Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU nas sandały też już ledwo co, nie mają w ogóle zapasu, ale nowych kupować nie będę. Zastanawiam się nad jakimiś trampeczkami na wrzesień, bo na adidasy za ciepło ale Zuzia ma wysokie podbicie i jest problem z butami. Ceny też mnie powalają, jak poszliśmy do sklepu dziecięcego to same skórzane za minimum 200 zł, ok ja rozumiem porządne buty itp, ale to są buty na 2 miesiące. Jeszcze na zimę jestem w stanie wydać więcej pieniędzy, bo musza być ciepłe i nie przemakać.
Jakie buty macie na cieplejsze dni wrześniowe? -
Witam się.
Przepraszam za nieobecność, ale nie mam kiedy pisać... Całe dnie robię paznokcie, a jak już mam chwilę to chce spędzić z Manią, a nie siedzieć w telefonie. Plus jeszcze będę się starać o dotacje z UP dodatkowo więc też czytam o tym. Dziś zapisałam się na warsztaty ABC przedsiębiorczości.
Mania nauczyła się ładnie jeść widelcem sama 😉 łyżeczka jej jeszcze nie wychodzi. Do tego idą nam chyba 4 i zaległa 2, bo ślina leci strumieniami i gryzie wszystko.
Tak jem sama
https://youtu.be/Ce89izOgY3k
Brzuchatkom gratuluję ❤️❤️❤️❤️❤️ cieszę się że rosniecie 😁😁
Katy jak dla mnie to mi też wyglądasz na max 15lat 🤣
Kattalinna upały już się maja kończyć, będzie we wrześniu ok20st więc myślę że nie opłaca się już kupować nowych sandalow.
Majowa my mamy sneakersy/trzewiki Geoxa na jesien. Upolowane na limango 😉 i siateczkowe Nike.
Na zimę pewnie też będę kupować bliżej zimy, aczkolwiek mówią ze pierwsze mrozy to dopiero w styczniu 🤣
Ja jestem okropnie przejęta tymi pozarami lasów amazonskich...
Jak tak dalej pójdzie to nasze prawnuki będą musiały walczyć o przetrwanie, jak zacznie tlenu brakować. I to wszystko przez głupotę i pazernosc człowieka...
A z milszych tematów to nie mogę się doczekać października bo jedziemy w Bieszczady ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2019, 10:42
Wowka, Katy, kamciaelcia, kattalinna, Mycha666, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Sandały jeszcze dobre, w sam raz do końca ciepłych dni powinny wystarczyć.
Mamy jeszcze cienkie adidasy z siateczką i skórzane trampeczki, ale do tych ostatnich nie jestem przekonana, mam wrażenie, że jakoś źle Skrzat w nich stąpa.
Mówiłam że przez powrót do pracy mam wrażenie, że znikam z życia na długi czas? Ostatnio oglądałam nawet kurteczki przejściowe, tak żeby już mieć 😂 chyba na głowę mi pada, nie? Mrożę jedzenie, robię przetwory, co by rodzina nie zginęła z głodu beze mnie 😂 -
w bartkach nie znalazłam "naszego" modelu
poczekam do nastepnej kampanii
bo ja to sie boje za ciepłych butów na zimę
oczywiście geoxy dla Piotra kupione
jak bedzie ciepła zima to te wyzsze wystarcza
Patryk ma drugie sandały w sezonie
w założeniu i we wrzesniu beda słuzyły
nie wyobrazam sobie pakować stopy w adidasy bo szkoda kupować sandały...choc wczoraj na s[otkaniu adaptacyjnym Piotrusia(był taaaaki upał ze tylko autem mozna było podjechać i szybko wracac) były dzieci w długich skarpetach i adidasach... -
nick nieaktualnyDzieci w skarpetkach i butach w upały to norma,masakra jak to widzę mam ochotę im pozdejmowac. Ostatnio widziałam kobiete w grubych czarnych rajtuzach i botkacj na obcasie przy temp +30😵
Zuzia w wózku jeździ boso, ewentualnie jak chlodniej w skarpetkach.
-
Ja dziś zaliczyłam wyprawę wózkiem tramwajem (auto kaput 😭). Masakra - upał,dziecko płaczące. Dostała cycka,przytulia się i tak zasnęła mi na rękach. Teraz siedzę u mamy i delektuje się kawą. Starsza co prawda bajki ogląda a mała śpi. A chłop działa z pokojem.
-
Nie no jak Mania operuje widelcem!!!! Leo na wakacjach w miarę sobie radzil, a teraz nim tylko rzuca hehe, muszę mu pokazać Manie w akcji :-*
Katy 1.5 kg na plusie, co to jest... Ty i tak jesteś mega szczuplutka.
Asix jaka Ty zdolna jesteś! super gatki, ja mam maszyne ale leży i kwiczy na struchu hehe
Co do butów, to my teraz mamy sandały z geoxa ale to tak na styk styków i trzeba kupić nowe. Sama nie wiem jakie. Podeszły mi na pewno geoxy lub bartki, ale co do modelu to nie mam pojęcia.
W końcu się udało...
-
Staram się was czytać w wolnych chwilach ,my jesteśmy w Bielawie ,pogoda idealna ,pierwszego dnia poszliśmy w góry ,podjechaliśmy autem pod schronisko prawie pod zygmuntówka i wybraliśmy się na Wielką Sowę niby to tylko 5 km ale pod dobrą górę no i Ula nie chodzi więc trzeba było ją tam wnieść. Najdzielniejszy był Patryk szedł sam prawie całą drogę i wogole nie narzekał . Teraz już dwa dni po tym spacerze nam mega zakwasy i chodzę jak kaczka. Wczoraj cały dzień basen ,a dziś nad jeziorem ,ale dziś to taki upał że dzieciaki poopalane jak mulaci.
Wowka lubi tę wiadomość
-
Asix zdolna bestia z ciebie nie tylko że talent do szycia ale że masz czas na to.
Katy 1,5 kg i to ma być wynik ja mam 10 + a najgorsze miesiące dopiero przede mną.
Temat butów jest mi obcy ,dziecię nie chodzi więc butów nie kupuję,a jaka to oszczędność 😋
Sela na gorączkę taka wysoka to kąpiele w letniej wodzieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2019, 15:37
Sela lubi tę wiadomość
-
U nas tez temat butow jeszcze nie na czasie:p
Ten upał to masakra, Kamil tez chyba przez to w złym humorze, na placu zabaw plakal jak cos szlo nie po jego mysli, spodobaly mu sie autka innego chłopczyka i chcial mu zabierac, tamten sie nie chciał podzielic oczywiscie wiec Kamil w ryk i lazil za nim caly czas.. Mial swoje autko, ale tamte byly fajniejsze oczywiscie xd
Feeva, super Mania sobie radzi widelcem
Mi te 1.5kg sie wydaje duzo, ale pozniej bedzie gorzej wiec musze zaakceptowac te rosnace kilogramy :pWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2019, 17:50
-
J.S uważaj żeby Igorek nie miał kontaktu z płynem surowiczym. Jakby Ci wyszło w innym miejscu to byłoby łatwiej - zakryć bluzką czy coś, na czole to trudno. Ale myj co chwilę ręce i jest szansa, że będzie ok. Dużo trudniej zarazić się ospą od osoby z półpaściem niż od osoby z ospą. Trzymam kciuki żeby było ok!