Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry,
1 września, też pamietna data 😉 wybuchła druga wojna światowa, dwa lata temu wysikałam dwie kreski, w tym roku kończę macierzyński, a urodziny obchodzi Majowa 😊 najlepszego, stoo laat, stoo laat 💐💐💐
Bożenka ❤❤
JS, teraz to już po fakcie, mam nadzieję, że facet conieco zrozumiał i wczoraj nie denerwowałaś się.
Mam okres, jestem gruba, dodatkowo spuchnieta i mam pryszcza na czubku nosa.kattalinna lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Woowka pamięć absolutna, też bym tak chciała wszystko pamiętać.
Sto lat dla majowej .
U nas dwa lata temu Ula miała kilka godzin zaledwie.
Kamcia śliwki na śniadanie? Chłopaki jak bliźniaki tak samo ubrani . I tak sobie myślę o której trzeba wstać żeby o 9 rano już na działce z dziećmi biegać ? Ja się o tej porze dopiero z łóżka zwlekam.
Jutro szkoła a ja tak się skupiłam nad tym żeby te ostatnie dni wykorzystać że nawet nie wiem co i jak z tym rozpoczęciem roku .
Po południu znowu basen w planach tak że do wieczora już mam dzień zorganizowany,ostatnie chwile spokoju a od jutra się zacznie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2019, 10:26
-
Witam się.
White jaki cudny żeluś! 😍😍
Jejku, ale lecą te Wasze ciąże 😱
Hoope! 😱😱😱 Wow, już myślałam że nas opuściłas 4ever! Ale Ty przecież bez pożegnania nie odchodzisz 🤗 dobrze, że jesteś. Cieszę się i gratuluje, że dostałaś dotacje! Super. Ja też oprócz dotacji na rozwój firmy będę się teraz we wrześniu starać o dofinansowanie jeszcze z UP 🙂
Na zdjęcia Prezesa się nie załapałam ☹️
Podeślij link do insta na priv
Jejku, moje dziecko dziś przechodziło samą siebie. Jakby się szaleju albo tony cukru obżarła. Padam z sił, jeszcze dodatkowo ten upał. Ale na szczęście jutro już 24st!
White Innocent, Hoope lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Mogłabym jeszcze pospać, ale sen już nie chce do mnie przyjść.
Wszystkim rozpoczynającym swoje przygody w żłobkach, klubikach, przedszkolach oraz szkołach życzę szybkiego zaklimatyzowania się, wielu ciekawych zajęć i mnóstwo koleżanek i kolegów 😃
Kamcia, chłopcy robią się coraz bardziej podobni do siebie. A może to te koszulki robią robotę...? Dobrze, że Małgosia będzie się wyróżniać. Ciekawe, czy rodzinnie też będzie miała takie włosy, że przed roczkiem zaczniesz fryzury robić 😊
Wczorajszy wieczór spędziliśmy w ramach odstresowania na termach, wyjechaliśmy do domu przed 22 😉 były też burgery i lody, tak w ramach walki ze złem tego świata 😉 -
Dobry
Jak ja potrzebuje snu! Spałam może z 4 godz.
My też zaczynamy się szykować powoli na rozpoczęcie roku. Dzisiaj też odbędzie się od razu pasowanie na pierwszoklasiste.
Edition zamiast syn się stresować totaka z kibel ka nieo ze zejscWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2019, 08:04