Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny,
Ostatnio brakuje mi czasu,zeby poczytac albo sie odezwac. Postaram sie znalezc wolna chwile i nadrobic.
U nas wszystko ok. Nie zauwazylam kiedy Patrykowi wyrosla 4 (przebila i jest juz dosyc pokazna). Ja nadal chodze na staz, ale oprocz tego w sierpniu mialam 6 normalnych dyzurow w weekendy. Przychodze do domu to Patryk na mnie wisi. Brakuje mi czasu na wszystko, ale milo jest byc wsrod ludzi. Poza tym P to nadal cycocholik Je slabo. Czy ktos jeszcze boryka sie z tym problemem? -
Dzieki dziewczyny, biore ten ibuprom, bardzo boli mnie twarz i dzisiaj jest bardziej opuchnieta...
Sluchajcie maly ma jutro isc na urodziny, nie wiem czy w tej sytuacji ma isc czy lepiej odpuscic? Skoro ja jestem chora.
White, kciuki!!White Innocent lubi tę wiadomość
-
White kciuki ,będzie dobrze .
J.S ja bym chyba nie poszła dla spokoju sumienia ,zwłaszcza jeśli idziecie do dzieci ,może mały mógłby iść z tatą albo babcia jeśli ci zależy żeby poszedł.
Kwiatkowski fajnie że jesteś ,ci do cycochokika to nie mam pojęcia ale widocznie pierś w dużej mierze mu wystarcza,pewnie jak skończysz karmić będzie jadł więcej innych rzeczy bo poprostu będzie głodny. Ula też jest w dużej mierze na mleku posiłki ,które je to taki trochę dodatek ,dużo podjada jak ja to mówię na sępa chodzi za ludźmi jak tylko widzi że ktoś buzia rusza ale jakby ją tak posadzić przed talerzem to trochę zje a resztę rozrzuci. To są jeszcze małe dzieci dla nich ziemniaczek potrafi być posiłkiem.White Innocent lubi tę wiadomość
-
JS, lepiej odpuścić. Jeśli zły scenariusz by się sprawdził i Igorek się zaraził to może sprzedać innym dzieciom... Już pomijam fakt, że będziesz się zwyczajnie męczyć.
Kwiatkowa, ostatnio myślałam o Tobie! Fajnie, że masz już normalne dyżury też. Patryk nadrabia po całym dniu... Moja Bożenka wprawdzie je wszystko, ale cycoholiczka ciągle straszna. -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny 💚
Trochę mnie nie było, pochłonęło mnie życie.
Widzę, że gro z Was oczekuje następnego maleństwa, serdeczne gratulacje! Choć niektórym chyba przydałoby się za to lańsko 😂😉 Nie wymienię z nicku bo tyle Was jest w ciążuni, że mogę ominąć i będzie kwas.
U nas ok, z nowości dostałam dotację z UP, założyłam firmę i jestem prawdziwym fotografem. Prawdziwym bo płacę podatki 😁😂 Jeśli któraś z Was chce mój profil na insta lub fb proszę priv.
Kamcia pamiętam o obietnicy, jeśli we wrześniu wybierasz się nad morze daj znać, podjadę. Najlepiej Dziwnówek.
Ze spraw innych, niestety w czerwcu dostałam już @ Wspaniale było nie mieć, a teraz raz mam raz nie. Także w ciąży nie jestem i nie planuję 😛 Choć nie wykluczam.
Najstarsza córka się wyprowadziła dobrowolnie 😂 zdała maturę i od października zaczyna studia. Także tego Pokoik zaadoptowała już młodsza siostra. Relacje od razu się nam poprawiły 😂
Prezes jak to Prezes, ponieważ ma loczki, przynajmniej trzy razy dziennie ktoś mówi: dziewczynka. Szczególnie, że matka przyoszczędziła i ubiera w legginsy z lidla w kotki i czerwone paseczki (łososiowe i czerwono-białe ale wszyscy widzą je jako różowe). Poza tym też wciąż wisi na cycu,je podobnie, czyli kąski podjadki. Oprócz obiadu. Obiady kocha i zjada w całości, sam, widelcem, wielkie porcje. Wciąż spektakularnie lub absurdalnie się przewraca (np. z półobrotem), obija, spada, potyka. Zęby sztuk 6, 7 i 8 w natarciu, więc jest jeszcze bardziej nieznośny niż zwykle. Śpi ładnie od 22 do 8, twardo bez cycania od 00:00 do 5:00. Także nie mogę narzekać. Mamizm mu nie przeszedł. Trwa nieustannie od kilku miesięcy. Jestem jego oddechem, dniem, nocą, ziemią, całym światem.
Mówi dużo, chętnie i nie na temat 😂 a tak serio, głównie w swoim języku. Np. koparka to badzia. Ulubione słowo to MAMA oraz NIE. Generalnie wszystko jest na nie.
Poza tym wciąż ma trzy latka i wszystko chce sam. Sam też wchodzi po schodach.
Będę czasem zaglądać ale nie obiecuję regularności. Tak organizuję pracę, żeby być z cycem w domu, ma przemian z tatą, także rośnie pączek w maśle a czasu na forum mam tyle co nic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2019, 09:59
Wowka, J.S, kamciaelcia, kattalinna, pawojoszka, wariancja, Katy, Feeva lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2019, 09:58
Wowka, kamciaelcia, pawojoszka, kattalinna, J.S, White Innocent, wariancja, Katy, Cola87, Magda33 lubią tę wiadomość
-
MATKONAJJASNIEJSZAJEJURETY! 😲😲😲
Hoope, Ty niedobra, Ty Ty Ty. Lanie to się Tobie należy, milon razy Cię wywoływałyśmy! Choć literkę mogłaś napisać, gdzieś pomiędzy imprezą z okazji wyprowadzki najstarszej, a płaceniem podatków 😉
Cieszę się, że zawodowo i rodzinnie po Twojej myśli. Prezes wydoroslał bardzo, od poniedziałku do zerówki idzie? 😃 i jakoś włosy mu zjaśniały, przystojny chłopak ❤
Buziaki, wpadaj do nas, jak nie regularnie, to chociażby często 😘
To jeszcze Fatalita, Patk i drugi come back Ferminy w zwielokrotnionym skladzie i będę w forumowym spełnieniu 😃Hoope lubi tę wiadomość
-
hoope
witaj kobito
i do rychłego zobaczenia/usłyszenia/przeczytania
wchodzenie po schodach to i u nas jakoś dzieci wgramolić sie muszą gdy matka w ciązy
ale Prezes-cudny
dziewczyny sliczne
i wiesz...jak nie ten wrzesien-jest nastepny hehe
i grono większeHoope lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, tyle kciuków było, że wszystko musiało być dobrze. Dziękuję 😊
Zacznę od najważniejszego, mamy 3 cm małego człowieczka, serducho jak dzwon, 170/min. Termin porodu wg usg to 30.03, czyli dokładnie taki sam jak dzień urodzin starszej siostry 😅
W żłobku poszło chyba dobrze. Bardzo ładnie się bawiła przez całe 3h, ale co jakiś czas szukała mnie wzrokiem i jak nie mogła znaleźć to było "mama, mama, MAAAAMAAAA" 😆 ale jak zagadywały ją w tym czasie ciocie to zapomniała o mnie i dalej się bawiła. Pięknie zjadła sama calutki talerz zupy, a jak skończyła, to zobaczyła, że obok stoi jeszcze jeden nieruszony talerz, więc zupełnie niewzruszona przusunęła go do siebie i wtranżoliła prawie całą drugą porcję 😂 na koniec popiła wszystko kompotem, zeszła z krzesełka i poszła się bawić 😁
W pracy wieść przyjęta raczej dobrze. Jeszcze dostałam opr, że mogłam przyjść wcześniej to by mi od dziś przerwali wychowawczy, żebym mogła złożyć l4 i mieć dodatkowy miesiąc płacone 😉 dostałam zapewnienie, że miejsce będzie na mnie czekać za 2 lata 🙈
No, ciśnienie ze mnie dopiero zaczyna schodzić... Uuuuf 😊J.S, kamciaelcia, Hoope, wariancja, kattalinna, Katy, pawojoszka, Cola87, Wowka, jangwa_maua, Feeva lubią tę wiadomość
-
Nadstawiam poślady 😂 a mam co nadstawiać bo jakoś mi się jeszczenie nie schudło po ciążuni 😂 albo przez gofery i tort bezowy 😛
Tylko nie w prawy bo mnie pszczoła dziabnęła 😂
Kamcia zdjęć nigdy nie odkładaj, nauka fotografa, druga okazja w tej branży nie istnieje Ja wiem, Ty już chcesz być chuda do zdjęć Gratuluję córeczki!! ❤
White i Tobie gratulacje ❤White Innocent lubi tę wiadomość
-
No proszę kogo wiatr znad morza przywiał 😂
Powodzenia w działalności, fajnie że z dotacją. Na co najstrasza poszła i jak bardzo daleko? 😉 Zdjęcia cudne, wiadomix. Ja to tylko przez swoje zboczenie dodam, że gdyby tak tego pampa zamienić na wielo to byłoby już idealnie 😉 Prezes fajny, wchodzeniem po schodach mi jednak nie imponuje. Choć było blisko bo już myślałam, że sam wejdzie 😂 Bożenka często przebiera nogami naprzemiennie po tych schodach, choć mama mówi że tak za wcześnie 😉
Bywaj tu częściej. Wciąż trzymamy za słowo, że bez pożegnania nie znikasz 😊Hoope lubi tę wiadomość