Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hoope zdjęcia cudne, Prezes cudny 😍 fajnie że wadłaś 😉 White gratulacje, piękny mały człowieczek! Fajnie że Ida się tak się dobrze czuła w żłobku, powodzenia w dalszej adaptacji ☺️ u nas jest już naprawdę fajnie tylko znów coś mu zaczyna z noska lecieć
White Innocent, Hoope lubią tę wiadomość
-
A skoro nie piszecie, to znowu ja.
Dziś w sklepie z mięsem i wędliną Skrzat zaczął pokazywać różne artykuły palcem. No to tłumaczę, tu kiełbasa, tu szynka, a tu "widzisz synku, tak wygląda baleron" 😂J.S, kattalinna, Cola87 lubią tę wiadomość
-
Hoope, dobrze ze jestes! A dzieci boskie 🥰
White, cudne male bobo! Super ze w zlobku sie podobalo i ze tak w pracy wiadomosc o ciazy zostala przyjeta.
Mlody na urodziny nie idzie, mi juz ciut lepiej, opuchlizna jest ale mniej tkliwa, pewnie przez te przeciwbolowe. Ogolnie to jeszcze wam sie pozale na chlopa. Bo ogolnie ten weekend mial byc taki, ze sobie wychodzimy do znajomych itp, moj mial zaproszenie na pepkowe do kolegi gdzie jest w ogole jakas mega impreza. Rozumiem, no ja nie ide nigdzie wiadomo, jego nie bylo caly tydzien bo wrocil dopiero dzisiaj, myslalam ze powie, ze nie idzie albo ze pojedzie autem czy cos, zeby nie pic a on oczywiscie twardo ze idzie, bo mi fakt dolega cos tam ale to nie jest takie, ze nie moge sie zajac dzieckiem. Co on myslal ze przez te wszystkiw dni co go nie bylo ja lezalam, a dzieckiem niania sie zajmowala czy co. Ja pieprze, tak mnie wkurzyl ze wszystkiego mi sie odechcialo. Ja bym na pewno zrezygnowala z wyjscia albo poszla a godzine lub dwie, ale widze ze nawet na to nie mam co liczyc.White Innocent, Hoope lubią tę wiadomość
-
To jego pierwsze takie zagranie, zawsze zostawal... Teraz mi mowi, ze pojedzie chyba autem bo widzi moja mine i jak ma sluchac mojego glupiego gadania na temat alkoholu, to mu sie odechciewa i ze jak zwykle przeze mnie plany mu sie zmieniaja.
Dno i metr mulu. Zawiodlam sie na nim strasznie, mam wrazenie ze ostatnio sie tylko rozmijamy i mamy inne poglady na wszystko.
-
Dzień dobry. A w sumie to nie, szkoda że w języku inaczej się nie da... No to witam. Od wczoraj pms. Mam ochotę wyjść i nie wrócić. Rano wyszłam, wróciłam po godzinie. Odliczam do drzemki i do poniedziałku.
Chciałam Wam jakieś fotki Bożenki pokazać, Cola dawno prosiła. Okazuje się, że mam mało, głównie filmiki. A jak coś znalazłam to zapodaj zawala sprawę...
Miłego! Co w taki upał robić w mieście? 😔
Edit: udało się chociaż jedno wrzucić. To z tego tygodnia z wizyty w 8* 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2019, 19:39
Berbecia, kamciaelcia, Katy, wariancja, pawojoszka, Ewciaa83, Cola87, Wowka, Hoope lubią tę wiadomość
-
Slodka Bożenka :p
Ja bylam wczoraj na spotkaniu klasowym (az 4 osoby sie pofatygowaly), narzeczony prawie 2h usypial Kamila zeby calkiem zasnal xd No, ale wazne, ze sie udalo :p Podobno ani razu nie wolal cyca tylko mnie szukal po domukattalinna lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry,widzę że Bożenka znalazła nowego przyjaciela,do spania z takim misiem to nawet łóżko nie potrzebne.
Ja od rana biegam po sklepach bo oczywiście dzieci koszule muszą mieć nowe bo ze starych albo wyrośli albo się nie dopraly każda z jakaś plama gdzieś,byłam w 5 10 15 rzeczy mają fajne ale ceny powalaja , moze ze starszymi się wybiorę po niedzieli bo młodszym tam kupować się nie opłaca.
Upał straszny ledwo zipie dobrze że to tylko do niedzieli potem ma być już znośnieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2019, 12:43
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Kattalina łącze się w bólu z pms. Mój ps sięga zenitu okres się już spóźnia tydzień a tabsow na wywołanie już brak. Dobrze ze wizytę mam na 17 września.
Ania cudna.
J.S u mnie na faceta zadziałało jak raz wkurwiona wzięłam torebkę i kluczyki i znikam na parę godzin zostawiając przy tym telefon w domu. Na drugi dzień przepraszał
kattalinna lubi tę wiadomość