Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry .
Cola niestety takie rzeczy się zdarzają ,towarzyszyłam kilka lat temu kobiecie ,może nie aż tak młodej jak twoja koleżanka ale jeszcze w sile wieku miała 49 lat od pierwszej wizyty aż do śmierci ,poskładał ja w parę miesięcy już na wizycie diagnostycznej dostała wyrok ,tak piersi z przerzutami na węzły i kręgosłup, 21 chemi ,mimo morfiny cierpiała bardzo . Ledwo dożyła 50 tych urodzin . Straszna choroba ,jeszcze gorzej jak młoda osoba zostawia małe dzieci .
A u nas dziś nowy dzień ,słonko świeci ,pralka chodzi😉 ,dzieci w przedszkolu. Zaliczyłam szok od rana ,bo myślałam że będę mieć przeprawę z Patrykiem a on od rana ostro się szykował jak tylko zobaczył że starszakiem wychodzą na autobus to jeszcze w pampersie a już chciał buty zakładać . Myślę zobaczymy czy będzie taki szybki jak zobaczy przedszkole ,ale on sam kazał się przebierać i ciągnie mnie na górę do klasy żeby się pospieszyć ,został bez problemu ,no w szoku jestem.kattalinna lubi tę wiadomość
-
Katy trzeba było spytać czy mocz możesz donieść jutro, u nas w labie panie dają karteczkę i się przynosi potem bynajmniej tak miałam jak mi pani doktor dała dla dzieci na badania krwi i kał na pasożyty to krew robiliśmy jednego dnia a próbki kiedy indziej
-
Cześć,
Moje dziecko dzisiaj też bez płaczu, była ponoć chwila zawahania, ale ogarnęła temat 😉 Wychodząc już do domu jeszcze ojca do sali zabaw ciągnęła. Ale u nas poki co 15-20 minut adaptacji. Jutro zostaje na godzinke.
Mam nadzieje, ze u reszty dzieciaczkow tez ok 😊
kattalinna lubi tę wiadomość
-
U nas dzis placz byl z rana bo inne dzieci tez plakaly, pozniej ponoc sie bawila. Ale o 11 miala byc zupka i tu byl placz, bo ona nie usiedzi i nic nie zjadla. Jutro panie maja sprobowac z krzeselkiem do karmienia, moze sie uda..
-
Wariancja, to ja przeżywam z Wami te żłobki jak własne a Ty tu ściemniasz 😉 przez 20 minut to dziecko się nie zorientuje nawet że rodzica nie ma na dobrą sprawę 😜 z tak łagodną adaptacją jeszcze się nie spotkałam. Cieszę się, że Daria zadowolona 😊
Kciuki za Oleńke jutro!
Katy, budyń 😂😂😂
I nie wiem co jeszcze. Zjadłam obiad na śniadanie korzystając z drzemki, idę po kawę. Miłego!
Aaa wiem. Majowa, ile cm ma stopka Zuzi? Mnie 22 wydaje się być rozmiarem standardowym w tym wieku 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2019, 12:37
D_basiula, wariancja, Katy lubią tę wiadomość
-
Moi sa juz5h
Jeszcze damy im ze 2h-zeby po spaniu zaliczyli zupę ...zjeść na pewno nie zjedzą ale żeby wiedzieli
A wczoraj jak przyszlismy to obie grupy spały dłużej i odbior nie był zgodnie z planem...
No i wózek zostawilismy więc pójdziemy na nogach by wrócić spacerkiem
Ale popaduje więc najwiecej pogoda zdecyduje
Obiad ugotowany, tylko odgrzac
Ale i tak dla Piotrusia będzie drożdżówka ...wczoraj głodny rzucił się na nią 🤣 A Patryk na bidon z piciem
Aż sie boję ich odbierac
Rano zrobilismy nawet meeega wielkie zakupy w biedronce i stwierdziłam że z chłopakami zawsze niższe rachunki 🤣🤣
No i wlasnie skosilam 600m kw trawyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2019, 12:53
-
A ja bez samochodu nadal więc dzieć daleje w domu. Nawet na spokojnie poukładać nie można, bo co jest względny porządek to wchodzą dwa tornada... Ale łóżka już wstawione. Dziś będzie pierwsza noc w pokoju 😁.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2019, 13:27
kamciaelcia, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Dobrze, że nie mam czasu na forum bo nie mogę czytać o tych dramatach w żłobkach i przedszkolach.
U nas już jedna na studiach, druga 2 klasa, cycek z mamą w domu, jest dobrze. Każdy na swoim miejscu. Jestem chyba nadopiekuńcza, takie czasy, co zrobisz panie❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hoope jakie dramaty? Ja dziś Patryka z przedszkola wyciągnąć nie mogłam. CHociaz żłobek to jednak bardziej wynika z konieczności ,ale przedszkole to już kwestia rozwoju dziecka. No i jak pójdzie do szkoły to nie będzie już taki zagubiony ,w przedszkolu zdąży się wychorowac ,w pierwszej klasie będzie już obyty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2019, 15:01