Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie intensywnie. Jestem po I części kursu na doradcę noszęnia w chustach. Już mogę doradzać. Pieluchy cały czas nowe powstają. Tymek Zara będzie miał.pol.roku.😱
Mamy już 2 ząbki.
Wymiarów Stanisława nie znam ale podejrzewam e ok 80 cm ma a waga była 10.900jangwa_maua, kattalinna, kamciaelcia, pawojoszka, Katy, Sela, Wowka, Fermina lubią tę wiadomość
-
Igunia 😍😍😍 i ta sukienka piękna!
Ze zdzieraniem naklejek to myślę, że takim 1,5 już można naklejać, chyba takie ok. 10 miesięczne są bardziej odkrywcze pod tym względem.
Asix, wow, wow, wow! 😊
Ed: Berbecia, kilka razy próbowałam zmierzyć młodą przy ścianie/ futrynie i efekt marny bo albo ucieka, abo zaczyna zginąć nogiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 15:34
jangwa_maua lubi tę wiadomość
-
ja po wypadku sam. (wypadłam przez przednią szybę razem z szyba i na szybe, poharatałam lewą stronę twarzy; blizna duza, nie nadaje sie do operacji plastycznej
)przetestowałam rózne specyfiki na blizny i chyba najlepiej sobie chwalę contractubex
ale wczoraj na wizycie polozna "poleciła" blizan
zamówiłam, bo Piotruś tez po przedszkolu bedzie miał blizne-no i dla mnie -
Kamcia, nie strasz, przeczytałam początek i myślałam, że teraz miałas wypadek.. Też mam po wypadku dwie duże blizny na nodze i ramieniu i nic z nimi nie robię, akceptuję, ale to nie twarz, więc pewnie mi łatwiej.
Dziewczęta śliczne! Taki malutki mi się Julo przy nich wydaje, ale to norma, że chłopcy dojrzewają później.😉
Asix, gratulacje! -
A weszłam pytać co na blizny, bo dziś idziemy na zdjęcie szwów 🙂 chciałabym żeby moje dziecko nie miało szramy na policzku, liczę na to że młoda skóra i jeszcze się zregeneruje 😉
Niewątpliwie cała okolica będzie słyszeć protest Skrzata przeciwko białym fartuchom i gmeraniu przy buzi 😐
Ja osobiście mam blizny na stopie, kolanie i doopie, więc niespecjalnie się nimi u siebie przejmuje 😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 11:42
-
nick nieaktualny
-
a Piotr 15,6...
ja od poczatku daje 5ml
i wczesniej w ulotce nie było ze to pow, 3 lat bo i farmaceutka mówiła ze zarej.od roku...cos sie zmieniło
no i nasze pediatry zadowolone ze daje obojguWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 14:26
-
nick nieaktualnyHejo dziewczyny, mam pytanie.
Mlody ma kaszel, taki ze sie cos odrywa, najgorzej na leżąco. Gilki minimalne. Chociaż mam wrażenie, że to one spływają stad kaszel. Do tego rzadkie i kwasne kupy. Myslicie, że tak brutalnie moglby atakowac ząb czy nie ma co.zganiac na to??
Ma tak trzeci tydzien, dawal mucosolvan +inhalacje, poszlismy do lekarza kazal to kontynuowac plus do inhalacji beucośtam...minelo minimalnie i teraz znowu plus kupy...idziemy dzisiaj znowu, ale jak mi znowu powie ze osluchowo czysto to go uderze... -
u nas takie kupy pojawiaja sie incydencjonalnie-zab na pewno, w natarciu trójki
katar? cos spłynie...to tez zeby
bo najwiecej to potoku sliny
wykrztusne(mucosolvan) powoduja produkcje wydzieliny
my tak nakrecilismy odruch kasłania
kaszlu poinfekcyjnego miałam nie leczyc, ja podałam wtedy hederasal...no i kaszel brzmiał gorzej, osłuchowo OK
i tak pojawia sie, znika od wrzesnia -
Nynka a pytałaś lekarza czy tak może być od zębów?
Ja to nigdy nie wiem czy to żeby czy infekcja... A niedaleko mnie w Szczyrku straszna tragedia, wybuch gazu i dom się zawalił. Zginęła 4 dzieci i 4 dorosłych 😭 w pracy była mama jednego z tych dzieci. Straciła jedynego syna, rodziców i brata z rodziną. Łzy mi się normalnie do oczu cisną jak o tym piszę
jak kruche potrafi być to życie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2019, 15:08