X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę oddzielnym postem aż: White, cudny Miś Haribo 💟 odpoczywaj po emocjach dzisiejszych 😊

White Innocent lubi tę wiadomość

age.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope zdjęcia cudne, Prezes cudny 😍 fajnie że wadłaś 😉 White gratulacje, piękny mały człowieczek! Fajnie że Ida się tak się dobrze czuła w żłobku, powodzenia w dalszej adaptacji ☺️ u nas jest już naprawdę fajnie :) tylko znów coś mu zaczyna z noska lecieć :/

White Innocent, Hoope lubią tę wiadomość

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miś ahribo to jest sedno :) bo mały człowieczek cudny, ale misiaczek do niego najbardziej pasuje

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    White, śliczny żelek ❤ cieszę się też, że Idzie się podobało w żłobku i że rozmowa w pracy przebiegła po myśli 😊

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A skoro nie piszecie, to znowu ja.

Dziś w sklepie z mięsem i wędliną Skrzat zaczął pokazywać różne artykuły palcem. No to tłumaczę, tu kiełbasa, tu szynka, a tu "widzisz synku, tak wygląda baleron" 😂

J.S, kattalinna, Cola87 lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope, dobrze ze jestes! A dzieci boskie 🥰

White, cudne male bobo! Super ze w zlobku sie podobalo i ze tak w pracy wiadomosc o ciazy zostala przyjeta.

Mlody na urodziny nie idzie, mi juz ciut lepiej, opuchlizna jest ale mniej tkliwa, pewnie przez te przeciwbolowe. Ogolnie to jeszcze wam sie pozale na chlopa. Bo ogolnie ten weekend mial byc taki, ze sobie wychodzimy do znajomych itp, moj mial zaproszenie na pepkowe do kolegi gdzie jest w ogole jakas mega impreza. Rozumiem, no ja nie ide nigdzie wiadomo, jego nie bylo caly tydzien bo wrocil dopiero dzisiaj, myslalam ze powie, ze nie idzie albo ze pojedzie autem czy cos, zeby nie pic a on oczywiscie twardo ze idzie, bo mi fakt dolega cos tam ale to nie jest takie, ze nie moge sie zajac dzieckiem. Co on myslal ze przez te wszystkiw dni co go nie bylo ja lezalam, a dzieckiem niania sie zajmowala czy co. Ja pieprze, tak mnie wkurzyl ze wszystkiego mi sie odechcialo. Ja bym na pewno zrezygnowala z wyjscia albo poszla a godzine lub dwie, ale widze ze nawet na to nie mam co liczyc.

White Innocent, Hoope lubią tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No JS powiem Ci, ze jakby moj maż tak zrobil to nie mialby gdzie wrocic ;p Chyba do mamusi tylko.

dqprqps6kaqxmc83.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2019, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jego pierwsze takie zagranie, zawsze zostawal... Teraz mi mowi, ze pojedzie chyba autem bo widzi moja mine i jak ma sluchac mojego glupiego gadania na temat alkoholu, to mu sie odechciewa i ze jak zwykle przeze mnie plany mu sie zmieniaja.
    Dno i metr mulu. Zawiodlam sie na nim strasznie, mam wrazenie ze ostatnio sie tylko rozmijamy i mamy inne poglady na wszystko.

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. A w sumie to nie, szkoda że w języku inaczej się nie da... No to witam. Od wczoraj pms. Mam ochotę wyjść i nie wrócić. Rano wyszłam, wróciłam po godzinie. Odliczam do drzemki i do poniedziałku.

Chciałam Wam jakieś fotki Bożenki pokazać, Cola dawno prosiła. Okazuje się, że mam mało, głównie filmiki. A jak coś znalazłam to zapodaj zawala sprawę...

Miłego! Co w taki upał robić w mieście? 😔

Edit: udało się chociaż jedno wrzucić. To z tego tygodnia z wizyty w 8* 😊

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2019, 19:39

Berbecia, kamciaelcia, Katy, wariancja, pawojoszka, Ewciaa83, Cola87, Wowka, Hoope lubią tę wiadomość

age.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też nie mam zdjęc :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozenka oczywiscie cudna :)

kattalinna lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Katy Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slodka Bożenka :p

Ja bylam wczoraj na spotkaniu klasowym (az 4 osoby sie pofatygowaly), narzeczony prawie 2h usypial Kamila zeby calkiem zasnal xd No, ale wazne, ze sie udalo :p Podobno ani razu nie wolal cyca tylko mnie szukal po domu :(

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,widzę że Bożenka znalazła nowego przyjaciela,do spania z takim misiem to nawet łóżko nie potrzebne.

Ja od rana biegam po sklepach bo oczywiście dzieci koszule muszą mieć nowe bo ze starych albo wyrośli albo się nie dopraly każda z jakaś plama gdzieś,byłam w 5 10 15 rzeczy mają fajne ale ceny powalaja , moze ze starszymi się wybiorę po niedzieli bo młodszym tam kupować się nie opłaca.
    Upał straszny ledwo zipie dobrze że to tylko do niedzieli potem ma być już znośnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2019, 12:43

cf409fc7e7.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo w końcu Bożenka 😍 a jakiego miśka dorwała 😁 kochana ♥️ Kattalina współczuję pms i rozumiem. Czasem też tak mam...J.S. no nie fajnie, z tymi chłopami, to ciezko czasem się dogadać...

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojaszka, misiek mieszka w sklepie z fotelikami 😊 Bożenka tam spała również, ale na kanapie 😂

Katy, grunt że chłopaki sobie poradzili. A jak spotkanie klasowe?

Pawojaszka, teściowa wie?

age.png
  • Berbecia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalina łącze się w bólu z pms. Mój ps sięga zenitu okres się już spóźnia tydzień a tabsow na wywołanie już brak. Dobrze ze wizytę mam na 17 września.

Ania cudna.

J.S u mnie na faceta zadziałało jak raz wkurwiona wzięłam torebkę i kluczyki i znikam na parę godzin zostawiając przy tym telefon w domu. Na drugi dzień przepraszał

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berbecia, 17 września 2 lata temu wysikałam pozytyw na teście 😉 a trochę wcześniej ruskie napadli na Polskę... Pamiętna data 😉 oby do tego czasu było już ok.

age.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalina od nas nie wie , ostatnio byli u nas znajomi,którzy się z teściową znają więc nie wiem czy jej donieśli czy nie ,niby nie mają z nią jakiegoś kontaktu wielkiego ale wiesz jak to z ludźmi bywa. My z nią nie rozmawiamy .

cf409fc7e7.png
  • Berbecia Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2019, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego opóźnienia to zrobiłam 4 testy ale każdy był negatywny.

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 września 2019, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idziemy na spacer
    przy tych upałach to i wieczór ciezki ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 2573 2574 2575 2576 2577 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ