem co począć. Jeszcze godzina. Mam nadzieję, że szybko zleci 😭

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2019, 09:38

dqprk6nlms3rllhb.png
    3i49k6nljfqm9pc5.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 2 września 2019, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    White, dasz rade! U Ciebie hormony szaleją. Fajnie, że tylko jedna z Was płakała 😉 głowa do góry!

White Innocent lubi tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2019, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :)
    Dziękuję za życzenia :) Wowka, imponujesz mi pamięcią, marnujesz się, powinnaś być lekarzem, naukowcem, albo prawnikiem :D
    Weekend spędziliśmy bardzo miło, byliśmy na festynie baniek mydlanych, a wczoraj na obiedzie, lodach, kawusi i placu zabaw :) Zuzia dorwała zabawki innych dzieci i tamte darły się "to nasze, zostaw to" XD

White, początki ciężkie, ale mi też by chyba serce pękło, jakbym musiała oddać Zuzię do żłobka. Widziałam małego misia, kochane serduszko :)
    Inne dzieci, które udało mi się zobaczyć też urocze.

Życzę wszystkim miłego dnia :) Wowka, rano myślałam o Tobie, że wracasz do pracy, ja bym pewnie całą noc nie spała ze stresu, powodzenia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2019, 08:15

White Innocent, Katy, Feeva, Wowka, Cola87 lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 września 2019, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak
    dzieci oddelegowane
    tez czuję sie jak najgorsza matka...
    a jeszcze mi gorzej, bo wiem, że jutro juz beda płakać/histeryzować/walczyć...ech
    i jestem zła matka bo Patryczkowi nawet papa nie zrobilam...wprowadziłam do sali, na sale wszedł sam (dzieci i zabawki), zamieniłam z pania dosłownie dwa słowa, podałam imie(naklejaja na plecach dzieciom) i wyszliśmy...Patryś stał i patrzył, nie chciałam juz robić poooooożegnania, jest mi z tym źle

no ale pierwszy był Piotrus...najpierw prypomniał sobie, ze zna to miejsce kiedy kapcie zakładałam...kilka kroków dalej usiadł na podłodze i nie wiedział co i jak...weszła jego pani, podał reke ale ruszyl, gdy druga podałam mu ja...nie wchodziłam dalej, zrobiłam papa i poszedł...ale 3 minuty później wprowadzałam Patryczka i mijałam Piotrusia-nie widział nas...stał zdezorientowany patrząc na sale, taki sam, smutny...ech...
    mam juz drugi pokój wysprzatany...
    odbieramy chłopakow po 14
    i taka prawda-jutro raczej bedzie gorzej...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kattalinna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majowa, faktycznie gwiazda i te noooogi 😍

Ale z tymi zawodami to poleciałaś mega stereotypowo. Bo że jak ktoś nie jest lekarzem, prawnikiem czy naukowcem to juz mu pamięć nie potrzebna? Inne zawody.to gorsze? Wiem, że nie miałaś złych intencji ale słabo trochę wyszło... Szczególnie jak się patrzy na lekarzy np... O studentach medycyny czy prawa nie wspominając 😉

age.png
  • kamciaelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sliczna Zuzia

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 2 września 2019, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, Ty też dasz radę! Chłopaki poradzą sobie lepiej niż mama 😘

Wariancja, jak tam u Was?

Wiem, że gdybym ja Bożenkę miała do żłobka prowadzić to też bym umierała... Takie już serce matki. Trzymam kciuki dziewczyny!

kamciaelcia lubi tę wiadomość

age.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 2 września 2019, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry u nas dzieciaki te ze szkoły to już wracać będą niedługo bo dziś krótko tylko jakieś rozpoczęcie i chwila organizacyjna. Przedszkolaki zostawione ,Szymon to weteran jego nie wzrusza choć przedszkole nowe i nie wie za bardzo co i jak ,ale Patryk to im dzisiaj da popalić nawet się rozebrać nie dał ,pójdę po nich koło pierwszej coby tak na pierwszy dzień nie siedzieli długo. A Ulka jeszcze śpi leniuch mały.

White będzie dobrze najtrudniejszy pierwszy tydzień potem się przyzwyczaisz 😋. Ciesz się że mała nie robiła histerii bo w tedy to by dopiero było. Matki to są jednak dziwne ,dziecko zadowolone ,matka wyje i weź tu zrozum kobietę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2019, 10:26

cf409fc7e7.png
  • wariancja Autorytet

Wysłany: 2 września 2019, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas bez placzu, ale tak jak mowi Kamcia, jutro trzeba sie przygotowac na placz... Mloda ponoc pocieszala jakas ryczaca trzylatke dajac jej jabluszko 😍
    Ja jestem detka, na sama mysl chce mi sie plakac, ale staram sie nie demonizowac i racjonalnie do tego podchodzic. Matce czesciej trudniej odciac pepowine.

Dziewczyny powodzenia jutro 😊

kamciaelcia, kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość

klz99vvj9pe2bh19.png

qb3c6iye83h3n4tx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2019, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalina bez przesady, wymienilam zawody w których bardzo dobra pamięć jest potrzebna,bardziej niż w innych, nic nie wspominałam że to są lepsze zawody od innych.

• Katy Autorytet

Wysłany: 2 września 2019, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to bym sie bala, ze Kamil by plakal przez jakies inne placzace dziecko :p Chociaż z nim to ogolnie byloby ciezko bo malo co przebywa z innymi ludzmi, do pradziadka sie w miare szybko przyzwyczaił o dziwo xd

Na pewno dzieciaki sie szybko zaklimatyzuja, trzymam kciuki 😘 Domyslam sie, ze tez bym ryczala jakbym musiala Kamila gdzies teraz zostawiac, nie wyobrazam sobie nawet jak to bedzie jak pojde rodzic...

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • D_basiula Autorytet

Wysłany: 2 września 2019, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja zostalam zmuszona zyciem oddac Olunie do zlobka. Moja mama jest ciezko chora co okazalo sie tydzien temu, ja rycze caly tydzien. Ola tez bardzo plakala pani ja wziela na sile. Inne dzieci tez plakaly, ehhh :-(

l22nbd3m323q83y0.png

Aniolek [*] czerwiec 2017

Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 września 2019, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ech
    Piotrek swoja babcie widział na oczy 2x w życiu, więc nawet nie pisze o bywaniu z kims...
    zaganiana robota mysle mniej choc nie znaczy mniej intensywnie wymyslam...ojej...w tym pierwszym tyg to nawet nie ma jak zapytac o szczegóły...nie ma jak szczegółów o dziecku przekazac bo jest sie jednym z wielu rodziców :)
    moi zaraz jedza drugie danie i do spanka
    Piotrus taki rozumny, a Patrys taki malutki...bedzie wesoło

juz nawet nie pisze, że jak jakies dziecko słysze to od razu sie reaguje :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 2 września 2019, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiula 😘

age.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 września 2019, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiula
    tulę

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 2 września 2019, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, na pocieszenie z przymrużeniem oka 😉

bafe1cb28c66.jpg

kamciaelcia, Cola87 lubią tę wiadomość

age.png
‹‹ 2575 2576 2577 2578 2579 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ