Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
I CHYBA Patryk ma wirusa od Piotrusia 😉 ech ale równocześnie raczej wiemy z czym walczymy
Może i zęby bym obstawiala ale...ale czwórki jakoś wyszły bez echa i gorączka wróciła po 4h od paracetamolu...Ladnie spadlopo syropku...zobaczymy jak noc
Matka życia nie ma -
nick nieaktualnyWhite, a Duplo ma małe elementy, czy raczej większe, żeby nie połknęła. Nie znam się teraz na tych lego jakieś różne rozdaje są, kiedyś jedne były i tyle.
Zamawiałaś zwierzątka od majfrenda? Bo z tego co pamiętam to chyba Ty miłośniczka zakupów z Ali ☺ widzę, że dużo osób zamawia klocki bo są tanie i pasują do Duplo. -
u nas ogólnie (dla dwojga) sprawdzaja sie mega bloksy, mamy (dostałam od chłopca z korepetycji) wielki pojemnik klocków)
bawia sie razem
potem innemniejsze-te lubi Patryk bo w zestawie sa koła do pojazdów
a duplo przykładowo Piotrusiowi nie pasowało -
nick nieaktualny
-
duplo sa "tematyczne"
ja bardzo nie lubie (boje się ) pomieszania
ale miłośnik lego wie co i jak robić
osobiscie jako klocki, kiedy to zestawy mozna rozbudowac-polecam mega bloks
te są bardzo duze
a widziałam te (w wersji rózowej) nawet w pepcoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2019, 09:29
-
Duplo są typowo dla małych dzieci właśnie, mają oznaczenia od 1.5+. Moja pierwsze dostała na roczek i od razu coś tam się bawiła, ale dopiero teraz ogarnia i coś tam składa. Zestawy mamy oryginalne, a zwierzątka z Ali. Zamówiłam też mały zestaw z traktorem, bo ludzie właśnie zachwalają, że nie widać różnicy, ale ja widzę. Widać, że gorszy plastik. Więc raczej zostaniemy przy oryginałach, a na Ali będę brała ewentualnie ludziki i zwierzątka właśnie
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:white
i twój suwaczek pędzi
Pędzi, pędzi, a i tak się zatrzymał bo dziś już 19+5, a nie +2 jak pokazuje. Pojutrze połowa ciąży, a nawet mniej zostanie patrząc na to, że dziecko zapowiada się klocem i mam cukrzycęWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2019, 11:09
-
nick nieaktualny
-
White ja widzę 19+4 też zmieniałam kilka razy jak tamte stare przestały działać.
Dziś u nas taka pogoda piękna że pranie na dworze schnie. Ja mam wizytę w piątek a po niedzieli diabetolog zobaczymy co uradza podejrzewam że do świat to my też nie dotrzymamy w dwupaku zobaczę w piątek jak tam mój klocuszek podrósł -
nick nieaktualnyU White widze 19+5.
Grudniówki, Wy już zaraz do porodu się szykujecie 😵 pamiętam jak dopiero co Kamcia miała suwaczek 4 tyg, a Pawojoszka pokazywała prezent od zajączka. Czas zdecydowanie za szybko leci, nasze maluchy mają 1.5 roku, kiedy to minęło.